- Konu Sahibi espiritrik
-
helal olsun sana :) bunun üzeri artık yorum düşmez :)Bunu besleyecegine evde hayvan besle.
En azından sadık olur.
19 yaşında tanıdım 28 de evlendim. Alışkanlık olmuştu galiba. Diyorum ya bende normal değilim gerçektenKaç yaşında evlendiniz? Böyle her şeye göz yummak için ya çok küçük ve saf olmak ya da yaşının geçtiğini düşünüp treni kaçırmayayım derdine düşmüş olmak gerek sanırım.
Yastığını attım salonda yattı. Ya bunu sessiz sakin hallederiz yada herkese yaptıklarını anlatırım dedim. O hala duzeltme peşinde ama midem almıyor artik
Konusunca hala beni suçluyor. Ben ona arkadaş olamamışım. Işten gelince ikimiz farklı yerlerde vakit geçirmişiz. Onun vakti tv tlf internette,benimki yemek bulaşık temizlik ütü. Ben olmasam hayalini bile kuramayacağı bir hayat sundum ona.
Aynen size katılıyorum bulmuş birini hem evde hem dışarda köle gibi çalıştırıyor kendi keyfine bakıyor inanılacak gibi değil analar neler doğuruyor çakal, bide benim gibi birinin eline düşseydi görürdü anyayi konyayı..Şe...ize bak!
Madem ayrı vakit geçirmek istemiyormuş, o halde siz işteyken yemek, bulaşık, ütü vs. işlerini yapsaymış!
Hepsi bahane, eşin pisliğin teki. Yediği haltın çamurunu sana atmaya çalışıyor.
düzeleceğine inanmıyorsun değil mi?Yastığını attım salonda yattı. Ya bunu sessiz sakin hallederiz yada herkese yaptıklarını anlatırım dedim. O hala duzeltme peşinde ama midem almıyor artik
yemiş gibi yaptım evlendim.
söz verdi unutmuş gibi yaptım.
Bunu besleyecegine evde hayvan besle.
En azından sadık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?