- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Durum ciddi desene3 gündür ne arar ne sorar ben ararsam mesaj atarsam anca öle sorunca bir şey yok der çıt yok hala deli olcam sorun neyse sölesin yada bassın gitsin çıldırcam sinirli haraket etmemek için kendimi zor tutuyorum
Şimdi ben de öyleyim ama insan 5-6 gündür uzak durabilir mi canım benden bekliyo adımı ama kendine göre hava hoş bişey olmamıs gibi davranıyo şuan iki yabancı gibiyiz ben gidip ayagına yalvarsam güzel güzel konussam anca o zaman eskiye döneriz ben de sıkıldım bu durumdan yani niye ayagına gidiyim dimiAmaaaaan takma canım ya erkeklerde çocuk gibiler.Benim eşimde yemek yemez,soğuk davranır,başka oda da oturur falan.Bugüne kadar birkere özür dilemişliği yoktur.Senn gibi yanaşan taraf hep ben olurdum ama artık öyle değil.
Mesela yemeğe mi küstü?Ertesi gün yemek yapmıyorumKonuşmak mı istemiyor?Bende konuşmuyorum.Aradan 3 4 gün geçiyor.Çocuklardan dolayı birşey olur bahane eder kavga etmemiş gibi gelir konuşur.Yada iş yerindeyse arar birşey sorar,soru sorunca konu konuyu açar hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya başlarız.
Yani nabzına göre şerbet veriyorum artık.Gelmişim 30 yaşına kimsenin nazını tızını çekemem geçti o günler
Bizimki ben kaçtıkça arada üstüme düşer de daha çok kendi ayagına beklerÜzerine düştükçe barışmaya yanaşmaz.Ne Zaman soğuk durursun o Zaman gelir kendi barışır.Kaçan kovalanır taktiği.
Olur Can'ım arada öyle şeyler.Biz 1 2 yıllık evliyken hep öyleydik.3. Yıl artık nazı falan bıraktı eşim.Kendi de usandı çünkü.:)Bizimki ben kaçtıkça arada üstüme düşer de daha çok kendi ayagına bekler
Beyefendiye illa yalvarcam yani barışalım diye
Ben de yapmıyorum öyle şeyler
Şuan iki yabancıyız bişey olmamıs gibi davranıyo
Genelde bir iki yılı öyle geçiyomuş evlilik zamanla oturur diyolar ama insan yıpranıyo cidden ben de o da yıprandıkOlur Can'ım arada öyle şeyler.Biz 1 2 yıllık evliyken hep öyleydik.3. Yıl artık nazı falan bıraktı eşim.Kendi de usandı çünkü.:)
Ay tam çocukça davranıyor.Bir süre sonra bırakır,usanır zaten kendi de.Ama sadece tartışma anlarında diğer odaya kaç,işlerini hallet özleyip yanına gelir zaten.Böyle böyle geçer tartışma büyüyor konuyu uzattıkça.Genelde bir iki yılı öyle geçiyomuş evlilik zamanla oturur diyolar ama insan yıpranıyo cidden ben de o da yıprandık
İyiyken çok iyiyiz
Ama iş tartısmaya gelince zorluyoruz sınırları aşıyoruz en ufak tartısma büyüyor cidden ortada bi sorun yokken bide..
Sonra günlerce yanaşmıyoruz fazla konusmuyoruz o da zaten bişey olmamıs gibi hayatına bakıyo benle de normal konusmaya calısıyo hani gönül alma filan yok
Bide hemen WhatsApp taki profilindeki ikimizin fotosunu kaldırıp kendi fotosunu koyuyo
Aynen ya tam çocuk ilişki konusunda olgunlaşamamıs..Ay tam çocukça davranıyor.Bir süre sonra bırakır,usanır zaten kendi de.Ama sadece tartışma anlarında diğer odaya kaç,işlerini hallet özleyip yanına gelir zaten.Böyle böyle geçer tartışma büyüyor konuyu uzattıkça.
Bırak ne hali varsa görsün ben bıraktım canımSordum sölemiyor ki yok bir şey diyo
Eşimin iki kardeşi varesiniz tek cocukmu? Cocuklugu nasil gecmis? Annesiyle arasi nasil?
Bunlarda bir etken olabilir.
Canın istiyorsa çık, sahsen benim zerre canım bir şey istemiyor hayat enerjimi sömürdü. Ya bunlar neyin kafasını yaşıyor cocuk gibiler. Nazlı erkek hiç çekilmiyor.Kızlaaaar
Kendilerini üstün görüyorlar hep ondanCanın istiyorsa çık, sahsen benim zerre canım bir şey istemiyor hayat enerjimi sömürdü. Ya bunlar neyin kafasını yaşıyor cocuk gibiler. Nazlı erkek hiç çekilmiyor.
Aynen öle olucak. Çıkma boşver. Bizim ki biter bu gidişle ya gene siz sevgililik döneminde canım cicimsinizdir bizim ki canım cicim aylarında bu kafada nasıl yüz verdiysemKendilerini üstün görüyorlar hep ondan
Zamanında şımartttık tepemize çıkarttık
Erkek adam istediği zaman dışarı çıkar ama ben çıkamam çıksam şimdi olay olur kesin
erkekler de bu hep böyle oluyor gerçekten ama sürekli senin gönlünü alman yanlış kocanla konuş bu konudaMisal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo
Bence cık. Sinirlenir biraz misilleme yaptıgın zaman tamam ama öyle nereye gittiğini söylememenin nasıl olduğunu anlar.Kendilerini üstün görüyorlar hep ondan
Zamanında şımartttık tepemize çıkarttık
Erkek adam istediği zaman dışarı çıkar ama ben çıkamam çıksam şimdi olay olur kesin
Dayanamadım aradım nerdesin dedim ben de çıkıcam ona göre aradım dedim işlerim var işyerindeyim dediAynen öle olucak. Çıkma boşver. Bizim ki biter bu gidişle ya gene siz sevgililik döneminde canım cicimsinizdir bizim ki canım cicim aylarında bu kafada nasıl yüz verdiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?