- 8 Kasım 2020
- 74
- 80
- 3
- 30
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Vala ne kırıldım ne de alındım arkadaşım, ama sizin gibi insanlar hayatta hep mutsuz olur ezilir. Kadın evinin ortasına donunu seriyor sen ağzını açıp ben evimde böyle bir görüntü istemiyorum diyemiyorsun, kaldıratamıyorsun. Ama burada normal diyenlere tanımadığın için çatır çatır cevap veriyorsun bende diyorum ki adam yerine konulmak istiyorsan, burada verdiğin cevapları o muhattaplarına ver. Ayıp olacak birşey de yok kimse sana evin ortasına iç çamaşırı astırmadın diye tek laf edemez.Bana sordu kalsın mı dedi ben de kalsın dedim. Cevap yazmak atarlanmak mı oluyor? Bu kadar kırılgan, alıngan olmayın lüfen.
Annemle babamda kuzen ve bir sürü insan var akraba evliliği yapan ensest nedir ya asıl sizin yaptığınız ayıpooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Bence annesi nerede kalıyorsa o da orda kalsın.Sizin evde internet var diye sizin rahatınızı bozmak zorunda değil. Şu an bekarım ama evlendiğimde eşime karşı oluşacak bu tarz fazla samimiyetlerden hoşlanmam.Bence eşinize karşı bu kadar rahat olmaması gerektiğini tavırlarınızla belli edin.Yani o şekilde iç camasırları belli olacak şekilde gezmesin evinizde bir zahmet.Neler neler okuyoruz bu sitede.Dikkat etmek şart çünkü kendi dikkat edecek tarzda olsa zaten iç camasırlarını gelip göze sokar gibi ulu ortaya asmaz ...Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
İç çamaşırları ortalık yere asılmaz. Onun dışında haksız buldum sizi.Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Yoo ben dedikodusunu burda da yaparım, akraba ortamında daAşkım bebeğim. Velev ki kuzen edepsiz. Ve bilmediğimiz detaylar var. Gelip bunun dedikodusunu bdvde yapmazsın. Niye linçleyeyim. Gayet de evinde nasıl davranılması gerektiğini ifade edemeyen konu sahibini linçleyeceğim.
Ailede toplamda 34 kuzeniz (maşallah bize).Hep birlikte büyüdük. Bayramlarda tatillerde annelerimiz 4 5 yer yatagi atardi yerlere, kalem gibi enine kızlı erkekli sıralanıp yatar sabaha kadarda kıkırdamaktan uyuyamazdik. Simdi çoğumuz evli . kimsenin digerine farkli gözle bakmak aklina gelmedi.
Evimin salonunda elbetteki kimsenin iç camasirlarini görmek istemem. Ama eşimin kuzeninin esofmanindan belli olan çamaşırinın izindende rahatsiz olmam, daha doğrusu dikkatimi bile çekmezdi.
Benimde eşimin kuzenleri bize gelir ,sarilır otururlar ,eskiyi konuşurlar .hic kıskanmak yada farkli bir niyet aklima gelmedi. Bende kuzenlerimle birlikteyken sariliriz, dans ederiz dügünlerde. Esleri rahatsiz olsa kırılırdım çok.
Kayınvalidene söyle manyak mı ne ya benim kocamın bi kuzeni var 4 tane çocugu var 40 yaşına gelmiş kadın bi kere aşkım dedi kocama diye çingenelik ettim kadının üstüne çay döktüm sen nasıl sabrediyorsun sen kocanın kuzenine bakmak zorunda mısın söyle Kayınvalidene anlat direkKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Gerçekten bu saçmalığı yaptınız mı?Kayınvalidene söyle manyak mı ne ya benim kocamın bi kuzeni var 4 tane çocugu var 40 yaşına gelmiş kadın bi kere aşkım dedi kocama diye çingenelik ettim kadının üstüne çay döktüm sen nasıl sabrediyorsun sen kocanın kuzenine bakmak zorunda mısın söyle Kayınvalidene anlat direk
Yavrum her önüne gelen -de’yi ayırma gözünü seveyim onların bazıları ek bazıları bağlaç. Gözüm kanadı.Aynı fikir de olmak zorun da değil. Her konuya fake yazılmasından sıkıldım. Madem fake olduğunu düşünüyorsun gelip yorum yapmazsın, raporlarsın.
Ama kuzeninizin ve eşinin salonunun ortasına donunuzu asmazsınız heralde diye düşünüyorum...
Duşa girdiğinde belki elinde yıkamıştır.Düsününce bana su konu da sacma geldi; kuzeniniz sizin evinizde kendi kendine mi camasir yikiyor, siz sormadiniz mi yikanacak camasirin var diye madem yikasaydiniz birlikte ve normalde nereye nasil asiyorsaniz assaydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?