- 13 Ocak 2020
- 46.336
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.355
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Alttarafı kumaş parçası herkesle her şeyi sekse bağlamamak lazım.coşmuyorlar yada bilemiyorumkonu bu degil ama her seyin bi yakisirligi var ben kadin olarak bi kadinin benim camasirimi görmesini istemem hele kocamin bi kadinin camasirini görmesi ayyy
Gecelik giyse seksi gecelik giydi kocamın karşısında derPetek ustune atılan donlara hemen "seksiydi" yapıştırmak peki?
Pamuklu don olsa sıkıntı degıl mı anlamadım ki?
Benimde pıjamamdan ıc camasırım belli oluyor, napsın kadın gecelik mı giysin?
Yaptıgı seyden hoslanmayabılırsın ama hoslanmama sebebin anlatıs seklın cok sacma.
Kocanada kocanı kardeşi yerine koyan o kadınada ayıp ediyosunKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Eski konularınıza baktım fake misiniz acaba diye de. Pek değil gibisiniz. O teyze kızı bu teyze kızı mı1 ay önce evlendim. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da. Her şey güzel ilerliyordu. Kocamın teyzesinin kızı geçenler de bize geldi. Kocam ile konuşuyorlar. Teyzesinin kızı diyor ki işte ilk gece nasıl geçti, hoşuna gitti mi gibi şeyler soruyor. Ben de mutfak ta bir şeyler hazırlıyordum. Kocam da gayet güzel geçti dedi. Bu arada teyzesinin kızı 36 yaşın da biraz da dekolteli ve dar giyinmeyi seviniyor. Biz evlenirken de oturma grubunu aldı, çok büyük yardımları dokundu. Ama bizim özelimizi konuşmaları biraz canımı sıktı. Sizce bu konu da kocamı uyarmalı mıyım?
İki ucu....dıyosun.e haklısın. Senın fıkırı sevdim ben, ıc camasırım giymesin de hemfıkırımGecelik giyse seksi gecelik giydi kocamın karşısında der
Bu ülkede kim bilir kaç yüzbin hatta belki milyon sayıda kuzen evliliği var. Ben de kuzen evliliğine karşıyım ve yakın çevremde yok ama Ensest demek çok çirkin bence.ooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Maalesef aynı kişi.Eski konularınıza baktım fake misiniz acaba diye de. Pek değil gibisiniz. O teyze kızı bu teyze kızı mı
Ortalık yerde kurutması tamam. İstemeyebılırsın, ama seksiydi demen pıjamadan camasırı belli oluyor demen.. Bunlar garip?Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.
Malesef kuzen evlilikleri ensest olmuyorooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?