Kocamın şiddet eğilimi ve bencilliği

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Mrb arkadaşlar birz önce eşim denen öküzle kavga ettik. dışarı çıkmıştı bebeğimi yıkadm gelip yanında durmasını söledim, ıslanmıştım banyo yapmam gerekiyodu. beyimiz plan yapmış kahvenin başını bekliyecek yada içecek. Allhın belası görümümün kocası var o hiç evin yolunu bilmez buda ona takılknca böle oluyo susup ses çıkarmazsam iyiyiz. Gel dedim' sen çkkar' deyince iyi komsutu çağırım o beklesin dedim. tabi ciddi değilim eve geldi neyse bağırıgo kafama vuruyo ne yapsam şaşırdım bıktım artık aptal gibi onların gönlünü görüyo bi akıl verin...

Ben bir alkol batagi mağduru olarak derimki cunku basima gelen geldi artık...onünü kes alkol oldumu şiddet geliyo şiddet küfrü sonra sebebi sensin alkol almamın deniliyor sakın şiddete musade etme çocuğundan önemli mi enişte be alkol

Offff offf kafana vuruyo konu acmadan bi karakola git bacim once ya...kol kirilir yen icinde kalir devri biteli yillar oluyor.hakkini savunmazsan sittin sene dovecek yaziktir

Burda yanlızım arkadaşlar ailem yanımda yok zaten yarın şehir dışına gidecek gitmeyi düşünüyorum o gidince çocuğum için sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar

Boşanmayı istiyorum ama annem hasta çok üzülür kadın istemiyo yuvam yıkılsın başkada kim kabul ederki zaten

Burda yanlızım arkadaşlar ailem yanımda yok zaten yarın şehir dışına gidecek gitmeyi düşünüyorum o gidince çocuğum için sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar
Valla temelli gideceksen git, iyi plan yap. Yavrunu da kendini de kurtar. Yok 2 gün sonra ama pişmanmış, ama çocuğum var bilmem ne diye geri döneceksen olmaz.

Valla temelli gideceksen git, iyi plan yap. Yavrunu da kendini de kurtar. Yok 2 gün sonra ama pişmanmış, ama çocuğum var bilmem ne diye geri döneceksen olmaz.
Haklısın ama dediğim gibi annem hasta babam tek çalışıp eve bakıyo iki kardeşim var biliyorum istemesem beni asla göndermez ama annem istemiyo ayrılmamı tek olsam neyse çocuğum var artık o olmasaydı canıma kıyacK duruma geldim

Her kadın boşanma ihtimalini düşünerek evlenmeli. Söylediğimiz zaman evlenmeden boşanmayı mı düşünelim diye kızıyorlar ama evet düşünmek gerek. Gidecek yerin yoksa ve kendi ayaklarının üzerinde duramiyorsan hiç evlenmeyeceksin. Hele çocuk asla yapmayacaksin. Sonra bosan deyince bahaneler sıralanıyor.
Konu sahibi tek sana söylemiyorum, senin konun üzerinden bütün kadınlara söylüyorum. Böyle konuları okudukça sizlerin caresizligi beni delirtiyor burda.

Çalışma imkanın var mı?

Eşin büyük hataya gidiyor görümünün eşiyle takılmadan önce böyke değilse yavaş yavaş işle kocanı uzaklaşsın yoksa o evlilik sürmez daha da büyük şiddet uygular

Aslında çalışabilecek durumdayım galiba sadce cesaretim yok üniversite mezunuyum ama bi işe yRamDı işte

Kafana mi vuruyor? "Soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…