kocamın soguklugu beni üzüyor

Bizde de durum aynı neresinden başlasam bilemiyorum. Eşim anti depresan kullanıyor. o tür ilaçlar ilgisizlik yapıyor biliyorum. Birde çok yorucu çalışıyor. 9 aylık ve 2.5 yaşında iki çocuğum var. Kv ile aynı binada oturduğum için geceleri büyüğü ona bırakıyorum. Eşim ilk çocuktan sonra yulari kopmuş dana gibi hemen oturma odasına geçti. Tv eşliğinde orada uyumaya başladı. Ne kadar söylesem de vazgeciremedim. İkinci olunca oda benim istegimle 9 ayda 2 kez oldu.
Bu hafta sonu küçüğü uyutup yatağına koydum eşime birlikte olalım dedim hazırçocuk uyurken. O arada banyoda sakalini düzenliyor du traş makinası ile. Beni bir azarlamasi vardı o an dünya üstüme yıkıldı onurum gururum kadinligim herseyim ayaklar altına alındı hiç kendimi bu kadar asagilanmis hissetmedim.
Sonra dustan çıktı oflayarak tavirli bana hep suçlu ben. En son kendisine şunu sordum "kadınlar nasıl mastürbasyon yapar "delirdin sen diye cikisti bana. Ben de ona dedim bende Allah korkusu olmasa sen adamı günaha sokarsin. Bu dünyanın öbür tarafida var vs söyledim hemen evden gitti annesine. 10 dk sonra aradı büyüğü dışarı cikaracaktik ben küçüğü de alıp yanına gittim kv ve buyukanne de olduğu için hiç bir şey olmamış gibi davranmak zorunda kaldım. Hâlâ konuşuruz ama benim içim kan. Hep intikam alma duygusu icerisindeyim maalesef. Benden daha fazla yansın c canı. Azgın kuduruk bir şey olsun gözümün içini gozlesin inşallah.
Ben biliyorum ki düzelmez. Sadece atarli zamanım da değişmiş gibi davranır ben normale döndüğümde tekrar eski haline döner. Çocuklarım küçük olmasa ben bosanirdim canım

Şuan sessiz boykot halindeyim. Sabah işe geç kaldı uyuyakaldi uyandirmadim. Akşam işten geldi kv buluşuyoruz orada yemek yediğimiz için hiç hosgeldin falan hiç yüzüne bakmadım bir yarım saat. Bozuldu kendisi eve çıkınca da çocuğu uyutup yanında yatıyorum. Artık o benim için yok. Çocuklarım dışında hiç bir şeyin önemi yok artık. Herkes kendi değerini kendi belirler.
Ha şu arada benim elimi kolumu çocuklarımın yaşının kucuklugu bağlıyor. Atarım kendimi dışarı gezme alışveriş bir şekilde oyalarim

Acaba bi derdimi var size soylemedigi veya paylasmak istemedigi işle alakali veya parasal yönden.. Once bunu ogrenmek lazım.

C
Bizde de durum aynı neresinden başlasam bilemiyorum. Eşim anti depresan kullanıyor. o tür ilaçlar ilgisizlik yapıyor biliyorum. Birde çok yorucu çalışıyor. 9 aylık ve 2.5 yaşında iki çocuğum var. Kv ile aynı binada oturduğum için geceleri büyüğü ona bırakıyorum. Eşim ilk çocuktan sonra yulari kopmuş dana gibi hemen oturma odasına geçti. Tv eşliğinde orada uyumaya başladı. Ne kadar söylesem de vazgeciremedim. İkinci olunca oda benim istegimle 9 ayda 2 kez oldu.
Bu hafta sonu küçüğü uyutup yatağına koydum eşime birlikte olalım dedim hazırçocuk uyurken. O arada banyoda sakalini düzenliyor du traş makinası ile. Beni bir azarlamasi vardı o an dünya üstüme yıkıldı onurum gururum kadinligim herseyim ayaklar altına alındı hiç kendimi bu kadar asagilanmis hissetmedim.
Sonra dustan çıktı oflayarak tavirli bana hep suçlu ben. En son kendisine şunu sordum "kadınlar nasıl mastürbasyon yapar "delirdin sen diye cikisti bana. Ben de ona dedim bende Allah korkusu olmasa sen adamı günaha sokarsin. Bu dünyanın öbür tarafida var vs söyledim hemen evden gitti annesine. 10 dk sonra aradı büyüğü dışarı cikaracaktik ben küçüğü de alıp yanına gittim kv ve buyukanne de olduğu için hiç bir şey olmamış gibi davranmak zorunda kaldım. Hâlâ konuşuruz ama benim içim kan. Hep intikam alma duygusu icerisindeyim maalesef. Benden daha fazla yansın c canı. Azgın kuduruk bir şey olsun gözümün içini gozlesin inşallah.
Ben biliyorum ki düzelmez. Sadece atarli zamanım da değişmiş gibi davranır ben normale döndüğümde tekrar eski haline döner. Çocuklarım küçük olmasa ben bosanirdim canım
o

Sizin adiniza cok uzuldum.peki yatak hayatiniz bittimi bu nasil bir evlliktir sizi kutlarim cocuklariniz icin icinize gem vurmak kadar zor birsey yok.

Durumun zor allah yardimetsin ya bu erkek milletini anlamak zor gercekten nasil 9 ayda iki kez inanlir gibi degil acaba saglik sorunumu var ya kardes gibi uyumak zor ya

Aldattığını düşünmen için başka şüphelerin de olmalı,yoksa hamilelik,lohusalık,bebek derken etkekler biraz ilgisizleşiyor gibi.sanki artık bizleri eş değil de sadece anne olarak görüyorlar.
Kızım 9 aylık benim de.baktım adam iyiden iyiye ilgisizleşti ve ilgisizlik imalarım için çeşitli bahaneler üretiyor.gayet sakin bir günümüzde açık açık konuştum.ilgisizlikten sıkıldığımı bir düzelme olmazsa evliliğimizin çıkmaza gireceğini daha bir sürü laf ettim.sakin sakin konuşun düzelmezse tavır koyun.bir de eşim benim deli yanımı bilir, gerçekten pire için yorgan yakmışlığım var geçmişimizde:)
umarım eşiniz düzelir.
Konuşup çözüyoruz yada ben öyle sanıyorum ama üç dört gün sonra yine aynı. Aldattığını düşünmemdeki sebepse sevgiliyk3n ve nişanlıyken facede başka hesap açıp tanıdığı ve benim tanımadığım kızlarla konuşmuş olması. Evlenin yapmadı ama hep aklımda unutamıyorumm. :(

Konuşup çözüyoruz yada ben öyle sanıyorum ama üç dört gün sonra yine aynı. Aldattığını düşünmemdeki sebepse sevgiliyk3n ve nişanlıyken facede başka hesap açıp tanıdığı ve benim tanımadığım kızlarla konuşmuş olması. Evlenin yapmadı ama hep aklımda unutamıyorumm. :KK43:
Bunlara takilma yok sosyal medyada soyle yapmis walla hen hemen hepimizin basina geliyor.aldatan erkek seni sevmiyorsa goze soka aoka yapar .

Evlilikte 5. yıl önemli bir yıl.. Eşiniz bunalmış olabilir. Sizden değil genel olarak hayattan monotonluktan. Ruhsal bir durum yani..Siz önce kendinize dönün aynada önce kendinizi görün. Sürekli eşinizden ilgi beklemeyin. Süslenin güzelliğinize güzellik katın. Kendinize vakit ayırın. Emin olun eşiniz sizi çok farklı görür.. Bu arada 10 yıllık evliyim. :KK75:

Evlilikte 5. yıl önemli bir yıl.. Eşiniz bunalmış olabilir. Sizden değil genel olarak hayattan monotonluktan. Ruhsal bir durum yani..Siz önce kendinize dönün aynada önce kendinizi görün. Sürekli eşinizden ilgi beklemeyin. Süslenin güzelliğinize güzellik katın. Kendinize vakit ayırın. Emin olun eşiniz sizi çok farklı görür.. Bu arada 10 yıllık evliyim. :KK75:
Saol annemle babamda41 yillik evliler onlarda neler atlatmis neler benim konumu anlattigimda gulup geciyor simdi evlilikler cocuk oyuncagi olmis diyorlar:))

Ben hiç katılmıyorum.Neden kadınlar sorunu hep kendinde arıyor.Evlilikte aşka sevgide bir sorun yoksa karşılıklı olarak her haliyle pijamaylada sevmeli insan.Aaa eşim bana soguk kendime çeki düzen veriyim şunu giyiyim yada temiz olayım diyen erkek var mı.erkek dúz duşunuyosa kadında düz düşunsun.Herseyi kendimizde aramak hata bence.yani gecelikle bi evlilik kurtulur mu muamma

Allah yardımcımız olsun aynı durum benim için de geçerli malesef birşeyler yapınca da boğuyor oluyorum geçenlerde çok kötü tartıştık bütün eksiklerimi yardım ettiği her şeyi yüzüme vurdu hatta beddua bile etti ağlaya ağlaya bi hal oldum ona göre kendisi gayet normal ben fazla rahatsızım bu arada 10 aylık bir kızım var ve çalışıyorum öğle arası bile koşuşturmayla geçiyor ama bana rahat batıyormuş

ki ben herşeyi zaman zaman açık açık konuşur belirtirim ama hiçbişey değişmez ve zaman zaman da patlamalar oluyor ve hep suçlu benim

Back
X