Kocamın tartışmalarda küsmesi :/

3 gündür ne arar ne sorar ben ararsam mesaj atarsam anca öle sorunca bir şey yok der çıt yok hala deli olcam sorun neyse sölesin yada bassın gitsin çıldırcam sinirli haraket etmemek için kendimi zor tutuyorum
Durum ciddi desene
Sen sor ozaman canım böyle belirsizlik te kötü derdi neyse söylesin

Şimdi ben de öyleyim ama insan 5-6 gündür uzak durabilir mi canım benden bekliyo adımı ama kendine göre hava hoş bişey olmamıs gibi davranıyo şuan iki yabancı gibiyiz ben gidip ayagına yalvarsam güzel güzel konussam anca o zaman eskiye döneriz ben de sıkıldım bu durumdan yani niye ayagına gidiyim dimi
Ne kadar devam edebiliyosa bu şekilde etsin banane

Üzerine düştükçe barışmaya yanaşmaz.Ne Zaman soğuk durursun o Zaman gelir kendi barışır.Kaçan kovalanır taktiği.
Bizimki ben kaçtıkça arada üstüme düşer de daha çok kendi ayagına bekler
Beyefendiye illa yalvarcam yani barışalım diye
Ben de yapmıyorum öyle şeyler
Şuan iki yabancıyız bişey olmamıs gibi davranıyo

Olur Can'ım arada öyle şeyler.Biz 1 2 yıllık evliyken hep öyleydik.3. Yıl artık nazı falan bıraktı eşim.Kendi de usandı çünkü.:)

Olur Can'ım arada öyle şeyler.Biz 1 2 yıllık evliyken hep öyleydik.3. Yıl artık nazı falan bıraktı eşim.Kendi de usandı çünkü.:)
Genelde bir iki yılı öyle geçiyomuş evlilik zamanla oturur diyolar ama insan yıpranıyo cidden ben de o da yıprandık
İyiyken çok iyiyiz
Ama iş tartısmaya gelince zorluyoruz sınırları aşıyoruz en ufak tartısma büyüyor cidden ortada bi sorun yokken bide..
Sonra günlerce yanaşmıyoruz fazla konusmuyoruz o da zaten bişey olmamıs gibi hayatına bakıyo benle de normal konusmaya calısıyo hani gönül alma filan yok
Bide hemen WhatsApp taki profilindeki ikimizin fotosunu kaldırıp kendi fotosunu koyuyo

En çok ta bişey olmamıs gibi konusmaya calısmasına ve fotomuzu kaldırıp kendi fotosunu WhatsApp koymasına gıcık oluyorum

Ay tam çocukça davranıyor.Bir süre sonra bırakır,usanır zaten kendi de.Ama sadece tartışma anlarında diğer odaya kaç,işlerini hallet özleyip yanına gelir zaten.Böyle böyle geçer tartışma büyüyor konuyu uzattıkça.

Aynen ya tam çocuk ilişki konusunda olgunlaşamamıs..
Ben genelde tartısma olunca başka odaya gidiyorum ama o ordan söylenmeye devam ederse ben de susamıyorum
Ozaman tartısma uzuyo ama napiyim o sussa ben de suscam
Az önce dışarı çıkıyorum dedi çıktı gitti nereye diye sormadım
Hala devam ettiriyo yani

Az önce dışarı çıkıyorum dedi çıktı gitti
Nereye gittiğini bile bilmiyorum kızlar canım çok sıkkın
Konuşmuyoruz
Sizce ben de mi çıksam?

Canın istiyorsa çık, sahsen benim zerre canım bir şey istemiyor hayat enerjimi sömürdü. Ya bunlar neyin kafasını yaşıyor cocuk gibiler. Nazlı erkek hiç çekilmiyor.
Kendilerini üstün görüyorlar hep ondan
Zamanında şımartttık tepemize çıkarttık
Erkek adam istediği zaman dışarı çıkar ama ben çıkamam çıksam şimdi olay olur kesin

Erkek adam istediği zaman dışarı çıkar ama ben çıkamam çıksam şimdi olay olur kesin
Aynen öle olucak. Çıkma boşver. Bizim ki biter bu gidişle ya gene siz sevgililik döneminde canım cicimsinizdir bizim ki canım cicim aylarında bu kafada nasıl yüz verdiysem

erkekler de bu hep böyle oluyor gerçekten ama sürekli senin gönlünü alman yanlış kocanla konuş bu konuda

Bence cık. Sinirlenir biraz misilleme yaptıgın zaman tamam ama öyle nereye gittiğini söylememenin nasıl olduğunu anlar.

Aynen öle olucak. Çıkma boşver. Bizim ki biter bu gidişle ya gene siz sevgililik döneminde canım cicimsinizdir bizim ki canım cicim aylarında bu kafada nasıl yüz verdiysem
Dayanamadım aradım nerdesin dedim ben de çıkıcam ona göre aradım dedim işlerim var işyerindeyim dedi
Sen nasıl dayandın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…