• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin rahatligi

Benim yazilarimi okumadiginizi ya da baskalarinin yazilariyla karsilastirdiginizi dusunuyorum suan. Ben hemen her yazimda sucun sorumlulugun esimde oldugunu ve bosanacagimi, kendine kalacak bir yer bulmasi Icin 1 hafta muhlet verdigimi yazdim. Esim az kasar degilmis gordum ogrendim ama kadinlar da az degil. niyet yatmak kalkmak olmasa bile esimle ve benimle bariz dalga geciyorlar bence ama esim flortlestigini hoslanildigini saniyor ve o yuzden gozu beni bile gormuyor. Gormesin ne yapayim artik 😏
Ben konunuzu okudum ara ara ne yazdınız baktım ama unutmuş olabilirim ama ilk yazdıklarınızda ilk talebiniz bu kadar şeye rağmen kızı işten çıkarmasını istemeniz ? Ondan sonra ben buna dayanamama geliyor olay hepimiz de diyoruz ki size tamam kızı çıkardı işten yiyip yutacak mısınız ? Adam zaten kendini yeterince göstermedi mi ? Ne münasebet kızlar sana el falan sallıyor eşin kimbilir bu kızlara ne anlattı neler dedi bence hiç 1 hafta falan da vermeyin ne düşünüyorsunuz hala sizi insanlara karşı böyle küçük düşüren adamı istiyorsa sokakta yatsın koyun kapının önünr

Ben konunuzu okudum ara ara ne yazdınız baktım ama unutmuş olabilirim ama ilk yazdıklarınızda ilk talebiniz bu kadar şeye rağmen kızı işten çıkarmasını istemeniz ? Ondan sonra ben buna dayanamama geliyor olay hepimiz de diyoruz ki size tamam kızı çıkardı işten yiyip yutacak mısınız ? Adam zaten kendini yeterince göstermedi mi ? Ne münasebet kızlar sana el falan sallıyor eşin kimbilir bu kızlara ne anlattı neler dedi bence hiç 1 hafta falan da vermeyin ne düşünüyorsunuz hala sizi insanlara karşı böyle küçük düşüren adamı istiyorsa sokakta yatsın koyun kapının önünr
Hayir cNim ne munasebet once kiz gidecek sonra Ben. Planim buydu ama artik olayi biraz daha sindirdigim Icin kizin gitmesiyle pek ilgilenmiyorum. Ben kurtulup bir oh diyeyim de geride kalanLar ne yParsa yapsin.

Merhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Kaşar olabilirsin mi 🙄 pardon ama onlara katılan eşin farkindamsin yarın öbür gün bişey duyarsan eşinde o oynakti benim suçum yok şeytana uydum der sen yine karşıya yüklenirsin gibi geldi. Sadakat sözünü eşin verdi onlar değil kameraya el sallayacak kadar dalga geçiyorlar seninle bunu söylediğin halde eşin hicbirsey yapmıyor o halinden memnun sen eşine kız

İş yerinde zamanla ilişkiler civiklasiyor ama sizin kameradan izleyip eşinizi uyarmakla onun hareketlerine ayar çekmeniz de tuhaf olmuş .sonuçta gizli gizli izlerseniz daha iyi olurdu.simdi adam kameradan izliyor diye temkinli davranıyor ve sizi anlatmış hepsi sizinle dalga geçiyor

Merhaba kocamin baska kadinlarla olan rahatligi beni deli ediyor. Paket servis uzerine bir isyerimiz var ve son 2 haftadir mutfakta calisan genc bir kadin calisanimiz. Yan komsumuzda calisan kocamla sosyal flort yasadigini dusundugum bir kadinin yakin arkadasi. Bu komsu kadini, esim ilk gordugunde cok begenmis bize de böyle guzel is bilen musteri cekecek bir eleman lazim vs bile demisti. Karantina donemi Ben pek ziyaret edemiyordum. 3 ay oncesi yardima gittim bir donem ve kanka olan bu ikili Ben varken pek muhabbet etmedi hatta oyleki karsilastigimda tanistirilmadim ve kiz esime selam verip bana yuzunu dondu hep. Esim icin olabilecek bir durum bu herkes bana selam vermek konusmak zorunda degilmis. Neyse Ben hamile kaldim ve berbat 2 ay gecirdim bulantilar vs ile. Simdi biraz daha iyiyim. Arada kameradan is yerini kasayi izliyorum.Farkettimki Yeni elemanimiz da pek bi sen sakrakmis. Espriler kahkahalar el kol sakalari almis basini gidiyor. Komsu kiz da firsat buldukca katiliyor bunlara. Esime rahatsiz oldugumu ve elemanlariyla bu kadar samimi olmamasi gerektigini, vs guzelce anlattim. Anlamis gorundu. Benim kameraya baktigim saatler az cok bellidir. O zamanlar sus pus bizimki. Saatimi degistirdim baktim muhabbet girla. Tekrar uyari cektim derken Esim sinirlendi mutfak kamerasini yere egdi. Tabi hava kararinca camdan yansimalari gorunuyor ve Ben bu sefer sinir oldugum Icin ordan izlemeye basladim. O zamanda uyardim mesafesini korusun diye ama biraz durulup sonra yine basliyorlar. Ve kiz ve komsu arkadasi da kocama uyari cektigime uyandi. Simdi toplanip kocamla gulup eglenirken kameraya da el salliyorlar tabiri caizse. Esime onunla ailemizle dalga gectiklerini anlatmaya calissamda onlari hakli buluyor. Robot degillermis konusup tabi guleceklermis. Komikmisim hastaymisim.. Vs. Benim kadinlarla bir derdim yok. Kisilik meselesi kasar olabilirsin, zarf atarsin edersin bu normal. Ama sen evli cocuklu bir Adam olarak niye bunlara karsilik veriyorsun mesafeni korumuyorsun. Kafayi yiyecem. Dun en son kizi cikarmasini soyledim 1 hafta icinde ama isi iyiymis diye sozde cikarmayacakmis. Bende bu huzursuzlukla yasayamayacagimi ve ayrilacagimi soyledim. Ben baska Adamlarla degil sakalasip gulusmek goz goze bile gelmiyorum kendimi ailemin esimin serefini korumak adina. Adam hala beni sizofreniyle sucluyor.kendimden suphe eder oldum ya Ben mi abartiyorum sizce?
Eşiniz 100 de 100 hatalı sadakat göstermesi gereken kadınlar değil o... Bence daha diktatör olmalısnz

Ben de oyle dusunuyorum ve dun cocuklarla evde kalmak istedigimi ve saygi gosterip en kisa zamanda tasinmasini soyledim. Tabi Ben kimin icin calisiyorumlar, kendimi feda ediyorumlar,.. Vs. Siraladi durdu.
Eğer gerçekten evden uzaklaştırmakta kararlıysanız 6284 sayılı kanundan yararlanabilirsiniz psikolojik siddet gördüğünüze dair (deli yerine koymalar ve eş olarak gurur kırıcı incitici davranışlarda bulunmalar) bunlar psikolojik şiddettir ve suçtur! Herhangi bir adliyeye gidip 6284 sayılı kanundan faydalanmak istiyorum dediginizde kanıt delil sunmak zorunda olmadan ücretsiz bir şekilde faydalanırsınız. Anında evden uzaklaştırma kararı ve cocuklar artı sizin için nafaka bağlanır. Eger eve gelirse veya nafakayı ödemezse 3 ile 10 gün arasında hapis cezası çıkar

Rahatsızlığınızı anlıyorum ama siz de biraz kendinize güvenin bu kadar uyarmak aynı şey üzerinden, namluyu habire kendinize çeviriyorsunuz haklıyken üstelik. Biraz özgüvenli olun biraz kocanızı kuşkulandirin ne bileyim kırmızı ruj sürüp dükkanın önünden bi el sallayıp geçin yabancıymış gibi taktik oynayin aklima bunlar geldi.

Bir laf vardır '' Şüpheleniyorsan doğrudur''.
Sizin de o durum bence. Ben sizin kadar sabırlı olmazdım bence eşinize daha net çizgiler çekin cesaret edemesin böyle hareketlere. En kısa zaman da o elemanların işine son verilsin çalışma adabı denilen bir şey var sonuçta! Sinirlendim valla :KK62:

Bisey sorucam yanlış anlamayin güvenmediğiniz adamdan çocuk neden yaptiniz
Benim ki 40ina yeni basti. Oncesinden ne böyle bir durum ne de suphe olmustu. Cocuklar ondan once oldu ne yazik ki. Ama bir daha dunyaya gelip bu yasadiklarimi hatirlarsam 40 yas ustu birini bulup cocuk yaparim herhalde.

Vallaha ne sabirli insansiniz. Bana öyle el sallasalar gider o kamerayi bir yerlerine monte edip esimin bavullarini kapiya koyardim.
2 kucuk cocuk ve hamilelikten ve karantinadan dolayi pek gidemiyorum. Ondan bu bosluk olmustu biraz da. Ya Ben kocamla bu konuyu tartistim diye buna uyandilar ve ne deliligim kaldi ne psikopatligim. Oraya gidip dedigini I yapsam linc ederler beni herhalde. Sonucta kocam da onlarla bir

2 kucuk cocuk ve hamilelikten ve karantinadan dolayi pek gidemiyorum. Ondan bu bosluk olmustu biraz da. Ya Ben kocamla bu konuyu tartistim diye buna uyandilar ve ne deliligim kaldi ne psikopatligim. Oraya gidip dedigini I yapsam linc ederler beni herhalde. Sonucta kocam da onlarla bir

Ne yapmayi düsünüyorsunuz?

Valla kusura bakmayın sizinle aynı düşünmeyen insanlar için "kaşar galiba bu da" diye etiketlediğinizde yas tutamadığım için
İstediğinizi düşünün
Sizinle aynı şeyi düşünmemek dışında bi etkileşimimiz yok sonuçta
Siz utanın her önünüze gelene kaşar dediğiniz için ben niye üzüleyim?

Sizi, evliliğinizi yok sayan kişi kocanız
Bu kız olmasa da yine birini bulup onunla flört ederdi
En baştan kişiliği böyle adamın
Yoksa kimler nerelerde kimlerle çalışıyor
Ama herkes ilk bulduğuyla karısının gözünün önünde flört etmiyor
Karısının gözünün önünde kısmı çok önemli
Çünkü gözü karalığı temsil ediyor
Konuda herkes kızlara söylenen kaşar sözüne takılmış da Allah aşkına elin kocası ile flört edene de başka bir kelime üretin de onu diyelim. Evli insanlarla herkes daha yerini bilerek konuşur, sakalaşır yok öyle değilse amacı farklıdır. İki çift lafa da muhalefet olmaya gerek yok.
kadın kocam birtane de kaşar kizlar aklını karistiriyor dememiş kocasının ne mal olduğunun farkında ama kızlar da az kaşar değil.

Keşke bu tavrınızı gerçek hayatta da uygulasanız ister okuyun ister okumayın bir gün biri denk gelir okur işine yarar her zaman evli olan herkesin bilmesi gereken tek gerçek şu evlilik iki kişiliktir o imzayı atan birbirinize söz veren dolayısıyla sadakat mecburiyeti olan ikinizsiniz üçüncü kişilerin sizi evliliğinize saygı sadakat zorunluluğu yok hayat bu herkesin başına her şey gelir bir gün bende aldatılabilirim hemde en aşağılık şekilde belki kocamı yatakta bile basarım ama mevzu hiçbir zaman yataktaki kadın olmaz çünkü o kadın sadece biri o biri gider başka biri gelir adamda karakter olmadıktan sonra benim mevzum kocamın beni bu kadar gözden çıkarmış olması beni bu duruma düşürmesi olur oda boşarım gider kendimce kızı uzaklaştırarak ya da başka şekilde önlem almam gerçeği kabullenirim ben hiçbir konuda yaşamam demem yaşayabilirim ama oturup kendimi ama kızlar da yapmış ya da yapmasaymış kızlar şöyleymiş böyleymiş diye kendimi avutmam hırsımı başkalarından çıkarmam kocam kansız der geçer giderim
Resmen konuyu saçma sapan bir yere evirmişsiniz. Konuyu merak için okurken yoğun negatiflik içeren aşağılayıcı yorumlarınıza sinir olmamak elde değil. Kadın derdiyle mi uğraşsın yoksa neyi neden savunduğu anlaşılmayan size cevap yazmakla mi uğraşsın. Bi salın konuyu da insanlar gerçek derde yorum yapsın.
Konu sahibi sözünüzün arkasında durup koca kisisini evden gönderin, hamile karısını baskalarina kameradan el sallamaya vardiracak kadar malzeme yapan adamdan bir cacık olmaz. Patronu karısınınin kıskançlığını anlattı diye de yüz bulup el sallayan o kızlar da çok net kaşar in bayrak tasiyanidir. Aksi olsaydı bu adam yavsak ama karısı rahatsız oluyorsa uzak durayım derlerdi.

Son düzenleme:
Ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Ben ayrilacagimi soyleyip ayri gibi yasiyorum.evden gitmesi Icin 1 hafta vermistim ama hic niyeti yok. Cok ilimli, mesafe koymus kizlarla arasina sozde...Kamerayi izlemiyorum artik. Umrumda da degil. Yasadigim yerde bosanmaya karar veren kisilere 1 sene sure veriyorlar. Eger fikir degismediyse sonra bosanma gerceklesiyor. Yani istemezse gitmeme hakki var. Bu durumda benim gitmek gerekecek ki bu benim sartlarimda cok zor geliyor bana.

Ben ayrilacagimi soyleyip ayri gibi yasiyorum.evden gitmesi Icin 1 hafta vermistim ama hic niyeti yok. Cok ilimli, mesafe koymus kizlarla arasina sozde...Kamerayi izlemiyorum artik. Umrumda da degil. Yasadigim yerde bosanmaya karar veren kisilere 1 sene sure veriyorlar. Eger fikir degismediyse sonra bosanma gerceklesiyor. Yani istemezse gitmeme hakki var. Bu durumda benim gitmek gerekecek ki bu benim sartlarimda cok zor geliyor bana.

Evlilifi temelinden sarsan siz degilsiniz ki, o. Bana göre evliligin icine kim gidiyorsa o gitmeli. Bu erkel olsun kadin olsun fark etmez.

Konuda herkes kızlara söylenen kaşar sözüne takılmış da Allah aşkına elin kocası ile flört edene de başka bir kelime üretin de onu diyelim. Evli insanlarla herkes daha yerini bilerek konuşur, sakalaşır yok öyle değilse amacı farklıdır. İki çift lafa da muhalefet olmaya gerek yok.
kadın kocam birtane de kaşar kizlar aklını karistiriyor dememiş kocasının ne mal olduğunun farkında ama kızlar da az kaşar değil.
Bu kasar lafi tekrar gelmisken yeni bir bilgi paylasayim. Daha önce bir kadinin once genc patronu sonra da onun babasiyla birlikte oldugu haberi cikmisti. Bilin bakalim bu kadin Kim. Aa bizim komsu kizi. Yani kizin kasar olabilme ihtimalini dusunmustum ama.....

Resmen konuyu saçma sapan bir yere evirmişsiniz. Konuyu merak için okurken yoğun negatiflik içeren aşağılayıcı yorumlarınıza sinir olmamak elde değil. Kadın derdiyle mi uğraşsın yoksa neyi neden savunduğu anlaşılmayan size cevap yazmakla mi uğraşsın. Bi salın konuyu da insanlar gerçek derde yorum yapsın.
Konu sahibi sözünüzün arkasında durup koca kisisini evden gönderin, hamile karısını baskalarina kameradan el sallamaya vardiracak kadar malzeme yapan adamdan bir cacık olmaz. Patronu karısınınin kıskançlığını anlattı diye de yüz bulup el sallayan o kızlar da çok net kaşar in bayrak tasiyanidir. Aksi olsaydı bu adam yavsak ama karısı rahatsız oluyorsa uzak durayım derlerdi.
Saçma sapan falan değil doğrular bunlar kabullenip kabullenmemek size kalmış gerçekleri söylüyoruz işte kıza ne derseniz diyin adamın suçu hafiflemiyor adamın yaptığı affedilmeyecek bir şey olmaktan çıkmıyor rahatsız oluyorsanız göz ardı et butonuna basıp geçersiniz

Back
X