Aslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyoEşin büyük hataya gidiyor görümünün eşiyle takılmadan önce böyke değilse yavaş yavaş işle kocanı uzaklaşsın yoksa o evlilik sürmez daha da büyük şiddet uygular
Cesaretini, kendine güvenini alır götürür böyle tipler. Peki eşin yarın gidince sen nereye gideceksin?Aslında çalışabilecek durumdayım galiba sadce cesaretim yok üniversite mezunuyum ama bi işe yRamDı işte
Eşine ne yapması gerektiğini aşıla içkide içiyorsa o adamla sanırım erttırmaya başlamış dahada arttırır tövbe ettirt evine sadık olsun devamlı karşına al sakince konuşAslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyo
Ozaman aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşayın da aklı başına gelsin, taviz vermeyinBoşanmayı istiyorum ama annem hasta çok üzülür kadın istemiyo yuvam yıkılsın başkada kim kabul ederki zaten
Bi daha içnicem diyo ne zamanki onunla yN yana geliyor aklına giriyor zaten sadece kullanıyo eşimi çıkarcı ama benm aptl anlamıyoEşine ne yapması gerektiğini aşıla içkide içiyorsa o adamla sanırım erttırmaya başlamış dahada arttırır tövbe ettirt evine sadık olsun devamlı karşına al sakince konuş
Çocumuda alır giderim bir daha göremezsiniz beni diye blöf yap benceBi daha içnicem diyo ne zamanki onunla yN yana geliyor aklına giriyor zaten sadece kullanıyo eşimi çıkarcı ama benm aptl anlamıyo
Sadece ders veriyim diye gideceksiniz herhalde, çözüm olmaz ki, en fazla 2 gün yalvarır, 3.gün aynı haltı yapar.Ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum burda hiçbyer bilmiyorum 6 saat uzaktalar bana ve oğlum la nasıl giderm bilmiyorum
Bence yanılıyorsun. Onlardan uzaklaşsanız dahi, bu davranışı sergileyen adam ilk sorunda aynı şeyi yapar. Ya da yeni bir kötü arkadaş bulabilir. Bu çevreyle değil eşinle ilgili bir durum.Yaptım canım ama bi süre sonra yine aynı aslında tek sorun o kişi ile görüşmesi
Evet ders vermek için ama böylesi bundan da ders çıkarmazSadece ders veriyim diye gideceksiniz herhalde, çözüm olmaz ki, en fazla 2 gün yalvarır, 3.gün aynı haltı yapar.
Eşinizin eğitim durumu nedir? Yani kendini düzeltme ihtimali yoksa, babasından nefret edeceğine ya da onu örnek alıp, onun gibi olacağına babasız olsun.Tam düzeldik diyorum yine aynısı oluyo evladım babasız kalmasın diye sabretmeye çalışıyorum herşeye katlanıyorum ama iyice kendini bişey sanmaya başladı
Eşimin babasıda böyleymiş hatta daha bdteri ama kv ağzını açıp bişey demiyo aklı sıra karışmıyo herşeye karışıyo buna karışmıyo babasından göre göre galibaBence yanılıyorsun. Onlardan uzaklaşsanız dahi, bu davranışı sergileyen adam ilk sorunda aynı şeyi yapar. Ya da yeni bir kötü arkadaş bulabilir. Bu çevreyle değil eşinle ilgili bir durum.
Eşim lise mezunu benim işe girmem gerek yoksa başka çarem yokEşinizin eğitim durumu nedir? Yani kendini düzeltme ihtimali yoksa, babasından nefret edeceğine ya da onu örnek alıp, onun gibi olacağına babasız olsun.
Bence de. Biliyorum küçük bir bebekle zor ama düşünsene, kendine yeni bir hayat kurduğunu..Eşim lise mezunu benim işe girmem gerek yoksa başka çarem yok
Zaten işe başlmayı düşünüyordum ama oğlum kimseye Emanet edemiyorum yoksa bu kadar çekmezdimBence de. Biliyorum küçük bir bebekle zor ama düşünsene, kendine yeni bir hayat kurduğunu..
Kaç aylık, bebişiniz?Zaten işe başlmayı düşünüyordum ama oğlum kimseye Emanet edemiyorum yoksa bu kadar çekmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?