• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin tlfonu

Jeanne darc_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
837
731
23
39
Kafama takildi kizlar size sorayim dedim. Esimin tlf caldi az once bizde uzanmis uyumak uzereydik bir numara aradi esim tlf acmadi. Bende kim diye merak ettim caldirdim esim kizdi arama dedi. Uyuyorum gecenin bu saatinde konusamam dedi. Ben israr edincede bu saatte arayan iyi niyetli degildir zaten huzurumu bozamam cok istiyorsan sabaha arariz dedi. 20 dk oldu uyumasini beliyorum. Biraz suphecilik gelicek ama icime kurt dustu. Basini yastiga koymadan uyuyan adam halada dalmadi. Uyumasini bekliyorum

Birlikte ararız demiş napıp edip ondan önce uyanın bence ama arkasından iş çevirmeyin derim ben
Aynen. Zaten aramalarda görünecek numara, sabah silmiş olursa şüphelenin ama kalkıp ona söylemeden aramayın sabah arar öğrenirsiniz.

Kafama takildi kizlar size sorayim dedim. Esimin tlf caldi az once bizde uzanmis uyumak uzereydik bir numara aradi esim tlf acmadi. Bende kim diye merak ettim caldirdim esim kizdi arama dedi. Uyuyorum gecenin bu saatinde konusamam dedi. Ben israr edincede bu saatte arayan iyi niyetli degildir zaten huzurumu bozamam cok istiyorsan sabaha arariz dedi. 20 dk oldu uyumasini beliyorum. Biraz suphecilik gelicek ama icime kurt dustu. Basini yastiga koymadan uyuyan adam halada dalmadi. Uyumasini bekliyorum

CIA programı var mı sizde oraya numarasını yazınca çıkar büyük ihtimal, ya da kendi telinize çaktırmadan kaydedin watsap varsa oradan fotosunu falan görürsünüz yüklüyse :))

bu saatte arayana geri dönülür.önemlidir diye.ne demek konuşamam.gizlisimi varki

CIA programı var mı sizde oraya numarasını yazınca çıkar büyük ihtimal, ya da kendi telinize çaktırmadan kaydedin watsap varsa oradan fotosunu falan görürsünüz yüklüyse :))
Oyle yapicam uyumuyorki nefes alisindan anliyorum hala dalmadi. Habersiz alsam olay bende patlar

deseydiniz belki önemli bişeydir neden aramıyosun 1 dk lık bişey. iyi niyetle aramayanın niyetini öğrenmeye cesareti yokmu
Gece 12 gibi muhasebecisi aradi ona bile donmedim dedi. Bilmedigim numaraya niye döneyim uyuyormus hala hala uymadi yahu bu hali beni delirtiyor niye uyuyamiyorsa

Back
X