Kocamın telefon sevgilileri

Çok zor yaşadıklarınız fakat bi gülme geldi. Kulagında kulaklık göruntuĺu konusurken yaninizdan gecmesini gecmesini canlandirdim:)) pis abaza. Terkedin cekmeyın.

Tüm millete apaçık anlat özellikle kendi ailesine besledim büyüttüm aferdesin azdı bunu evlendirin o kızlarla de at kapılarına iğrenç insan.

ay çok sinirim bozuldu. bir insan kendine bu kadar kötülük nasıl yapar diye düşünmeden edemiyorum.

adam ilk başta aldatmış kabullenip evlenmişsin. sonra çalışmamış. onu bir güzel besleyip hizmetini görmüş faturalarını ödemişsin.
Rabbim artık gör be diyerek yanından geçirtmiş seni aldatırken. artık ne kadar hararetli konuşuyorsa mal! bence bu noktadan sonra boşamazsan yaşayacağın her şey müstahak olur.

Lütfen bi psikologtan destek alın. Çünkü böyle bi adama 5 yıl dayanmak için, saplantılı bi ruh hali içinde olmanız gerekir.
Eğer almazsanız.. bu çakal adam sizi yine kandıracak yalvarmalarıyla, ve siz yine affedeceksiniz..
Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışmanlık merkezleri var, 153 arayıp randevu alabilirsiniz.

19 yaşında tanıdım 28 de evlendim. Alışkanlık olmuştu galiba. Diyorum ya bende normal değilim gerçekten

Hikayenin başı bana tanıdık geldi :) Bende gençliğimin en güzel yıllarını böyle değmeyen bir adama verdim uzun seneler sonra nişanlamaya yakın evlenilecek bir adam olmadığını anladım böyle durmadan kontör yüklediğini gördüm hatasını yakaladım ayrıldık, cook daha iyi biriyle evlendim bin şükür.Sizde evlenmeden gerçek yüzünu görmüşsünüz oysaki, keşke affetmeseydiniz ayrılsaydınız..Affettiginiz için yüz bulmuş.

Neyse olay şu ki, huylu huyundan vazgeçmez sizi sürekli aldatıyor istediği kadar yalvarsın hiçbir erkek bu duruma düşmeye değmez bir an önce kanınızı emen şu kenenden kurtulun derim.Kolay gelsin.

Kimseye boşan ya da boşanma demek istemem.. sizinn kararınız ama kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz..

Şe...ize bak!
Madem ayrı vakit geçirmek istemiyormuş, o halde siz işteyken yemek, bulaşık, ütü vs. işlerini yapsaymış!
Hepsi bahane, eşin pisliğin teki. Yediği haltın çamurunu sana atmaya çalışıyor.

Aynen size katılıyorum bulmuş birini hem evde hem dışarda köle gibi çalıştırıyor kendi keyfine bakıyor inanılacak gibi değil analar neler doğuruyor çakal, bide benim gibi birinin eline düşseydi görürdü anyayi konyayı..

hakikaten bunun yerine hayvan besle hem seni dinler hem psikolojikmen iyi gelir terapi gibidir hayvanlar insana
gerci kim hayvan kim insan orasi tartisilir artik insanlardan tiksindigimiz bi donemdeyiz zira hayvana hayvan demek zoruma gidiyo artik melek onlar melek..
her neyse
tabi ki bosan omzundaki kamburdan bi kurtul parani kendin icin harca
hatta dusunmen hata elalemi de bosver elalem mi senin parani vercek
adam karisini calistirsin evde otursun g.t buyutsun is yok yalaniyla nasilsa ekmek elden su golden mamasi suyu onune geliyo ustune kizlarla konussun goruntulu bi de..
artik seni salak yerine koymus bu pislik kutul hemen seninki zaten evlilik degilmis de sanki sen evlat edinmissin bu pisligi

Valla bacım millet haklı hayvan beslesen daha sadık olur
Adamın sevgiliyken telefondan mimi varmış üstüne bellek üstüne de sanal görüşmeler falan icraat da olmuştur bu adamın elle tutulacak bir tarafı yok eve katkısı da yokmuş ne taşıyacan sırtında
Adamın yaptıklarını da anlat herkese

canım nedne saklayasın bilsinlerki durduk yere boşanmadığını iğrencikleri yüzünden boşandığını anlasınlar

Yastığını attım salonda yattı. Ya bunu sessiz sakin hallederiz yada herkese yaptıklarını anlatırım dedim. O hala duzeltme peşinde ama midem almıyor artik
düzeleceğine inanmıyorsun değil mi?
utanmıyor olması ne kadar vicdansız olduğunu gösteriyor zaten
senin paranla başkasıyla görüşüyor,tam duvara çarpmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…