kocamın sakinligi beni bakırköylük edicek

alman hamam böcekleri yani blatella germanica isimli böcükler yaşayabiliyolarmış buzdolabında....
google öyle diyo...
haberin ola.....

nautilusun kaynanası almanyadanmı ithal etmiş böceklerini

ne kadra enteresan yaa...
neyse nautilus eşini beğenmiyosan ailesini beğenmiyosan neden hala uğraşıyosun
boşa gitsin

belki kaynananızın fobisi de odur. kimi evde kedi köpek besler. o da dolapta böcek besliyor ne var bunda. hayvansever olması suç mu ? !

kocasına saldırabilen bi hatun için fazla streslisin...
adam daha ne yapsın bilemedim...
ama bak bende çok sinirliydim bigün cinnet anımda eşime bağırdım bi tokat yedim eşimden 180 derece döndü kafam...
sonra melek gibi oldum ne sinir ne saldırı...
korkunun gözünü seveyim arkadaş....

Tatlım eşinin sakinliğinin seni Bakırköylük olma noktasına getirmesine çok şaşırdım.

Çünkü sen tamda o noktadasın.

Eşinize vurmanıza rağmen o size sarılıyorsa ve bunu genişlik olarak görüyorsanız merak etmeyin bir süre sonra yumruğu sallamaya başlar size.
Bu kadar da olmaz.
....

önceki konularını bilmiyorum.bu konu hakkında şunu söyleyeyim.kimi insan yeni evlenince bunu bir süre evliliği kabullenemiyor.sık sık eski ailesinin yanında alıyor soluğu.bence bir süre toleranslı ol sonra zamanla azalacaktır zaten.gitme,ne işin var falan dersen ters teper ,iyice kıymete biner o ev.6-7 ay geçsin bir bakalım düzelmezse hiç azalma olmazsa ona göre düşnürsün.haa bir de 2.evliliğin tecrübelisin eşe ailesi kötülenmez bunu bilirsin diye düşünüyorum.

natlus sanırım sen bize yapılan bir forum şakasısın. yoksa başka şeyler düşünmeye başlayacağım. akli dengeni sorgulayacağım, zihinsel yeterliliğini sorgulayacağım..hatta bi de tanı koyacağım. bilemedim..hadi itiraf et kurtul.

eşin ailesinin yanına elbette gidecek sonuçta annesi siz ailenizle aynı yerde oturuyorsunuz hemde 1 aydır yanına gitmiyorsunuz bana çok anormal geldi ha hergün içli dışlı olun demiyorum ama insan ailesine 1 aydır nasıl gitmez birde eşinizi dövüyorsunuz ben olsam o adamın yerinde sizden şikayetçi olurum nasıl biz kadına şiddete hayır diyorsak bir kadında eşine bunu yapmamalı kayınvalidenizin evi pismiş bu onun yetiştirilme tarzından kaynaklana bilir ayrıca buzbolabında o böcekler nasıl yaşıyor donması gerek

Hayat canım herkes herşeye sahip olamıyor.

Almanyadaki tanıdıklardan istemem garip kaçar ama konu sahibine bir soralım bakalım, böceklerin Türkiye distribütörlüğünü almayı düşünüyorlarsa onlardan alıveririm. Benim neyim eksik

aslında bunların hiçbiri olmuyormuş gibi hepsi kafanızdan kurduğunuz efsanelermiş gibi sırf buradaki insanlarla kafa bulmak için yazıyormuş gibi gibi

Buzdolabında böcek yaşarmı ayol ne böceğiymiş o öyle.
Hemen kaynana pislikle suçlanıyor cıkcık cık
Belki kir pis yiyen bir böcekse kaynvaliden o yüzden getirmiş dolaba koymuştur dolaptaki pislikleri yesin diye.
Tamam sustum

natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.

sürpriz olsaydı, sana yine yeni yeniden aşık olsaydık....

Son düzenleme:
Almanyadaki tanıdıklardan istemem garip kaçar ama konu sahibine bir soralım bakalım, böceklerin Türkiye distribütörlüğünü almayı düşünüyorlarsa onlardan alıveririm. Benim neyim eksik

Hele böcükler hamileyse kısa zamanda fark atarsın şekerim.
Eksik ne demek estağfirullah tur bindirirsin evelallah.

natlus keşke konuyu ilk açtığında söylemeseydin çocuklara şeytan görümcesine yılan diyen üyeyim diye.

ahahhahaha
suan koptuğum andır
gitii yandı balatalar

Zihni sinir projesi valla
İnovasyon diye buna derimm

bu hatun aşık olana küfür dayak cimcik allah ne verdiyse dalıyo....
sen bence tekrar düşün ve kalbine göm bu aşkı....

Konu sahibi bir teşhis ediversen, bunlar mı kayınvalidenin dolabında ikamet edenler.

Ben beğendim, beslenir ki bunlar. Desenleri de güzel.

siz hala, o yılan görümceyle ve de şeytan çocuklardan nasıl kurtulamadınız hayret diyorum
evet şuanda hayal kırıklığı yaşıyorum

Son düzenleme:

Yorumları okumayı yüreğim kaldırmayacak gibi.
Eşinizin ailesine sinir olmaya ,hakaret etmeye devam edin,hakettiğinizi yaşadığınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…