Eşim bi iş için bayan arıyordu. Sonunda bulmuş arkadaşıymış ismini görmüştüm sosyal medyada ama aynı iş kolunda oldukları için iş paslar diye tutuyordu. Neyse bana onu seçtiğini söylemedi. Ertesi gün bir erkek arkadaşıyla buluşacaktı üzerine lazım olur diye bi miktar para aldı sonra belki o kız için oda gelir dedi. Konuyu bilmediğim için ne alaka dedim e iş içim onu seçtim en uygun oydu dedi benim neden haberim yok dedim. Mağdem kızlı erkekli bi buluşm olacak bende gelebilirim dedim neticede ortada o dakka başlıcak bi iş yok bi toplantıda söz konusu değil bi nebze iş konuşması bi nebze muhabbet sohpet zaten girecekleri ortamda da yüksel ihtimal çay kahve içmeyecekler. Ama öğrendim ki annesine bile bensiz gitmeyen adam benimle katılmayı düşünmemişti bile. Üstüne sanki ben zorluyormuşum gibi "oldu çalışırkemde gel heryere gel" diyerek tersledi beni. Çok bozuldum sinirlendim. Neyse sonra kızın profillerine baktım kız afedersiniz fotolarında bi poposuna tel nosunu yazmadığı kalmış o kadar hafif bi tip heryeri meydanda tuhaf tuhaf takipçiler edep yeri görünecek neredeyse kucaktan kucağa. Bende kavga ettim başka birini bul dedim bu kızlara görüşmeyeceksin. Eşimin fikrine göre bu konuda bana danışması göstermesi gerekmezmiş. Ama ben enazından nezaketen sorması gerektiği fikrindeyim. O olmasa bile benim orda oluşumun sıkıntısı ne anlayamadım. Tuvalete bile giderken öğlen yemeğine inerken dahi bana haber veren bi eşim var üstelik benim işimle ilgili her ayrıntıyı bilmek isteyen haftasonları sabahtan akşama kadar iş yerinde yanımda olan bi eşim var. İlişkimiz bu şekilde. Yani aksi olsa "olabilir normal iş bu" der geçerim ama ilişkimiz o şekilde olmadığı için alıştığım şeyden uzak bi hareket olduğu için kızdım. Sonuç olarak eşim kızı heryerden sildi ama artı olarak iştende vazgeçti ben düzgün bi tip bul dedim o işten vazgeçti buna da kızdım illa o mu olması gerekiyordu bi sürü işin içinde becerikli arkadaşı var sonuçta bunuda biliyorum. Birde bu yaptığına fedakarlık diyebiliyor bende fedakarlık değil yapman gerekendi dedim. Sonuçta bu iş için ilk konuştuğumuzda neler yapacağımızın senaryosunu bile beraber planladık kendimi dışlanmış hissettim. Kızı görünce sinirim iki kat arttı. Emrivaki yapmasına ayrı kızdım ama ona göre hala o haklı. Sinirimi nereye dökeceğimi şaşırdım. Oda yetmedi tartıştığımızın ertesi günü eski sevgilisiyle birlikte gittiği yerin uçak biletini gördüm ikisinin ismi vardı abık subık şeyleri sakladığı bi kutunun içinden çıktı unuttuğuna dikkate almadığı için farketmediğine eminim ama tuzu biberi oldu o sinirin üstüne. Şuan bişey olmamış gibi davranıyor ama tartışmak istemediği için. Yoksa haksız olduğunu düşündüğü içim değil. Daha da sinir oluyorum bu sinir be zaman geçecek bilmiyorum