kocamın sakinligi beni bakırköylük edicek

Gerçekten bunu yaptığınızı düşünüyor musunuz?

buzdolabında böcek nasıl yaşar be!
tuvalette karpuz kabuğu gördüm yazısından sonrasını okuyamadım

ben yazının tamamını okuyamıycam midem kalktı....

bu arada buzdalabında böcek nasıl yaşar, donmazmı?

alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....

ayyy konunun sonuna gelmeden kabız oldum

Allah sabır versin kocana ne diyeyim

O konuyu biliyorum. Görümceye haber salmalı, çocuklarını bu sahibesiyle yalnız bırakmasın.
Üstlerine kezzap atar valla hiç acımaz.
Bak natluscüm, kadesanın yöntemler kesmezse seni, Cem Garipoğlu'na yönlendireceğim seni.
İşin ehli hem

kadına şiddete herzaman HAYIR

Lakin sana bi temiz sopa lazım
adamı tekmelemiş. yumruklamış, çimirmiş bilmem bilmem nee
oda sana şöle gerilipte sağlam bi tokat çakmadıysa kendini şanslı say otur oturduğun yerde

KAyınvalidesi pismişte
kocası sakinmiştee
alla alla yaa burda millet ne dertlerle uğraşıyo
hanım kocasına ağız burun daldığı halde kocasının tepkisiz kaldığından dert yanıyo
dalga gecer gibi resmen yaaa
yarın öbürgünde şiddet mağduruyumm kocam ümüğümü sıktı die konu acarsan hiç şaşırmam
bide su konunu anlatış tarzın yokmu iyice çileden cıkarıyo benii....
ukala ukala....mıyy mıyyyyy

off yine aynı üslup..önce bi üslubunu düzelt. insan kocasına saldırıp da bununla övünür mü..ne kadar ayıp. acilen ayrılman lazım senin. herkes için hayırlı olur diye düşünüyorum..bi de cırt bırt değil o zırt bırt:)

Kahvem boğazımda kaldı okurken....
Şakamısın arkadaşım sen.
Kızlar vermiş sana gereken reçeteleri.
Tek tek uygula.
Bu arada eşini ayağının altına karpuz kabuğu koymana gerek kalmamış bak
hazırda varmışş..

alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....

Kayınvalideni küçümseme, kadın buzdolabindaki böcükleri yurtdışından ithal etmiş

Ailesi pis olabilir kötü olabilir bu o insanların yetiştirilişi anlayışı, benim babamda alkolikdi çok kültürlü bir adamdı ama alkolikdi o yüzdende kimse ablamlara görücüye gelmezdi birşey olsa onun babası alkolik derlerdi Allah o insanlarada layığını verecek inanıyorum.Ablalarım bu yüzden saçma sapan insanlarla evlendiler ben eşimi kendim tanıştım eşimin ailesi benim ailemi çok seviyorlar ne kadar düzgün dürüst insanlar karşımıza çıktı diye seviniyorlar, bunda bizim günahımız var mı?yok.Babam vefat etti ve etmese bile annem hep babamı bize bulaştırmadan kontrol ediyordu yengemede küfür ettiği olmuştur.Ama yengem onu ciddiye almadı biz çünkü ona çok değer veriyor ve seviyoruz.Şimdi istese diyebilirki benim kayınpederim alkolik küfür ediyor birdaha gitmicem dese haklıdır ama naptı geldi ama duymadı.Sende gidebilirsin ama yemek yemezsin.Eşinde öyle yetiştiği için ona pis olmak normal geliyor olabilir ama zamanla senin düzenine alışacaktır.Kavga etmeye gelince kavga etmesini bilmeyen adama kavga etmeyi öğretirsin bu gidişle yanlış anlama ama bir gün sana tam tersi tepki verdiğinde istesende birdaha düzeltemezsin.Uygun bir dille eve bağlamaya çalışmanı tavsiye ederim bu arada dua etde sadece annesine gidiyor sana haksızsın demiyorum sakın yanlış anlama ama kendini kötü hissetme..

google öyle diyo...
haberin ola.....

Kayınvalideni küçümseme, kadın buzdolabindaki böcükleri yurtdışından ithal etmiş

Sana özel getirtmiştir belki

Son düzenleme:
Ama ne yalan söylim şimdi..

Güldüğüm de çok yer oldu..

Mesela 'cırt bırt annesine gidiyor ve yiyenlerini görmeden edemiyor' gibi

çocuklar şeytan ya belkide ondan mutluluğu bulamıyorsun için fesat olmasın sakın senın?kadere suç atma yanı

benım kaderim kötü diyor birde...
Arkadasım türkçe dersince mecazi anlamda soylenen sozler cumleler vardır bılırmısın bılmıyorsan arastırmanı tavsıye ederım ayrıca buraya tartısmaya gelmedım yeter bee aaaaaa bır konu acıyoz hemen saldırı

Ama ne yalan söylim şimdi..

Güldüğüm de çok yer oldu..

Mesela 'cırt bırt annesine gidiyor ve yiyenlerini görmeden edemiyor' gibi

zırt pırt demi doğrusu yiyen derken sanırım cocuklar yiyici ama natlussssssssssssssssss bana hala cevap vermedin kuzum yaaaaa

cırt bırt ne yaaaa
o zırt bırt değil mi

neyse...
konu sahibi,demişsin ya 2. evliliğimde de mutlu olamadım,kaderim kötü.
hayır;kötü olan senin hayata bakış açın,beklentilerin.
eğer aynı zihniyette gidersen değil 2, 10 kez evlensende mutlu olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…