Kocamın şiddet eğilimi ve bencilliği

Eşin büyük hataya gidiyor görümünün eşiyle takılmadan önce böyke değilse yavaş yavaş işle kocanı uzaklaşsın yoksa o evlilik sürmez daha da büyük şiddet uygular
Aslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyo

Ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum burda hiçbyer bilmiyorum 6 saat uzaktalar bana ve oğlum la nasıl giderm bilmiyorum

Aslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyo
Eşine ne yapması gerektiğini aşıla içkide içiyorsa o adamla sanırım erttırmaya başlamış dahada arttırır tövbe ettirt evine sadık olsun devamlı karşına al sakince konuş

Eşine ne yapması gerektiğini aşıla içkide içiyorsa o adamla sanırım erttırmaya başlamış dahada arttırır tövbe ettirt evine sadık olsun devamlı karşına al sakince konuş
Bi daha içnicem diyo ne zamanki onunla yN yana geliyor aklına giriyor zaten sadece kullanıyo eşimi çıkarcı ama benm aptl anlamıyo

Bi daha içnicem diyo ne zamanki onunla yN yana geliyor aklına giriyor zaten sadece kullanıyo eşimi çıkarcı ama benm aptl anlamıyo
Çocumuda alır giderim bir daha göremezsiniz beni diye blöf yap bence

Yaptım canım ama bi süre sonra yine aynı aslında tek sorun o kişi ile görüşmesi

Tam düzeldik diyorum yine aynısı oluyo evladım babasız kalmasın diye sabretmeye çalışıyorum herşeye katlanıyorum ama iyice kendini bişey sanmaya başladı

Tam düzeldik diyorum yine aynısı oluyo evladım babasız kalmasın diye sabretmeye çalışıyorum herşeye katlanıyorum ama iyice kendini bişey sanmaya başladı
Eşinizin eğitim durumu nedir? Yani kendini düzeltme ihtimali yoksa, babasından nefret edeceğine ya da onu örnek alıp, onun gibi olacağına babasız olsun.

Bence yanılıyorsun. Onlardan uzaklaşsanız dahi, bu davranışı sergileyen adam ilk sorunda aynı şeyi yapar. Ya da yeni bir kötü arkadaş bulabilir. Bu çevreyle değil eşinle ilgili bir durum.
Eşimin babasıda böyleymiş hatta daha bdteri ama kv ağzını açıp bişey demiyo aklı sıra karışmıyo herşeye karışıyo buna karışmıyo babasından göre göre galiba

Kv bırakakamadım onunda aklı gidik da geçen tutturmuş köpek boku taka akmış çocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…