Alkole gerek yok adamın kafası gidik zaten beyin yok . İçinde şiddet olmayan içsede dövmez.Alkollu değildi henüz vuruyor sonra ne yaptım ki diyor
Sacmalik.karakola gitseneOna kalsa dövmüyo arkadaşlar ne varmışki dokunmuş sadece
Valla temelli gideceksen git, iyi plan yap. Yavrunu da kendini de kurtar. Yok 2 gün sonra ama pişmanmış, ama çocuğum var bilmem ne diye geri döneceksen olmaz.Burda yanlızım arkadaşlar ailem yanımda yok zaten yarın şehir dışına gidecek gitmeyi düşünüyorum o gidince çocuğum için sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar
Haklısın ama dediğim gibi annem hasta babam tek çalışıp eve bakıyo iki kardeşim var biliyorum istemesem beni asla göndermez ama annem istemiyo ayrılmamı tek olsam neyse çocuğum var artık o olmasaydı canıma kıyacK duruma geldimValla temelli gideceksen git, iyi plan yap. Yavrunu da kendini de kurtar. Yok 2 gün sonra ama pişmanmış, ama çocuğum var bilmem ne diye geri döneceksen olmaz.
Çalışma imkanın var mı?Haklısın ama dediğim gibi annem hasta babam tek çalışıp eve bakıyo iki kardeşim var biliyorum istemesem beni asla göndermez ama annem istemiyo ayrılmamı tek olsam neyse çocuğum var artık o olmasaydı canıma kıyacK duruma geldim
Eşin büyük hataya gidiyor görümünün eşiyle takılmadan önce böyke değilse yavaş yavaş işle kocanı uzaklaşsın yoksa o evlilik sürmez daha da büyük şiddet uygularMrb arkadaşlar birz önce eşim denen öküzle kavga ettik. dışarı çıkmıştı bebeğimi yıkadm gelip yanında durmasını söledim, ıslanmıştım banyo yapmam gerekiyodu. beyimiz plan yapmış kahvenin başını bekliyecek yada içecek. Allhın belası görümümün kocası var o hiç evin yolunu bilmez buda ona takılknca böle oluyo susup ses çıkarmazsam iyiyiz. Gel dedim' sen çkkar' deyince iyi komsutu çağırım o beklesin dedim. tabi ciddi değilim eve geldi neyse bağırıgo kafama vuruyo ne yapsam şaşırdım bıktım artık aptal gibi onların gönlünü görüyo bi akıl verin...
Kadın sığınma evine git en güzeli, hiç öyle önyargılı olunacak biryer değil, seni canından bezdirdiyse, kaybettir izini.Çalışma imkanın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?