kocamın sakinligi beni bakırköylük edicek

açtığın konuları okudum böyle giderse sen hiç bi evliliğinde mutlu olamazsın bi psikiyatriden yardım al bence hem eşine böyle davranmaya devam edersen bi süre sonra dayak yemeye başlarsın sonra burda konu açarsın eşim beni dövüyo ne yapıcam diye buarada konu açıp kaçmakta moda oldu konu açılıyo bin türlü yorum yapılıyo fakat konu sahibi tenezzül edip cevap bile vermiyo cevap vermicekseniz neden konu açıyosunuz anlamış değilim

Ben ilk konunuzu okuduğumda sizi bi arkadaşıma çok benzetmiştim. Bu konunuzuda okuduğumda dedim ki acaba gerçekten o mu? :)
Oda sizin gibidir eşinin ailesini hiç sevmez, yiğenini sevmez, eşi gitsin gelsin istemez, birbirlerine tekme tokat girişirler onun eşi sizin eşiniz kadar sakin değil çünkü. Ben bekarlığım zamanında onların evine ilk kez gittiğimde karşımda birbirlerine girmişlerdi. Allah'ım beni böyle bir evlilikten koru diye dua etmiştim. Gerçekten hiç yakışmıyor. Defalarca ayrılma noktasına geldiler. Sonunda enişte ''sen benim ailemi istemiyosan ben de senin aileni istemiyorum'' dedi . Ve arkadaşımın ailesiyle görüşmeyi kesti. Bu sefer arkadaşım neden ailemi sevmiyor diye kocasına kızıyordu.Eee insan kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasınada yapmayacak.
Bi ara annem söyledi. Arkadaşım eşinin ailesiyle barışmış. Eşide arkadaşımın ailesine gelip gitmeye başlamış. Geçenlerdede aradı ''çok mutluyum'' dedi.
Evlendiğinden beri ilk defa çok mutluyum dediğini duydum:)
Yaniii demek istediğim herşey aslında sizde bitiyor. Eşinizin gidip gemesine izin verin. Haftada bir gün iki üç saatliğine sizde gidin. İnsan hayatı boyunca ne zorunluluklara katlanıyor. Anladığım kadarıyla sizde güçlü bi kadınsınız. Siz mi dayanamayacaksınız. Bi süre böyle deneyin. Hem alışırsınız. Hemde ruhen rahatlarsınız.

Eki Görüntüle 530871

Konu sahibi bir teşhis ediversen, bunlar mı kayınvalidenin dolabında ikamet edenler.

Ben beğendim, beslenir ki bunlar. Desenleri de güzel.

Monoton sabahıma renk ve kahkaha getiren

başta sevgili konu sahibesi olmak üzere

yorumlarıyla beni kahkahalara boğan tüm

arkadaşlara teşekkür eder sevgilerimi

canı gönülden fışkırtırım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 530871

Konu sahibi bir teşhis ediversen, bunlar mı kayınvalidenin dolabında ikamet edenler.

Ben beğendim, beslenir ki bunlar. Desenleri de güzel.

Başka değişik modelleri varsa bende alayım ama kaç tl.
Bi milyondan kuruş çıkmam ona göre

Zihni sinir projesi valla
İnovasyon diye buna derimm

Cırt bırt yorum yapma kitty cim
Cırt bırtların bozulcak yoksa

natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.

sürpriz olsaydı, sana yine yeni yeniden aşık olsaydık....

O zaman daha heyecanlı olurdu.
Yeni üyelik alıp yeni konu açsın adrenalin olur hemide

cevap vermeme sebebi heralde şudur herkes kendisini haklı bulsun istiyordu istegi cevapları bulamadı konu sahibi ondan cevap yazmıyordur.

Ne ara eski esinizden ayrildiniz, yeniden evlendiniz ?
Benim bildigim 1 ay önce cocukla ilgili konu actiniz...

kk nın güzel ve temiz kalpli bir o kadar da espiri bombası hatunları;

olay şu kırmızı ile çizdiğim yerde zaten..eğer gayet normal bir şekilde konusunu açsaydı bizler de düzgünce cevap verecektik..ama o ne yaptı,hemen bi ekşın bi olay yarattı..ama bu nasıl bi psikolojiyse bununla da mutlu oluyor..

kıskanıldığını düşünüyor,çok vahim..

yani o pislik icinde bende olsam bende duramam..
ama nasil olacak peki o pisligi degistiremezsin biseyde diyemezsin..
ama o adamla nasil evlisin hala saygi yok ya sevgi ?
nasil olacak bu isler....

Ne ara eski esinizden ayrildiniz, yeniden evlendiniz ?
Benim bildigim 1 ay önce cocukla ilgili konu actiniz...

1 ay önce açılan konuda 2. eşin yiğenleriydi sumuzum.
Arkadaş eşinin ailesinin bütün akrabalarına sinir oluyor.
Besledikleri böcüklere bile pis demiş baksana.

kiskanildigini dusunenler..
natlus78
amanede
pembepinar
vaktiyl acemkizi vardi
ama neden kiskanalim guzel kardesim
herkes kendi hayatini yasar..

1 ay önce açılan konuda 2. eşin yiğenleriydi sumuzum.
Arkadaş eşinin ailesinin bütün akrabalarına sinir oluyor.
Besledikleri böcüklere bile pis demiş baksana.

hımmm baksenn sunaa
ev böcüklerine pis mi demişşş
hıhhhh sen onlar neren geliyo biliomusun acaba konu sahibesii
onlar ithal senden kalitelii canlılar
ayrıca bözüklerden kaynananın evinden dert yanıcana
sen git o kir pas içindeki kalbini beynini temizlee

hıhhhhhhhhh
sosyal mesajımıda veririm arada

Sana ve kayınvalidene tüyleriyle temizlik işini kolaylaştıracak bir böcük öneriyorum.
Bundan edinirseniz kayınvalideyi de sokarsa bu iş tamam bil.

Zırt pırt değil mi o????

Konu sahibesi can getirdi kan getirdi farklı yorum getirdi cırt bırt oldu

Konusunun popüleritesini artırdık işte konu sahibini mutlu ettik .
Birini mutlu etsenz ölürsünüz dimi illa eleştirin mutluluğunu gölgeleyin
Bakın ben hiç eleştiriyommu

demekki arkadaş ilgiyi üzerine çekmeyi çok seviyo
yalnız bu durum gerçekten iiye gitmiyo önce şeytanlar,sonra yılan ,ardına eşine dayak,şimdide böceklerrr
gerçekten arkadaşın ruh hali çok karmaşa içinde

ben, kaynanamda pis eşimde pisliğe alışmış olayına inanmıyorum ,sen evlendiğinde nasıl ev düzenini temizliğini devam ettirirsen eşinide buna alıştırırsan öle gider benim kaynanamda pis ama ben titiz olduğumu eşime baştan hissettirdim şimdi aynı o şekilde gidiyor bazen bana kızıyor bugün evi süpürmedinmi diye.demekki sende pissin eşinde zaten değişiklik beklenmemesi çok normal.

Son düzenleme:
Aynı durumdayız gibii..Ama ben kocamı dövsem, senin gibi susmasam bırak kocamı, Kayınvalidem sülalesiyle basar evi mi la

ya arkadaslar kendisi bi hisimla eski konusunu hatirlatarak girdi konuya
amma su an ki sorunu birbaska zaten yorum bekliyor
yine geyige gidecek geyik yorumu yapanlar malum uzere ban ban..
neyse durum su ki
ikinci evliligini yapmissin ama cokda mutlu sayilmazsin..
evlenmden once en azindan bi insan temizmi pismi anlasilr...
hadi ilkinde cahildin ikincidedemi gozun acilmadimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…