Nasıl yani?Kv bırakakamadım onunda aklı gidik da geçen tutturmuş köpek boku taka akmış çocuga
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı iş yerlerinde çalışanların çocukları için kreşler oluyor.1.5yaşında
Haklısın ama dediğim gibi annem hasta babam tek çalışıp eve bakıyo iki kardeşim var biliyorum istemesem beni asla göndermez ama annem istemiyo ayrılmamı tek olsam neyse çocuğum var artık o olmasaydı canıma kıyacK duruma geldim
Bizim sinirlerimizi bozmak icin yaziyorlar.buradakiler boşan deyince ama çocuğum oluyor
intihar etmek akla gelince çocuk umurunuzda bile değil
bi rşey yapmayacaksanız buraya konu açma amacınız nedir hep birlikte ah vah diyerek beddua mı edelim
Aslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyo
Boşanmayı istiyorum ama annem hasta çok üzülür kadın istemiyo yuvam yıkılsın başkada kim kabul ederki zaten
Cok iyi fikir, onlar da rahat eder biz de. Ben biktim artik ezik kadin zirvalari okumaktan.Buraya "koca dayagi yiyen kadinlarin dert topigi" diye bir topik acasim geliyor. Orada bol bol gordugunuz siddeti yazar, birbirinizin kocalarina giydirirsiniz, siz de rahatlarsiniz, biz de.
Dayak yiyorsun o yuvada! Annen böyle olsun ister mi?Boşanmayı istiyorum ama annem hasta çok üzülür kadın istemiyo yuvam yıkılsın başkada kim kabul ederki zaten
kafama vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?