Kocamin sirtinda tirnak izi

Meyilli değil aslında sadiktir ama ben bu gidişle adama meydan veriyorum benim gibi deliyi daha fazla çekmez

Meyilli değil aslında sadiktir ama ben bu gidişle adama meydan veriyorum benim gibi deliyi daha fazla çekmez
Seviyorsa hoş görürür bir süre ama sende toparla kendini, hemen gemileri yakma, emin olmadan annenin evine gitmek doğru değil. Hayır mesaj yakalarsın vs vs ortada kanıt vardır neyse. Hepimiz insanız fark etmeden vücudumuz çizilir morarır

İnşallah öyledir kardeş ama bana ne olduysa en küçük bisyde aldatir mi diyorum kendime guvenim yok demek kendimi yetersiz görüyorum belki de ben esimi haketmiyorum

İnşallah öyledir kardeş ama bana ne olduysa en küçük bisyde aldatir mi diyorum kendime guvenim yok demek kendimi yetersiz görüyorum belki de ben esimi haketmiyorum
Niye haketmiyormuşsun eşin paşa torunumu? Brad Pitt mi? Niye gözünde bu kadar büyüttün kocanı. Herkesten farkı yok, sende gözünde büyütme, biz nefes alıyoruzda o fotosentez mi yapıyor?

Peki neden boyle dusunmeme sebep oldu bu çizik mesela evlisin gizli bi ilişkin var beraberlik yasadin bi tarafına bisey yapmasına musade eder misin etmezsin o dabelki hissettirmeden ama imza niteliğinde bi ufak cizigi yapmistir

Görenler hep ne kadar efendi der herkes peşkeş ceker iyi bi isi olduğu için bende kendimi öyle hor gormusum ki bu kadar basitlesebiliyorum

Görenler hep ne kadar efendi der herkes peşkeş ceker iyi bi isi olduğu için bende kendimi öyle hor gormusum ki bu kadar basitlesebiliyorum
Sen efendi değil misin? Bu basitleşmek değil kocana güvenmediğin için şüphelenmişsin. Onun düşünmesi lazım nasıl bu kadar efendi olupta eşime güven veremedim diye.
Kimse durduk yere senin yaptığını yapmaz, demek ki sorun eşinin sana hissettirdiğinde

cinsel anlamda isteksiz olması bence sizi baska bir kadın oldugu dusuncesine iten herseyi ona yormaya baslamıssınız

Ya kanit derken suphelenmemi gerektirevilcek bi durum mu bütün gün evde oturup duruyorum ben ne biletin ne yapar ne eder devir kotu kardeş bizde boyle şeylerde bisey ariyoruz iste

27 yasinda bi erkegin iki haftada bir sevişme isteği gelmesi normal mi

Yani artik o beni değil ben onu bekliyorum bisey desin diye valla kadinliktan sogudum ya boyle de olmaz napayim bilemedim

Hayir tabiki ama sizde görün dedim çok mu ayip oldu ifşa etmem bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi
hayır bence bır sakınca yok ama bende tırnak ızıne benzetemeeım aldattıgını dogrulayacak baska davranıslarını gozlemledınız mı ?

Peki neden boyle dusunmeme sebep oldu bu çizik mesela evlisin gizli bi ilişkin var beraberlik yasadin bi tarafına bisey yapmasına musade eder misin etmezsin o dabelki hissettirmeden ama imza niteliğinde bi ufak cizigi yapmistir
Bunu düşünecek kadar akıllı bir kadın daha belirgin izler bırakır farkettirmeden.Tırnağı hafif bastırsan dahi acısını hemen hisseder zaten karşı taraf

Dediğim gibi isteksiz olması da beni dusunduruyo 1.70 boyunda 70 kilo hafif kalcali kumral kahve çekik gözlü beyaz tenli çekici bi kadinim ve 21 yasindayim neden beni istemesine ki diye dusunyrm

Dediğim gibi isteksiz olması da beni dusunduruyo 1.70 boyunda 70 kilo hafif kalcali kumral kahve çekik gözlü beyaz tenli çekici bi kadinim ve 21 yasindayim neden beni istemesine ki diye dusunyrm
Erkek isteksizse sorun onda sende değil. Işi streslidir, yoğundur yorgundur. Pistik duş almayı sevmiyordur. Sorunu kendinde arama. Onunla konuş önce bi neden isteksizsin diye

Ama bunu dillendirip bn istekli görünmek istemiyorum o istemezse bende istemem diyorum bide bunu sorun haline de grtirmek istemiyorum stresli bi isi var polis.
hatta artik süslü pijamalar bile giymiyorm istekli gorunmemek için o daha çok arzuladin diye ama tinne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…