Diğer durumları bilmiyorum ama adam sizin tasmalı köpeğiniz değil çocukla ilgilenmek istemiş buna da karışmazsınız
Bu kafa yapısıyla daha çook kavgalar edersiniz, evlenmek diğerini kavgayla yönetmeye çalışmak değildir, bir de kocanızın arkasından salak yazmışsınız ki adama ben üzüldüm Allah yardım etsin, düşman nerde bilinmiyorKocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
O tercih etmiyor demek ki tasmalı köpeğiniz olmayı.Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
Ne iğrenç bir üslup adam sana çok dayanmaz. Keşke burayı görse de yazdıklarınızı okusa.Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
Bunun dışarda olmakla Alakası yok bariz haksızsınız yaniNeyse boşverin ya siz de haklısınız. Dışarda olsam ben de öyle söylerdim
hakikaten yazıklar olsun ajsjssk konuyu bilen özet geçebilir mi plss??Bir kişi de konuyu alıntılamamış
Ay yok sende miletin kocasiyla gezip eglendim dicegine kendi kocanla gezseydin dimi yaniVe siz bu sebeple kocanıza salak diyorsunuz? Adamın sizinle neden vakit geçirmek istemediği çok açık değil mi?
Kocası ortağının çocuğu ile ilgilendi de hanım kızımızla ilgilenmedi diye adamın ağzına etmiş. Çocukla yarışıyor hanım abla.hakikaten yazıklar olsun ajsjssk konuyu bilen özet geçebilir mi plss??
ay ne olmuş meraktan çatlayacağım ajsjsj neden salak diyor kocasına?Ay yok sende miletin kocasiyla gezip eglendim dicegine kendi kocanla gezseydin dimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?