Kocamın tartışmalarda küsmesi :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Misal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo

Yapana yapacaksınız ki anlasın o da.
Eger onu üzdüysem ayagına giderim özrümü diler gönlünü almaya calısırım
Ama tartıssak ben haklı olsam o aynısını yapmaz sadece küser günlerce
Gönlümü alsın diye beklerim öyle günler geçer sonra da bişey olmamış gibi davranır

Bide evde her konuda söylenmeye başladı
Çayı niye öyle demledin
Yemeği niye öyle yaptın
İsraf etme onu da koy
Çamaşırlarıma mandal takma

Ben de üzülüyorum da , yapcak bi şey yok benim için , sen bi yolunu bulursan bana haber ver :)

Suan içinde bulunduğum durum. Adım atsamda tık yok geldi gene özel günü şaka gibi. Erkekler cidden çekilmez varlıklar bezdim.

Ben de üzülüyorum da , yapcak bi şey yok benim için , sen bi yolunu bulursan bana haber ver :)
Aslında yapılcak şey dediğin gibi kendi haline bırakmak takmamak..
Ama bazen de durup sabrediyorum ne zaman bitecek bu işkence diye ama adamım umrunda olmuyo
Normal hayatına dönüyo ben boş boş gönlümü alsın diye bekliyorum:) :)

Suan içinde bulunduğum durum. Adım atsamda tık yok geldi gene özel günü şaka gibi. Erkekler cidden çekilmez varlıklar bezdim.
Valla ben de çok sıkıldım
Evlenmeden önce bile bukadar naz trip yoktu bana dayanamaz soğuk duramazdı
Şimdi yanıbaşında aynı evdeyiz diye mi acaba

Amaaaaan takma canım ya erkeklerde çocuk gibiler.Benim eşimde yemek yemez,soğuk davranır,başka oda da oturur falan.Bugüne kadar birkere özür dilemişliği yoktur.Senn gibi yanaşan taraf hep ben olurdum ama artık öyle değil.

Mesela yemeğe mi küstü?Ertesi gün yemek yapmıyorumKonuşmak mı istemiyor?Bende konuşmuyorum.Aradan 3 4 gün geçiyor.Çocuklardan dolayı birşey olur bahane eder kavga etmemiş gibi gelir konuşur.Yada iş yerindeyse arar birşey sorar,soru sorunca konu konuyu açar hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya başlarız.

Yani nabzına göre şerbet veriyorum artık.Gelmişim 30 yaşına kimsenin nazını tızını çekemem geçti o günler

Üzerine düştükçe barışmaya yanaşmaz.Ne Zaman soğuk durursun o Zaman gelir kendi barışır.Kaçan kovalanır taktiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…