• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin rahatligi

Eşin sana asla saygı duymuyor, senin bile kendine saygı duymadığını biliyor ki pişkin pişkin karısıyla dalga geçilirken sana sen kendini rezil ediyorsun şizofren diyor. Açıkçası sen de farkındasın eşinin sağlam pabuç olmadığının, başkası olsa bir saniye durmaz, adamın içinde var ne yapsan boş

Saçma sapan falan değil doğrular bunlar kabullenip kabullenmemek size kalmış gerçekleri söylüyoruz işte kıza ne derseniz diyin adamın suçu hafiflemiyor adamın yaptığı affedilmeyecek bir şey olmaktan çıkmıyor rahatsız oluyorsanız göz ardı et butonuna basıp geçersiniz
Gozardi etmek değil de daha çok taciz etmenizi engellemenin bir yolu var mı? Varsa lütfen yol gösterin konu sahibesine.Yaptığınız da bir çeşit taciz çünkü.
Adamı aklamaya çalışan yok ama siz neden kadını aklamaya çalışıyorsunuz ben onu anlayamadım?

Gozardi etmek değil de daha çok taciz etmenizi engellemenin bir yolu var mı? Varsa lütfen yol gösterin konu sahibesine.Yaptığınız da bir çeşit taciz çünkü.
Adamı aklamaya çalışan yok ama siz neden kadını aklamaya çalışıyorsunuz ben onu anlayamadım?
Biz kadını aklamıyoruz herkes zaten yapılanın karaktersizce olduğunu söyledi iki taraf için ama bir tarafa kocam diyip diğer tarafa k.şr derse tepki almakta gayet haklı yaptığım söylediğim her şeyin arkasındayım önce herkes evindeki kocişine laf geçirmeyi bilecek eşiniz karaktersizse zaten bu haltı yapıyor sağa sola k.şr bilmem ne diye saldırmanın anlamı yok en büyüğü evdeki çünkü tacizse şikayetçi olabilirsiniz bu forumda yazılan her yorum şikayet edilebilir (site içi şikayet değil gerçek yargıya taşımak) buyrun taşıyın yargıya taciz mi değil mi görelim.

Biz kadını aklamıyoruz herkes zaten yapılanın karaktersizce olduğunu söyledi iki taraf için ama bir tarafa kocam diyip diğer tarafa k.şr derse tepki almakta gayet haklı yaptığım söylediğim her şeyin arkasındayım önce herkes evindeki kocişine laf geçirmeyi bilecek eşiniz karaktersizse zaten bu haltı yapıyor sağa sola k.şr bilmem ne diye saldırmanın anlamı yok en büyüğü evdeki çünkü tacizse şikayetçi olabilirsiniz bu forumda yazılan her yorum şikayet edilebilir (site içi şikayet değil gerçek yargıya taşımak) buyrun taşıyın yargıya taciz mi değil mi görelim.
Çok boş laflar bunlar. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları. Kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek?
Bu yaptığınız sadece gereksiz bir polemik yaratıp konuyu saptırmak.
Size konuyu salın farklı yere çekip ciyak ciyak bağırmayın diyorum hala aynı kime ne diyorum. Bir de yargıya taşıyın yazmışsınız cidden komedi ya

Çok boş laflar bunlar ya. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek? Bu yaptığınız sadece gereksiz bir polemik yaratıp konuyu saptırmak.
Size konuyu salın farklı yere çekip ciyak ciyak bağırmayın diyorum hala aynı kime ne diyorum. Bir de yargıya taşıyın yazmışsınız cidden komedi ya.
Bir de söylemeden geçemem ne yaşadınız siz? Size kim ne dedi de bu hirsiniz? Kadının konusunu kişisel mesele haline getirdiniz siz de açın bir konu da derdinizi oradan dinleyelim.

Onlar öyle dalga geçer gibi yüzsüz yüzsüz el salladı öylemi.. Eşiniz çalışanlarına sınır koyamayan şuursuz adamın tekiyse eğer ders vermek lazım
Sakinliğinizi koruyun kızların sosyal medyasından araştırın sevgilileri fln varsa bilgi verin Bi şekilde huzurları bozulsun

Abartmıyorsunuz size hak veriyorum. Nerde olursan ol ya kim olursan ol, illa edep illa edep. Kendinizi yıpratmayın aile büyüklerini devreye sokun. Onlar konuşsun eşinle.

Çok fena ya tam cildirmalik ağzı ishal erkek vakası hemde sizi sakız etmiş elin kızlarına ...onlarda size saygısızca davranıyorlar yazıklar olsun o adam kilikliya ...bunlara bak sana diyorum en iyisine dahi güvenmemek gerek göz dağı vereceksin ya kanlarında var oynasmak heralde erkeklerin.... kovdurun o kızıda sizinle dalga geçtiği için sonrada el sallayın arkasından

Çok boş laflar bunlar. Kadın büyük bir olay yaşıyor haklı olarak suçlayacak bu işde parmağı olanları. Kocasına da bunu yapan kadınlara da sayacak rahatlayacak, destek olmak çok mu zor? Anlıyorum seni evet kadınlar ve kocan hatalı sen ne yapacaksın demek?
Bu yaptığınız sadece gereksiz bir polemik yaratıp konuyu saptırmak.
Size konuyu salın farklı yere çekip ciyak ciyak bağırmayın diyorum hala aynı kime ne diyorum. Bir de yargıya taşıyın yazmışsınız cidden komedi ya
Size göre boş bana göre dolu demek ki beğenmiyorsanız okuyup geçersiniz benim düşüncem bu arkasındayım yalvarmıyorum size yorumumu okuyun alıntılayın diye. Kaç gün önceki konuya yorumlara gelip burada hala mevzuyu devam ettirmek ciyaklamak değil benimki öyle öyle mi ? Sizde alzheimer başlangıcı falan mı var taciz ediyorsunuz dediniz buyrun tacizse madem şikayetçi olun değilse susun hangisi daha komedi daha yazdığınız şeylerden bihaber öyle yazıyorsunuz

Onlar öyle dalga geçer gibi yüzsüz yüzsüz el salladı öylemi.. Eşiniz çalışanlarına sınır koyamayan şuursuz adamın tekiyse eğer ders vermek lazım
Sakinliğinizi koruyun kızların sosyal medyasından araştırın sevgilileri fln varsa bilgi verin Bi şekilde huzurları bozulsun
Kocam bizde calisan kizin kocasi var benimle isi ne vs diye savunuyordu kendini.3 gun once kocam bana kotu davraniyor dayanamiyorum.. Vs diye aglayip ayrilacagini soyleyip kalacak yer sormus ve 2 gun once de tasinmis..cok acimissindir yazik kiza dedim. Erkekler esleri haric zorda kalan kadinlara kol kanat germeye bayilir, kahramani olur baskalarinin. Sen niye dusmedin bu tuzaga dedim. Ve kocasi olduguda supheli zaten. Ne isi varmis baskasiyla istedigi kadar plan yapip oynasinmis o karsilik vermiyormus. Ben paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.Digeri zaten baba ogulla sevgili olmus biri. Yani bunlara ne desen yapsan dikis tutmaz.

Öncelikle adam rahat
2 küçük çocuğunuz var ve üstüne hamilesin adam terketmeyeceğinin farkında.
Çünkü gideceğinden korkan bir adam olsa kamerayı duvara eğmezdi görme diye
Sen eğer boşanmak istiyorsan eşyalarını koy kapının önüne
Yok istemiyorum diyorsan tak çift maskeni git dükkanda zaman geçir gözlemle hiç ortada yoksun
Ha bu durum senin ortada olup olmamanla alakalı değil
Kocan tabiri caizse gevşek ve o patron olarak mesafeyi koruyamıyorsa bu onun suçudur
Sen ya ayrılcaksın ya da gidip dükkanda durup hıı yine kameraya el sallama vakti geldi hanımlar işi gücü bırakın da el sallayın bakalım diyeceksin
Kocanda kabahat ama şahsen ben orda çalışan bi insan olsam küçük bi dükkan olduğu için doğal olarak konuşursun gülersin neyse patronumla şakalaşsam gülsem bile eşinin rahatsız olduğunu bildiğim andan itibaren bu durumu keserim
İnadına kameraya el sallamalar falan bana çok çirkin bi ortam olarak geliyor
İnsanın bi duruşu olur bunlarda hiç yok

Kocam bizde calisan kizin kocasi var benimle isi ne vs diye savunuyordu kendini.3 gun once kocam bana kotu davraniyor dayanamiyorum.. Vs diye aglayip ayrilacagini soyleyip kalacak yer sormus ve 2 gun once de tasinmis..cok acimissindir yazik kiza dedim. Erkekler esleri haric zorda kalan kadinlara kol kanat germeye bayilir, kahramani olur baskalarinin. Sen niye dusmedin bu tuzaga dedim. Ve kocasi olduguda supheli zaten. Ne isi varmis baskasiyla istedigi kadar plan yapip oynasinmis o karsilik vermiyormus. Ben paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.Digeri zaten baba ogulla sevgili olmus biri. Yani bunlara ne desen yapsan dikis tutmaz.
Ay o nasıl iş ya
Dikkat et arkandan oyun oynanıyor olmasın
Neden kanka dediği kadını aramıyor da eşini arıyor?
Kocasıyla problem yaşayan kadın öyle şen şakrak olmaz
Ayrıca madem bu şahıslar böyle neden hala o işyerindeler? Dünyaca ünlü mutfak şefleri sanki de vazgeçilemiyor. Domates soğan doğrayacak bi ton insan var iş arıyor dışarda
Şahsen ben böyle lakayıt bi yerden yiyecek almam
Üstelik açık mutfakmış valla görsem sahibine sorarım personelleriniz etleri oynayarak mı marine ediyor diye
Sen yinede tetikte ol derim

Ben paranoya yapiyormusum, kiz bu arada surekli dans ediyor Calisir Ken. Uyarmasini soylemistim acik mutfak calisiyorlar ve yoldan gecenler bile gorebiliyor. Dun oynayacaksan lavaboya git oyna ise Don demis. Kocam cok caba harciyor kizi duzeltmek icin ama cikarmak hala planda yok.
Kocanız ne münasebet kızı düzeltmeye uğraşıyor 🤷‍♀️
Neden yada, benim pek inanasım gelmedi açıkçası iyi niyetli değil bence eşiniz o kadınlara karşı

ayy bir kadın olarak kadınlardan tiksindim. Ne kaşar lafıymış arkadaş herkes feminist kesilmiş. Şu at gözlüğünü çıkarın artık. Evet ben de feminizmi savunan biriyim ama feminist olucam diye de kimseye haksızlık yapamam. Gerekirse kaşar yerine o.... derim. Evet hak eden herkese derim. Kadın erkek farketmez. Eşim bir iş sahibi olucak ve böyle bir duruma müsaade ederek beni küçük düşürecek! o adamı derhal boşardım. Ama boşamadan öncede kameradan izlemek yerine benim dükkanımda çalışan elemana iki ayar da çekerdim. Utanmaz ahlaksız kameradan bakarak bana nispet yapamaz. Hayır sen kimsin ki benim iş yerimde istediğini yapabiliyorsun. O dükkana girer kızı kendim kovardım. Kocama da iki tokat patlatır bavulunu suratına fırlatırdım. Komşu kızına bak sen. Ayrıca hanımefendiye bu kadar yüklenmek kimsenin haddine değil. Hamile biri olarak o duygu patlamalarını gayet iyi anlayabiliyorum. Şuan en çok eşinin desteğine ihtiyacı varken adam sapıtmış. Benden yaşça çok büyüksün. Akıl vermek tabiki bana düşmez. Ama 2 çocuğu olup hamile olan bir kadın o adamı terk edince de kalkıp hala hareketlerine devam edemez. Ederse zaten ona söylenecek bütün küfürler yersiz kalır. Bence o dükkana git hepsine ayarını ver. Baktın gördün hala seni önemsemiyorlar kızı sen kov. Eşinle olan durum için de mesafe koymazsan bu adam bunu yapmaya devam edecektir.

Hayir benim dusuncem bu nefret ediyorum böyle kadinlardan ... Rabbim yuva yikanlarin ve evli erkeklere göz diken kadinlari kendi tarafindan cezalandirsinki herkese ibret olsun,,,, hala fikrimin arkasindayim erkeklerin fitratinda var yarisi serefsiz bari kadin olarak bir kadinin arkasinda olun o firsati vermeyin böyle erkeklere,,,,
Bi tarafını tutamayan adama diyelim ku senin dediğin gibi hicbir kadin yüz vermedi peki bu kadar uçkur düşkünü biri ne yapacak bu sefer parası varsa öyle işini görecek peki ya yoksa boş bulduğu her deliğe yönelecek.. yani kocanız kansizsa dünyada kadin kalmasa duvarı deler gene yapar cunku uçkur düşkünü cunku bi taraflarina hakim olamıyor.. emin ol ki hiç kadin bulamayan oyle pislik erkekler daha beterini bile yapabilir..... i sen doldur artik

eşinde çok rahat
Kızlar da çok rahat
Böyle gevşek olduğunu bilmiyor muydun evlenirken

Back
X