- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eşim biraz tripcanerkekler de bu hep böyle oluyor gerçekten ama sürekli senin gönlünü alman yanlış kocanla konuş bu konuda
Aradım nerdesn diye iş yerindeyim işlerim var dediBence cık. Sinirlenir biraz misilleme yaptıgın zaman tamam ama öyle nereye gittiğini söylememenin nasıl olduğunu anlar.
Bende aradım İlkte açmadı sonra dedim ara bir dahada aramazsın açtı tabi soğuk işteyim işte görüşürz vs vs deli olcamDayanamadım aradım nerdesin dedim ben de çıkıcam ona göre aradım dedim işlerim var işyerindeyim dedi
Sen nasıl dayandın ki?
arkadaşımın eşi arkadaşıma küsüp aylarca konuşmuyormuş canım en sonunda canına tak etti bi daha böyle olrsa seni boşarım demiş adam düzeldi gibi oldu hoop bi daha aynı sen kocanla bu konuyu ciddi şekilde konuş bence iletişim kopukluğunuz olmasınEşim biraz tripcan
Yani hep haklı kendisini görür
Tartısma anında çok çok kızar ve hemen sönmez
Tartısmayı uzatmak ister
Ben de haksız oldugum taraflarda özrümü dilerim ve tartısmalarda genelde odadan cıkarım uzamasın diye
Günlerce aynı evin içinde konusmamak nedir ne saçma
Aslında aramayacaksın bunlarıBende aradım İlkte açmadı sonra dedim ara bir dahada aramazsın açtı tabi soğuk işteyim işte görüşürz vs vs deli olcam
Benimki sinirleniyo canım hele boşanma konusunu açarsam daha kötü olurarkadaşımın eşi arkadaşıma küsüp aylarca konuşmuyormuş canım en sonunda canına tak etti bi daha böyle olrsa seni boşarım demiş adam düzeldi gibi oldu hoop bi daha aynı sen kocanla bu konuyu ciddi şekilde konuş bence iletişim kopukluğunuz olmasın
Tamamen çocuk cidden bak normalde her konuda agır olgundur mantıklıdır oğlak burcu duygularla değil mantıkla hareket eder ama aşk konusunda tamamen çocuk :) çocuk gibi naz yapar küser trip yapar konusmaz ya daha sevgiliyken tartısmamızda beni yolda bırakıp gittiğini hatırlıyorum :)Simarikliktan olabilir erkekler gercekten cocuk gibi fazla ilgide simarir ilgi gosyermezsen baskasina gider
Yandık valla yandık :)Kopyala yapistir.
Esin=esim bu kadar olabilir.
Adam konusmicak diye kusmeye korkuyorum, erkeklerin nazli olmasi hic cekilmiyo valla.
Yakinda elinde cicekle gelende ben olucam herhalde :)
Aynı şeyi biz de mi yapsak? Kıyamet kopar ozaman :/Aynı benim kocayı anlatmışsın benim ki de öyle....kafasına göre konuşur küser ne yaptığı belli olmaz.kafayı yedirecek bu adamlar bize!canı isteyince ben dışarı çıkıyorum der kapıyı çeker gider ben de sinirden patlarım ama kimin umrunda sanki....
Valla ben bir kere yaptım ama umrunda bile olmadı.Aynı şeyi biz de mi yapsak? Kıyamet kopar ozaman :/
Ozaman tekrar yap benceValla ben bir kere yaptım ama umrunda bile olmadı.
sende engelle wp tan görsün bakalım yaptığı çocukluğuEn çok ta bişey olmamıs gibi konusmaya calısmasına ve fotomuzu kaldırıp kendi fotosunu WhatsApp koymasına gıcık oluyorum
Seninki yine iyiymis benimki kusmuyo ne soylersen soyle sanki hicbisey olmamis gbi konusuyo bu da beni sinir ediyo konusuyo ama ben spguk davraniyorum o da yaklasmiyo oyle arada bi kac gundur bi gerginlik var ne tam kusuz ne de barisik oyle anlamaiz bisey ben adim atmiyorum o da atmiyo cunku her zaman ben atiyodm adimlari artik yoruldum bnde onun gni davrancamMisal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo
Engelleyince tutuşur aslında dimi :)sende engelle wp tan görsün bakalım yaptığı çocukluğu
Ay ne gıcık ya boşver sen de görmezden gel canımSeninki yine iyiymis benimki kusmuyo ne soylersen soyle sanki hicbisey olmamis gbi konusuyo bu da beni sinir ediyo konusuyo ama ben spguk davraniyorum o da yaklasmiyo oyle arada bi kac gundur bi gerginlik var ne tam kusuz ne de barisik oyle anlamaiz bisey ben adim atmiyorum o da atmiyo cunku her zaman ben atiyodm adimlari artik yoruldum bnde onun gni davrancam
aynen sorarsa sen resmimizi kaldırınca konuşmak istemediğini düşünüp engelledim deEngelleyince tutuşur aslında dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?