Sen gene benı kıskanmaya basladın konum cok populer ve yorum alınca sanırım sana bıseyler oluyor arkadasım burasına dertlesmeye cozum veya fikir alısverısıne gelıyorum ..... Sen ve senın gıbı zıhnıyette olan ınsanların yorumlarını almak ıcın degıl, yorum yapmayabılırsın ama baskalarının yorum yapmasını engellemek ıcın kıskanclık yapmana ve baskı yapmana gerek olmadıgını dusunuyorum..burdakı herkes gıbı amacım cözüm dınlemek fıkır alısverısı yapmak senın gıbı ortalıgı karıstırmaya mahal vermek degıl tamammı tatlım..
ben yazının tamamını okuyamıycam midem kalktı....
bu arada buzdalabında böcek nasıl yaşar, donmazmı?
bu arkadaş ilk konusunda millete hakaretler etti..sonra o yetmedi geldi dalga geçmek maksadıyla başka bir konu açtı..şimdi de yine alay eder gibi bu konu..
adamı dövüyormuş ama adam tepkisizmiş..o zaman dediğim yöntemleri uygulayacak
alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....
ya oyle demeyin bende biliyorum bir arkadaşımın kaynanası eski iç çamaşırlarını mutfakda elbezi oalrak kullanıyormuş :))))) doğrudur yazdıkları
alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....
Arkadasım türkçe dersince mecazi anlamda soylenen sozler cumleler vardır bılırmısın bılmıyorsan arastırmanı tavsıye ederım ayrıca buraya tartısmaya gelmedım yeter bee aaaaaa bır konu acıyoz hemen saldırıçocuklar şeytan ya belkide ondan mutluluğu bulamıyorsun için fesat olmasın sakın senın?kadere suç atma yanı
benım kaderim kötü diyor birde...
Ama ne yalan söylim şimdi..
Güldüğüm de çok yer oldu..
Mesela 'cırt bırt annesine gidiyor ve yiyenlerini görmeden edemiyor' gibi
tövbe estağfirullah o ne girişti bee
evet hatırladım seni baya saymıştım sana
neyse okumaya devam edim..
zırt pırt demi doğrusu yiyen derken sanırım cocuklar yiyici ama natlussssssssssssssssss bana hala cevap vermedin kuzum yaaaaa
Lady Kaka ah benim kirli buzdolabımı değiştirirsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?