Eki Görüntüle 530871
Konu sahibi bir teşhis ediversen, bunlar mı kayınvalidenin dolabında ikamet edenler.
Ben beğendim, beslenir ki bunlar. Desenleri de güzel.
Eki Görüntüle 530871
Konu sahibi bir teşhis ediversen, bunlar mı kayınvalidenin dolabında ikamet edenler.
Ben beğendim, beslenir ki bunlar. Desenleri de güzel.
Zihni sinir projesi valla
İnovasyon diye buna derimm
natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.
sürpriz olsaydı, sana yine yeni yeniden aşık olsaydık....
cevap vermeme sebebi heralde şudur herkes kendisini haklı bulsun istiyordu istegi cevapları bulamadı konu sahibi ondan cevap yazmıyordur.açtığın konuları okudum böyle giderse sen hiç bi evliliğinde mutlu olamazsın bi psikiyatriden yardım al bence hem eşine böyle davranmaya devam edersen bi süre sonra dayak yemeye başlarsın sonra burda konu açarsın eşim beni dövüyo ne yapıcam diye buarada konu açıp kaçmakta moda oldu konu açılıyo bin türlü yorum yapılıyo fakat konu sahibi tenezzül edip cevap bile vermiyo cevap vermicekseniz neden konu açıyosunuz anlamış değilim
Sen gene benı kıskanmaya basladın konum cok populer ve yorum alınca sanırım sana bıseyler oluyor arkadasım burasına dertlesmeye cozum veya fikir alısverısıne gelıyorum ..... Sen ve senın gıbı zıhnıyette olan ınsanların yorumlarını almak ıcın degıl, yorum yapmayabılırsın ama baskalarının yorum yapmasını engellemek ıcın kıskanclık yapmana ve baskı yapmana gerek olmadıgını dusunuyorum..burdakı herkes gıbı amacım cözüm dınlemek fıkır alısverısı yapmak senın gıbı ortalıgı karıstırmaya mahal vermek degıl tamammı tatlım..
Ne ara eski esinizden ayrildiniz, yeniden evlendiniz ?
Benim bildigim 1 ay önce cocukla ilgili konu actiniz...
1 ay önce açılan konuda 2. eşin yiğenleriydi sumuzum.
Arkadaş eşinin ailesinin bütün akrabalarına sinir oluyor.
Besledikleri böcüklere bile pis demiş baksana.
Zırt pırt değil mi o????
kk nın güzel ve temiz kalpli bir o kadar da espiri bombası hatunları;
olay şu kırmızı ile çizdiğim yerde zaten..eğer gayet normal bir şekilde konusunu açsaydı bizler de düzgünce cevap verecektik..ama o ne yaptı,hemen bi ekşın bi olay yarattı..ama bu nasıl bi psikolojiyse bununla da mutlu oluyor..
kıskanıldığını düşünüyor,çok vahim..
kk nın güzel ve temiz kalpli bir o kadar da espiri bombası hatunları;
olay şu kırmızı ile çizdiğim yerde zaten..eğer gayet normal bir şekilde konusunu açsaydı bizler de düzgünce cevap verecektik..ama o ne yaptı,hemen bi ekşın bi olay yarattı..ama bu nasıl bi psikolojiyse bununla da mutlu oluyor..
kıskanıldığını düşünüyor,çok vahim..
Sana ve kayınvalidene tüyleriyle temizlik işini kolaylaştıracak bir böcük öneriyorum.
Bundan edinirseniz kayınvalideyi de sokarsa bu iş tamam bil.
Eki Görüntüle 530917
bu hatun aşık olana küfür dayak cimcik allah ne verdiyse dalıyo....
sen bence tekrar düşün ve kalbine göm bu aşkı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?