alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....
Tevafuk
Ama benim alman böcekciklerim yok:18:
Hayat canım herkes herşeye sahip olamıyor.
Almanyadaki tanıdıklardan istemem garip kaçar ama konu sahibine bir soralım bakalım, böceklerin Türkiye distribütörlüğünü almayı düşünüyorlarsa onlardan alıveririm. Benim neyim eksik
natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.
sürpriz olsaydı, sana yine yeni yeniden aşık olsaydık....
Buzdolabında böcek yaşarmı ayol ne böceğiymiş o öyle.
Hemen kaynana pislikle suçlanıyor cıkcık cık
Belki kir pis yiyen bir böcekse kaynvaliden o yüzden getirmiş dolaba koymuştur dolaptaki pislikleri yesin diye.
Tamam sustum
natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.
sürpriz olsaydı, sana yine yeni yeniden aşık olsaydık....
kızlar ben geldim hani yeni evlendim pismanım diyen görümceme yılan cocuklara seytan dıyen :) hatırlar gıbı oldugunuzu sımdıden duyar gıbıyım, neyse gelelım konuya malumunuz 2.kez evlendım ve evlılıgımıde bekar bır ınsanla gerceklestırdım, esım asırı derecede sakin, sessiz, rahat genis, vurdumduymaz, pasaklı, dagınık, düzensiz, bırseye yardımcı olmaz, toplamaz, annesi anne degılkı egıtım versın, annesı pasaklı, kızlar kaynanamın buzdolabından böcekler yuva yapmıs yemınle soyluyorum, kalmaya gıttım gece tuvalete kaktım ısıgı yakınca bocekler her yana savruldu korkudan sabaha kadar ustumde yorganla yattım, kaynanam mevlut yaptı olen kaynanasına, pılavı cöp torbasının altına koydugu legenle yaptı. Legene cöp torbası akmasına dıye altına koydugu kapın ıcıne pırınclerı ıslamıs gordum ayyy bırdaha evınde yemek yemıyom, nısanlıyken gıttıgımde yıyordum gormeden ama evlenınce kıyı köse gorsenız hep pıslık, tuvalette karpuz kabugu buldum zeytın cekırdeklerı ne ararsan var, ay daha neler neler, vesselam esimde ne temızlık ne duzen ne tertıp, rahat onun rahatlıgı aıleden gecmıs, bu kadar rahat oldugunu bılsem evlenmezdım de, kader galıba benım kaderım kötü. 2 kez de mutlulugu bulamadım. Kocam her hafta anasını yıyenlerını gormeden yapamıyor, bu erkekler sonradan anacı aılecı oluyorlar galıba, evlendın kardesım artık ayda yılda bır ana baba kardes yıyen, benım annem dıbımdekı bınada oturuyor ınanın 1 ay oldu gıtmedım, ben aıleme ondan katbekat daha duskun ve baglıyızdır ama evlendım yuvam var artık kendı duzenım dıye cırt bırt gıtmıyom, calısıyorum zaten hafta sonum var onuda kaynanamda gecırmek yada esımın oraya gıtmesınden gına geldı, kac kez konustum, yok adam ılla gıdıcek 2 saatte olsa, ordan koparamıyom adamı, gıdeyım geleyım dıyor, hanı bende uyuz oluyomya onlara acaba banamı batıyor, ayy aılesı ıle ılgılı bısey duysam kendımı yolasım gelıyor tahammul edemıyom, benım aıleme 2 ay oldu ne gıttı ne aradı, kendı anasına herhafta gıder genede bayagdırda gıtmıyoz demıyormu olduresım gelıyor, kavga edıyoz ben saldıyırom ona, oda hakaretler tabı, dahada sınırlenıyom ben, sonra askım canım cıcım gelır ozur dıler hıc ben ozur dılemem o gelır sırnasır, okadar laf sayarım o bana ben ona, saldırırım ona, o sadece ıter benı, ben yumruk tekme cimcik allah ne verdıyse sınırımden, adamda tık yok, rahat, sankı dersın o tırmalama o hakaretlerı bırbırımıze degılde baskası kavga etmıs gıbı gelıp sarılıp opmezmı, bısey yokmus gıbı davranmazmı ınsan bu kadarmı genıs rahat olur anlamıyom, ne yapcam ben bılmıyorum, aılesınden nefret edıyom, benım aılem hıc zararları yok babam evlendım daha evıme gelmedı annem cırt bırt gelmez nede kardeslerım yenı evlıyız dıye, o tarafdanda gelmezmler ama her hafta oglum gelın kalın bılmem ne bıktım benımkı hafta sonunu ıple ceker bıktım. Bana ben 2 saatte olsa gıdeyım sonra senle vakıt gecırırım dıyor, oncelık orası hafta sonu gıtsın ıstemıyom ne yapmam lazım aılesınden uzaklastırmam lazım yanı unutsun demıyom ama kendı bır aıle kurdu oncelık aılemız oldugunu bılsın ıstıyom be sucmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?