kocamın soguklugu beni üzüyor

Alaka sudur hastaydim yatalim dedi kabul etmedim bana gunah ve saglik acsindan iyi gelmez gibi.gerci oda hasta oldugumu bilmitordu yoksa olmaz.

Dini inancim yok derken tabiki saygiliyimdirda ama sasirdim kusura bakma inancin olmamasi nasil bir duygu cvp verip vermemek sana kalmis beni yanlis anlama

hmmm anladım
başka yollar da var illaki ilişkiye girmeniz gerekmez.
oral seks gibi falan. o sizin cinsellikteki sınırlarınıza kalmış.
ama adet günündeyken cinsel ilişki hastalıklara yol açabilir, hijyenik değil haklısınız
Alaka sudur hastaydim yatalim dedi kabul etmedim bana gunah ve saglik acsindan iyi gelmez gibi.gerci oda hasta oldugumu bilmitordu yoksa olmaz.

Dini inancim yok derken tabiki saygiliyimdirda ama sasirdim kusura bakma inancin olmamasi nasil bir duygu cvp verip vermemek sana kalmis beni yanlis anlama

şöyle oluyor ki bir yaratıcı olduğuna ve onun dinleri gönderdiğine inanmıyorsun.
din olgusunun insanların hayatlarını düzenlemek için koyulan kurallar bütünü olduğunu düşünüyosun. en azından benim için böyle. sorduğun arkadaş için farklıdır belki.

Yok neden yanlış anlayayım...Ama dini konulara girmek yasak, ban yemek istemiyorum bu yüzden. Herkesin inancına saygılıyız:))))

Ona göre de sen değişmiş olabilirsin. Erkeklerin doğası farklıdır, onlar için her zaman hedef vardır. Bizim hormonlarımız ayrı işler, onlarınki ayrı...

Evlenince sorumluluk alırlar, ev, iş, aile, geçinme derdi onları kasar evlenmeden önceki hali tabii ki seni kendine beğendirme çabasıydı... hepimizde vardır bu... senin kadar romantik ve canlı birini bekleme, beklentilerinde bazı güncellemeler yapmalısın yani...

Hep ondna bekliyorsun, ama bi yandan da bi umutla sen yapıyorsun mesela şu an bi şeyleri... bazı etkinlikler yarat onunla, film açıp izleyin, ikide bi "değiştin" sen deme mesela :) yaklaş yakınlaş, ama bunu yaparken adamı boğma. kendine bak, süslen... o kendi iştahlansın annadın mı :KK70:

ama öncelikle beklentilerini güncelle :)

Katılıyorum aynen :)

Birbirimizi severek evlendik.evlenmeden once cok romantikti evlendikten sonra sanki degisti.ben konissam konusuyor ben hadi gel yatalim diyorum oyle yatiyor.opusme desen yatmadan yatmaya hic bir romantizm yok cok üzülüyorum.ne yapsam degisir boyle olan varsa yazsin yada bana akil verin
canını sıkma.. evlilik hayatı böyle canım.. biz kadınlar canlı tutuyoruz herşeyi.. erkekler istediklerine ulaştıktan sonra rahatlıyor yapıları gereği...Allah da onları böyle yaratmış :) bazen de kadınlar kendisini çok salıyor.. bizler de herzaman bakımlı ve onlara ilgili olmalıyız ..

He walla benim aklimda hep cinsellik var o hep soguk nasil aklina getiririm.

Eşiniz sizden,sizin duygularınızdan emindie.ona olan aşkınızı bildiğinden rahat davranıyordur.aklınca kaybetme korkusu da yoksa ilgisiz olabilir.benimki bebekten sonra biraz ilgisizleşti biraz sabrettim,toparlayınca aldım karşıma açık açık beklentilerimi ve beklentilerimin karşılanmaması durumunda olacakları konuşarak biraz silkeledim de kendine geldi.üstü kapalı kaybetme korkusunu verin:)
Benim eşimde aynı yaa :( 6 aylık bebeğim var. Eşime nasıl davranıcam bilmiyorum. Sen ne yaptın nasıl düzeldi? ayrılık bile düşünüyorum. Beni aldattığını düşünüyorum. Kafam allak bullak. Paranoyak oldumm. ;(

Ya size bir sey soracam bir konu acmistim cevap yazamiyorum cevap yazmak icin e postani aktif et diyor birsey anlamadim lutfen bana biri anlatsin

Benim eşimde aynı yaa :KK43: 6 aylık bebeğim var. Eşime nasıl davranıcam bilmiyorum. Sen ne yaptın nasıl düzeldi? ayrılık bile düşünüyorum. Beni aldattığını düşünüyorum. Kafam allak bullak. Paranoyak oldumm. ;(
Aldattığını düşünmen için başka şüphelerin de olmalı,yoksa hamilelik,lohusalık,bebek derken etkekler biraz ilgisizleşiyor gibi.sanki artık bizleri eş değil de sadece anne olarak görüyorlar.
Kızım 9 aylık benim de.baktım adam iyiden iyiye ilgisizleşti ve ilgisizlik imalarım için çeşitli bahaneler üretiyor.gayet sakin bir günümüzde açık açık konuştum.ilgisizlikten sıkıldığımı bir düzelme olmazsa evliliğimizin çıkmaza gireceğini daha bir sürü laf ettim.sakin sakin konuşun düzelmezse tavır koyun.bir de eşim benim deli yanımı bilir, gerçekten pire için yorgan yakmışlığım var geçmişimizde:)
umarım eşiniz düzelir.

Back
X