Kocamin sirtinda tirnak izi

ahmetalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
22
4
8
Bu aksam eşimin sirtinda tirnakla yapilacak türden bir çizik vardi deliye döndüm aldaliyorum sanirim 1.5 yillik evliyim ve esim cinsel anlamda çok isteksiz bütün bunlar aldatildigima kanit olabilir mi? Yardim edin

Sordum ama sacmalama fln ddi yeminler etti anneme geldim çok üzgünüm foto da çektim ir de siz bakin tirnak izi mi değil mi

3 4 cizgiyse tirnaktir. Birde tirnak cizigi cabuk gecmez. Nerde ki foto bakalim bi

Yani bakayim nolmus fln dedim misafir gelecekti onemsemedim foto çektim alsikanlik olmuş herşeyi fotolandrmak

Eşimin tirnaklari çok kisa öyle kasinma huyu da yoktur

Bende sirtimi cok kasiyorum ciziliyor hatta esim hep der kasima diye
Hemen kötü dusunmeyin yahuuu..

Ya hemen tirnak izi deme bence sirt bu evet kolay kolay nerde cizilicek deriz ama günlük hayatta elimiz kolumuz da tirnak değil de başka cisimler tarafından çizilebiliyor.. Bence hemen teşhisi koymayin

Hic boyle düşünmek istemezdim ama bunu bana düşündürdüğü ne gore bazi seyler ters gidiyor demektir

Aslında doğru ama onu çok hirpaladim bagirdim cagirdim boyle yaparak çok paranoyak gozuktum sanirim

Hayir tabiki ama sizde görün dedim çok mu ayip oldu ifşa etmem bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi

Doğru ama ne bileyim deliye döndüm çaresiz kalinca ne yapacgimi bilemedim ztn oturum adam akilli düşünsek karar versek hersey yolunda giderdi belkide ben panik atak oldum doktora gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…