kocamın sakinligi beni bakırköylük edicek

Sana ve kayınvalidene tüyleriyle temizlik işini kolaylaştıracak bir böcük öneriyorum.
Bundan edinirseniz kayınvalideyi de sokarsa bu iş tamam bil.

Eki Görüntüle 530917

hımmmmmmmm
gezdikçe ortalıktaki kıl tüyü toplar bu hayvancağızz beeee
aldınmı patentini valla iyi iş
yolla banada bitane dolansın dursun
su istemez yemek istemez kendi kendine takılır

:111::111::111::111::86::86::86::86:
bu konuyu ve eski konuları okuyunca sanırım bana fazla geldi
:94::94: yardıma ihtiyacım var.

Bizim burda verebilecegimiz ne türden bir öneriyle kocanı ailesinden uzaklaştırmaya çalışacaksın anlamadım?Aile bu yani nasıl soguyacak,uzaklaşacak vs..Nişanlıynken nasıl farketmedin böyle olduklarını hiç evlerine mutfaklarına gitmedin mi hiç gözüne çarpan bişey olmadı mı?Bence bu kadar şikayet edeceğine eşinle konuşmayı dene belki ona bir şeyler verebilirsin temizlik konusunda..Emin ol burdan hiçbirimiz yardımcı olamayız sana.

Canım ne güzel açıklamışsın olayı. hiçmi mutfağa girip bir bardak su içmemiş nişanlılık döneminde..

1 ay önce açılan konuda 2. eşin yiğenleriydi sumuzum.
Arkadaş eşinin ailesinin bütün akrabalarına sinir oluyor.
Besledikleri böcüklere bile pis demiş baksana.

Tesekkür ederim parkon. Aydinlandim .. Bir tane daha vardi hani esinin cocuklarini istemeyen onunla karistirdim.... Konu sahibi görümcesinin cocuklarina kiziyordu...Evine gelip koltuklara zarar vermisler o konu degil mi ? :26:

görünen o ki sizinkisi sado&mazo bir lişki olmuş...

kiskanildigini dusunenler..
natlus78
amanede
pembepinar
vaktiyl acemkizi vardi
ama neden kiskanalim guzel kardesim
herkes kendi hayatini yasar..

Pembe hanım başkalarının konusunda isminin geçmesinden hoşlanmaz haberdar edeyim.

Bu yüzden beni mahkemeye veriyordu bir ara, canım benim ya özledim nerede o.

Dön gel döööööön gel

He ya, vileda bundan yapılıyor zati. Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Ya da google amcadan 'Tarantula Vileda' diye arama yaparsanız irtibat telefonum çıkar.

Şimdiden ban yicek arkadaşlar görüşmek üzere
Dur la konuyla alakalı iki yorum yapimde belkim kurtulurum bang bang ten
Ehem ehem ciddiyetimi takındım.
Konu sahibesi ilaçlama şirketiyle görüş evi ilaçlattır.
Çöp kovasının altındaki leğende pirinç ıslatma olayına gelince o leğenide at gitsin .Temiz bi leğen al sevaptır yazık.
Kocanı paralama olayına gelirsem onun seni paralamasına ramak kalmıştır emin ol

Tesekkür ederim parkon. Aydinlandim .. Bir tane daha vardi hani esinin cocuklarini istemeyen onunla karistirdim.... Konu sahibi görümcesinin cocuklarina kiziyordu...Evine gelip koltuklara zarar vermisler o konu degil mi ? :26:

Evet o konu,
Görümcesinin çocukları şeytanmış.
Kendi neyse.

görünen o ki sizinkisi sado&mazo bir lişki olmuş...

...............................................

Son düzenleme:
...............................................

Son düzenleme:
konunun tamamını okuyamadım sorulduysa kusura bakmayın. ilk eşinizden neden boşandığınızı merak ettim ben?

arkadaşım senin hiç normal halin yokmu
hep tepki alacak konu açıyosun

İşi geyiğe dönüştürmek istemezdim ama sizin gerçekten bu siteyle ilişkiniz kesilmezse insanlarla dalga geçmek ve gülmek eğlenmek için konu açmaya devam edersiniz.
Geyik konusuna açın bu konuyu inanın ne sıkıntınız kalır ne insanlar ban alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…