- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynen bide kadınlara derler nazlı diyeAy en sevmediğim tip. Çocuk gibi günlerce küsmeler.
Tavırlı olmayı , biraz uzak kalmayı anlarım da böylesi de çekilmez hiç
Yapana yapacaksınız ki anlasın o da.Aynen bide kadınlara derler nazlı diyeyani ortada bir suç veya hata olmasa da sanki beni cezalandırmak için yapıyo gibi
Ben de biraz bırakıyorumDevir değişti , benimki de kendi küser kendi barışır :)
Ben de onu kendi hâline bıraktım ne diyim daha :)
Valla bazen okadar sıkılıyorum ki onun bu triplerinden tavırlarından :)Aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Ne kadar konuşsanız boş.
Ben de biraz bırakıyorum
Sonra dayanamayıp yaklaşıyorum ya da o yaklaşıyo ama çoğunlukla ben..
Keşke öyle alıştırmasaydım ah ah hep ben
Eger onu üzdüysem ayagına giderim özrümü diler gönlünü almaya calısırımYapana yapacaksınız ki anlasın o da.
Ama tartıştığımızda ister istemez üzülüyorum benBoşver bırak kendi küsen kendi barışsın konuşsun :)
Aslında yapılcak şey dediğin gibi kendi haline bırakmak takmamak..Ben de üzülüyorum da , yapcak bi şey yok benim için , sen bi yolunu bulursan bana haber ver :)
Valla ben de çok sıkıldımSuan içinde bulunduğum durum. Adım atsamda tık yok geldi gene özel günü şaka gibi. Erkekler cidden çekilmez varlıklar bezdim.
Siz de mi tartıstınız canım,?Suan içinde bulunduğum durum. Adım atsamda tık yok geldi gene özel günü şaka gibi. Erkekler cidden çekilmez varlıklar bezdim.
3 gündür ne arar ne sorar ben ararsam mesaj atarsam anca öle sorunca bir şey yok der çıt yok hala deli olcam sorun neyse sölesin yada bassın gitsin çıldırcam sinirli haraket etmemek için kendimi zor tutuyorumSiz de mi tartıstınız canım,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?