kocamın sakinligi beni bakırköylük edicek

Sana ve kayınvalidene tüyleriyle temizlik işini kolaylaştıracak bir böcük öneriyorum.
Bundan edinirseniz kayınvalideyi de sokarsa bu iş tamam bil.

Eki Görüntüle 530917

Afrikalı bazı kabileler taratulayı pişirip yiyor ve lezzetli olduğunu
da söylüyorlar... Çok amaçlı değil, çopçok amaçlı valla

ay bir natlus vakası daha... tam açtım ki yemeğe gideceğim....gelince mutlak yazacaklarım olacak. zaten kızlar döktürmüş yine.

Bana kalırsa bunu bilerek yapıyor.
Konuya girişten belli değil mi?

görünen köy klavuz istemiyo işte sırf tepki almak amaçlı açılan bir konu 2. sayfadad söylemiş zaten bir arkadaşa konusu çok ilgi gördüğü için kıskanıldığını zannediyoo

Afrikalı bazı kabileler taratulayı pişirip yiyor ve lezzetli olduğunu
da söylüyorlar... Çok amaçlı değil, çopçok amaçlı valla

O zaman bunu buzdolabinda değil derindondurucuda saklamak lazım, tazeliğini il günkü gibi korusun diye.

Evet o konu,
Görümcesinin çocukları şeytanmış.
Kendi neyse.

Bence ilk evliliginde sinirleri yipranmis simdi ilk esinden alamadigi siniri 2. esinden cikariyor... Konu sahibini cok agresif buldum.. Konunun ismine bakirköylük yazmis.. Bence coktan olmus haberi yok..

Konu sahibi bu sinirini cikaracak bir sey yap.. Keskin sirke küpüne zarar verir.. Evine bir kum torbasi al ,esine ve ya etrafindakilere sinirlendiginde bu kum torbasina vurursun.. Birde lütfen cevrene zarar vermeden psikiyatri ye git..Durumunu hic iyi görmedim

Son düzenleme:

görünen o ki sizinkisi sado&mazo bir ilişki olmuş...

amaç tepki toplayıp yorum toplamak özet bu:)
yorum yapmayacağım diyordum gene yaptım
bana kalırsa bu bayan olay çıkarmayı seviyo azıcık terelelli
eminim şimdi yorumları okuyup okuyup basıyodur kahkahayı bundan zevk alıyo
oyüzden olaysız günü geçmiyo eee ne demişler kaşınanı kaşırlar

size yapılan yorumları önemsiyor musunuz bilmiyorum ama yine de yapmayı düşünüyorum.

Kayınvalidenizin temizlik alışkanlığı farklı olabilir ama burada onu rencide edebilecek
yorumlar yapılabileceği için bu kadar açık yazmasaydınız keşke.

Eşinizin gidip ailesini görmek istemesi bana hiç anormal gelmedi, nedeni de 2 saat
için gidip, size söz verdiği gibi dönüyor olması. Evet evlendi, kendi ailesi var artık
ama anne babasının gönlünü yapmak istemesi de normal. Siz o 2 saatte işlerinizi
halledersiniz. Hem zaten zamanla da azalır bu durum. Tabi sizin tutumunuz önemli.

Ayrıca sadece kadına değil, hiçbir yaratılmışa şiddet hoş değil. İster psikolojik
ister fiziksel.

Burada eşinin hırçınlığından, inadından yılmış, bıkmış onca kadın varken halinize şükretmeyip
eşinizin sakinliğinden ve gönlünüzü alıp, kin tutmamasından yakınmanıza hiç anlam veremedim.
Size de tavsiyem hiçbir olayı bu denli büyütmeyin, gün gelir daha beteri gelince, o yakındığınız
günlerinizi arar olursunuz. Allah aratmasın...

döve döve adamın psikoloğunu (psikolojisini değill) bozmuş ,bi de gelmiş kocam tepki vermiyor diyo

nasıl tepki versin adam,muhtemelen beynine bile oksijen gitmiyo artık,duyarsızlaşmış

konu sahibi eğer dalga gaçmiyorsan gerçekten bi dön aynaya bak kendine..yazık ya.

sevgili pek temiz konu sahibi senn ne güne duruyosun ozaman madem kaynanacığın temizlikten bir haber öğret ozaman ona temizliği
evi şöyle bir güzel akla pakla ve sonrada anne ben temiz titiz bir kadınım lütfen ev hep bu düzende dursun de

gülenyelken arkadaş çok güzel özetlemiş durumu
sakin bir eşe sahipsin ne güzel kıymetini bil adama vuruyorsun sövüyorsun tepki vermiyor diyorsun ne yapmasını istersin seni güzelce dövsün mü:26:bence sende biraz eşini örnek al
ayrıca eşinin ailesi ile görüşmesi de çok normal bunu azaltmasını istiyorsan da döverek söverek bunu yapamazsın emin ol daha mantıklı davranmanı tavsiye ederim

O zaman bunu buzdolabinda değil derindondurucuda saklamak lazım, tazeliğini il günkü gibi korusun diye.

Eğer bulursan böyle bir nimet, ben sana tarifini veririm :125::125:
İzlemiştim bir belgeselde. Yemek yapmayı ve yemeyi de severim, onun
bile tarifini tuttum aklımda :97:

Adam ne yapsa kabahat oluyor , o yüzden tepkisiz bence de..

Dayak yemesine rağmen özür diliyormuş, konu sahibi ona bile kızıyordu..

Yazık ya ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz gibi.. O yüzden adam da salmış çayıra mevlam kayıra durumları olmuş

nasılmı tepki versin konu sabi kocasını tırmalarken kocasıda kalkıp 2 tane çakarsa ağzının üztüne işte ozaman tepki vermiş olurr :111::101::86:
sende hiçç tepki derken ne demek itediğini anlamıyosunnn

Böyle tepkili yorum yapmayı sevmem ama sizin çok titiz bir insan olmadığınız belli temiz titiz insan ilk kaynanasını ziyaretinde birçok şey gözüne çarpar zatenki titiz olmaya bile gerek yok bunları evınde yatana kadar farketmek ıçın siz görmek istememişsiniz bir insanın tenceresine çaydanlığına bile baksan yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…