Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

coşmuyorlar yada bilemiyorumkonu bu degil ama her seyin bi yakisirligi var ben kadin olarak bi kadinin benim camasirimi görmesini istemem hele kocamin bi kadinin camasirini görmesi ayyy
Alttarafı kumaş parçası herkesle her şeyi sekse bağlamamak lazım.

Gecelik giyse seksi gecelik giydi kocamın karşısında der

Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.

Bu dönemde misafir kabul etmenizi takdir ettim. Annem beni eve almıyor da:)))

Başta kabul etmeyince dertte olmuyor...
Ic çamaşırlarini ceyiz asar gibi asmasini hoş bulmadım. Ama ic camasiri izi icin birsey diyemem. Cok dikkatli bakmamak lazim belki de

Kocanada kocanı kardeşi yerine koyan o kadınada ayıp ediyosun

Eski konularınıza baktım fake misiniz acaba diye de. Pek değil gibisiniz. O teyze kızı bu teyze kızı mı

ooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Bu ülkede kim bilir kaç yüzbin hatta belki milyon sayıda kuzen evliliği var. Ben de kuzen evliliğine karşıyım ve yakın çevremde yok ama Ensest demek çok çirkin bence.

Eski konularınıza baktım fake misiniz acaba diye de. Pek değil gibisiniz. O teyze kızı bu teyze kızı mı
Maalesef aynı kişi.
Arkadaşlar benim tepki gösterdiğim kısım bizim oturduğumuz yerde kurutması. Kendisine çocuk odasını verdik 2 tane petek mevcut o odada .Geçerken baktım o odadaki peteklerde hiç çamaşır yok.

Ortalık yerde kurutması tamam. İstemeyebılırsın, ama seksiydi demen pıjamadan camasırı belli oluyor demen.. Bunlar garip?

Yani ne var bunda diyenlere de ayrı şaşırdım. İlla kocasını elinden mi almaya çalışıyor anlamı değil mevzu. Ahlaki açıdan doğru mu. En özel iç çamaşırının kuzeni tarafından görülmesi. Ne var bunda demesi hiç hoş değil. Ahlaksız bence çok net. Ben kardeşim görsün istemem nerde kalmış kuzen. Edep yahu yatacağı odanın peteginde kurutsun

Alt tarafı peteğin üstünde duran donlar...
Yani evinizde misafir olduğu için tavırları hiç hoş olmamış ama kocanızın kaloriferin üzerinde kurumaya bırakılmıs dantelli donlardan etkileneceğini sanmıyorum
Bana göre sadece görüntü kirliliği,birde kendi eviymis gibi istediği yere asması hadsizce Gerçi siz sadece onların don oluşlarına ve seksi oluşlarına takılmıs gibisiniz Atlet kazak falan da olsa rahatsız olurdum ben benim istemediğim yere astığı için

Herkes sizinle aynı mı hareket etmeli? Siz sizsiniz o bir başkası. Odasındaki peteği kullansa evet daha doğru olurdu ama sorun sizin üslubunuz ve bakış açınızda. Kocanız görünce ne oldu yani öz kuzenine ilgisi olur diye mi korkuyorsunuz? Ayrıca pijamadan çamaşır gözükmesi çok normal bir durum kumaşından dolayı onu bile sanki özellikle yapıyor gibi yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…