• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın nesi var?

arkadaş şeyi kastetmiş galiba, evdeki eşyaları kastederek eşyalar biizm sahibimiz bzi eşyaların değil diyerek evden mobilyaları atıyormuş falan sanki maneviyata yönelmiş gibi o yüzden ibadetten bahsetmiş.
Sabah bi posta gebi
ayyy tatlım, bu aralar pek moda. Kocan Turkish usul " FİGHT CLUB" üyesi olmuuşş. hadi gözün aydın.
boşluğa düşen, andrapoza giren, öfke patlamas yaşayan, azicık heyecan arayıpta karısını aldatmak istemeyen....vs çeşit adamlar, kendilerine böyle bir film karakteri club kuruyolar. Dayak yemiyor yani. Bildiğin rahatlamak için kavga ediyolar. O kurallar falanlar da hep club havası yani. Neyse filmi seyret anlarsın. ya da seyrettiysen hatırla, anlarsın. Kendini güçsüz önemsiz hissetiği bişeyler mi yaşadı? çünkü genelde o zamanlar oluyor erkeklere bu "ben özellikliyim, özellikli birşey yapmalıyım" halleri.
Bilmiyorum ki canım,her şey çok güzeldi aslında,hep lavantalı sabun kokardı bizim ev.Huzurluyduk ki ki biz

Esiniz bizim kulubun üyesi hanımefendi.. Oyle arada bir seviyoruz kendisini.. Bu kadar acık verdigine gore bu gece de epey bir sevilecek tarafımızdan :cool:

Yaa ilk kuralı üç defa yazmışsın,bi kontrol et istersen.
Bir sonraki fake konuyu Orta Dünya'dan, Lord of the Rings'den falan yazar mısın, nasıl olacak merak ettim. ( Kocanı elfle yatakta basabilirsin, sonra evi terk edip alyansı hüküm dağı'na atıp yok edebilirsin falan.) Güzel şeyler bekliyorum, hadi koçum.

Sabah bi posta gebi

Bilmiyorum ki canım,her şey çok güzeldi aslında,hep lavantalı sabun kokardı bizim ev.Huzurluyduk ki ki biz

konu illa sizin ev olmaz ki. Belki adamı işinde rahatsız eden ama söyleyemediği bi mobing, erkeklik gururunu inciten olay, yahut karşılık veremediği bir kavga.... vs vs vs illa kendinle bağdaştırma olayı olayları. belkide senin canını yakmamak sıkmamak üzmemek için boşalıp rahatlamak için bi yol bulmuştur. Hemen kötümser karamsar tarafından alma olayı.

Esiniz bizim kulubun üyesi hanımefendi.. Oyle arada bir seviyoruz kendisini.. Bu kadar acık verdigine gore bu gece de epey bir sevilecek tarafımızdan :cool:
Yav şu başımızdaki söyleyin de o zaman rahat bıraksın benim adamı.Olan salonda ki ikea koltuklara loldu yani.

Bir sonraki fake konuyu Orta Dünya'dan, Lord of the Rings'den falan yazar mısın, nasıl olacak merak ettim. ( Kocanı elfle yatakta basabilirsin, sonra evi terk edip alyansı hüküm dağı'na atıp yok edebilirsin falan.) Güzel şeyler bekliyorum, hadi koçum.

ne diyosuuun!! aldatılıyo muyuz burada. Valla fena küfrederim o zaman arkadaş. İçimden tabi. : ))

konu illa sizin ev olmaz ki. Belki adamı işinde rahatsız eden ama söyleyemediği bi mobing, erkeklik gururunu inciten olay, yahut karşılık veremediği bir kavga.... vs vs vs illa kendinle bağdaştırma olayı olayları. belkide senin canını yakmamak sıkmamak üzmemek için boşalıp rahatlamak için bi yol bulmuştur. Hemen kötümser karamsar tarafından alma olayı.
Bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ki.Sabun işiyle uğraşıyor kendisi,sürekli türk insanının ellerini yıkamadığından şikayet edip beni döverdi.

Bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ki.Sabun işiyle uğraşıyor kendisi,sürekli türk insanının ellerini yıkamadığından şikayet edip beni döverdi.
Şiddet te vardı yani ama ne bileyim aklı başındaydı o zamanlar yani,böyle değildi

Bazen evdeki sabun kalıpları ile beni döverdi.Sabah kalktığında ise bir şey hatırlamıyorum ne dövmesi derdi.

hmmm....
görünen o ki JewelryBonney fake konusunda haklı. Neyse ya. olur. Ben başlarım küfrüme. Genele yazamasakta her ne kadar "anladın sen onu" diyerek...

Romantik bir adamdı kocam,beni korur,sever ve sayardı.Mali açıdan zor bir dönem geçirdik(işi battı,ben işi bıraktım)Şimdi 3 senedir bir sabun firmasında çalışıyor ve işi gereğince çok sık seyahat ediyor.Ancak kocamda son zamanlarda garip bir hal var.Son bir ayda belirli aralıklarla eve yaralanmış bir şekilde geliyor.Mesela dün gece eve geldiğinde gözünün altında bir morluk vardı,dudağında da bir yara.Israrla ne olduğunu soruyorum cevap yok.Ve bu son bir ayda 3-4 defa oldu.Korkuyorum hanımlar,onun için endişeleniyorum,ancak hep kısa cevaplar verip beni geçiştiriyor.Bana ben dönüşü olmayan bir işe girdim diyor.

Ne oldu diyorum,bu konu hakkında konuşamam,birinci kuralımız bu diyor.Ben ısrar ettikçe sen benim timörümsün diyor.Ne dedim ki ben şimdi diyorum,her şeyi kontrol etmekten vazgeç bırak ne olacaksa olsun diyor.Kocam bu şirkette işe başladıktan bir süre sonra,evdeki tv yi kaldırdı,pahalı takım elbiselerini sokaktaki bir adama verdi hatta benim ikeadan çok beğenerek aldığım bir mobilya vardı onuda dışarı attı.Sebebi de, biz bu eşyaların değil eşyalar bizim sahibimizmiş ve o bundan rahatsız oluyormuş.Hanımlar,sizin kocalarınınz da böyle mi?Ben anlamadım ki bu adama ne oldu.Kimle kavga ediyor,neyin içine girdi,ne oluyor.Kafayı yiyecem valla.
Arabasına ses cihazı yerleştir belki Ada'mın başı mafyayla falan belaya girmiştir

Back
X