Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Bana sordu kalsın mı dedi ben de kalsın dedim. Cevap yazmak atarlanmak mı oluyor? Bu kadar kırılgan, alıngan olmayın lüfen.
Vala ne kırıldım ne de alındım arkadaşım, ama sizin gibi insanlar hayatta hep mutsuz olur ezilir. Kadın evinin ortasına donunu seriyor sen ağzını açıp ben evimde böyle bir görüntü istemiyorum diyemiyorsun, kaldıratamıyorsun. Ama burada normal diyenlere tanımadığın için çatır çatır cevap veriyorsun bende diyorum ki adam yerine konulmak istiyorsan, burada verdiğin cevapları o muhattaplarına ver. Ayıp olacak birşey de yok kimse sana evin ortasına iç çamaşırı astırmadın diye tek laf edemez.

Ben kadının seksi iç çamaşırlarından çok hadsizligine sinir oldum. Size sormadan size misafir oluyor. Çamaşırlarını size sormadan salona seriyor. Ne münasebet herkes yerini haddini bilse keşke.

Ayrıca koca kişisi görüp etkilenecek muhabbetinden değil yine de iç çamaşırlarımı misafir olduğum evin salonuna sermem. Babaanne donu bile olsa niye kuzenim görsün ne münasebet.

Kendi kiz kardesi de olsa ben mahremiyetten yanayim.
Atiyorum bikiniyi denizde giymek normalken sokakta giyemeyiz degil mi ya da dugune bikiniyle gitmeyiz
Bu ayrimi yapmak bikini karsitligi mi, bikini kiskancligi mi, bazen gercekten ne savunuluyor anlayamiyorum.
dugunume bikiniyle geldi ya da ayri oda verdigim ve yol gosterdigim halde evin ortasina ic camasiri serdi, benim icin aynidir.
Her seyin bir yeri oldugunu bilmek, kendi alaninda ozgur oldugun kadar baskalarinin alanina da saygi gostermek kisaca gorgu kurallarina uymak herkese gore degil demek ki.

Bence annesi nerede kalıyorsa o da orda kalsın.Sizin evde internet var diye sizin rahatınızı bozmak zorunda değil. Şu an bekarım ama evlendiğimde eşime karşı oluşacak bu tarz fazla samimiyetlerden hoşlanmam.Bence eşinize karşı bu kadar rahat olmaması gerektiğini tavırlarınızla belli edin.Yani o şekilde iç camasırları belli olacak şekilde gezmesin evinizde bir zahmet.Neler neler okuyoruz bu sitede.Dikkat etmek şart çünkü kendi dikkat edecek tarzda olsa zaten iç camasırlarını gelip göze sokar gibi ulu ortaya asmaz ...

İç çamaşırları ortalık yere asılmaz. Onun dışında haksız buldum sizi.

Yoo ben dedikodusunu burda da yaparım, akraba ortamında da
konu sahibi de evet biraz daha yırtık olup kuzene haddini bildirmelisin. Ben olsam keserim o donları

E siz önceki konunuzda da zaten dekolteli ve dar giyiniyor demişsiniz kadın için, şimdide sorununuzu doğrudan belirtmek yerine donunun seksiliğini, pijamadan görünen donunu da belirtiyorsunuz yani siz zaten bu kadına kıl olmuşsunuz. Neden gelsin mi deyince kocanız he gelsin diyorsunuz, kadın kısa giyse kolu bacağı göründü diye de rahatsız olacağınız biri zaten . Belki de sizin kıskandığınızı anladı bilerek yapıyor, aa salona çamaşır mi asılır gel bunları içeri serelim dersin önden yol gösterirsin olur biter. Zaten farkındaysanız herkes don konusunda hak vermiş, donların seksilik derecesine girmenize tepki göstermişler.

Ama kuzeninizin ve eşinin salonunun ortasına donunuzu asmazsınız heralde diye düşünüyorum...

Yurtdisinda yasiyorum camasir izini gectim kizlar yazin tshirtün altina bir sey giymeden disarda geziyorlar herkes üstüne mi atliyor ya da baska seyler mi düsünüyor. O konuda sizi haksiz buldum herkes istedigini giyer bence. Camasir asma konusunda sizi hakli buldum ben kendi kardeslerimin bile öyle camasirlari mi görmesini istemem hos degil

Kayınvalidene söyle manyak mı ne ya benim kocamın bi kuzeni var 4 tane çocugu var 40 yaşına gelmiş kadın bi kere aşkım dedi kocama diye çingenelik ettim kadının üstüne çay döktüm sen nasıl sabrediyorsun sen kocanın kuzenine bakmak zorunda mısın söyle Kayınvalidene anlat direk

Gerçekten bu saçmalığı yaptınız mı?

Düsününce bana su konu da sacma geldi; kuzeniniz sizin evinizde kendi kendine mi camasir yikiyor, siz sormadiniz mi yikanacak camasirin var diye madem yikasaydiniz birlikte ve normalde nereye nasil asiyorsaniz assaydiniz.

Aynı fikir de olmak zorun da değil. Her konuya fake yazılmasından sıkıldım. Madem fake olduğunu düşünüyorsun gelip yorum yapmazsın, raporlarsın.
Yavrum her önüne gelen -de’yi ayırma gözünü seveyim onların bazıları ek bazıları bağlaç. Gözüm kanadı.

Ama kuzeninizin ve eşinin salonunun ortasına donunuzu asmazsınız heralde diye düşünüyorum...

Elbetteki asmam. ama kuzenim benim iç camasirimdan tahrik olur diye degil doğru olmadigi icin asmam. Zaten kendimde asla salonda böyle bir görüntü istemem diye yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…