• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin tlfonu

Sonucuna katlanamayacaginiz durumları merak etmeyin,araştırmayın.

İyi birşey çıkacağını sanmıyorum , Ada'm Nasıl saçmalayacak onu merak ediyorum

Korkuyorum, korkuyorum demişsin sürekli.
O korksun sizden siz neden korkuyorsunuz ki...
Korku bakımından ipleri bu kadar eline vermeyin.
Mutlaka aratın sabah we enpati kurun, bana aynı şey olsa ne yapardın diye konuya girin...

Aynen bu defa nasıl bir bahaneyle karşılaşacağiz acaba
Erkeklerin böyle durumlarda saçmalamaları çok rezil gülünç ve endişe verici koca adamlar çocukların inanmayacağı senaryolar yazıyor , Cem Yılmaz'ın dediği gibi Adama bu telefon ne diyorsun me telefonu diyor sanki telefonun icadından haberi yok gibi hahaha

Telefonu yastığın altına koyması şüphe uyandırıcı.
Aramamak için kavga çıkarabilir hazırlıklı olun.
Siz zaten dün gece teli çaldırmışsınız. Geri aramadı mı
Yada siz çaldırdığınız için geri ararsa diye tel yastığın altına girdi

Konu sahibi, bir bayan olarak senin için biz de dertlendik..
İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur..
Bizi haberdar et, bekliyoruz..

Erkeklerin böyle durumlarda saçmalamaları çok rezil gülünç ve endişe verici koca adamlar çocukların inanmayacağı senaryolar yazıyor , Cem Yılmaz'ın dediği gibi Adama bu telefon ne diyorsun me telefonu diyor sanki telefonun icadından haberi yok gibi hahaha
Aynen yaaa dur bakalım belki de yanıliriz (düşük bir ihtimal ama)

Konu sahibi naptın bilgi ver merak ettik?
Umarım korktuğun gibi olmamıştır..

Jeanne darc_ Jeanne darc_
Nerdesin herkes merakta senden haber bekliyoruz neler oldu aradınız mı numarayı ???

Tlfnu neden yastığın altına koydun falan diye normal bi şekilde sorsaydınız keşke vereceği cvbı merak ettim...

Kizlar kusura bakmayin dun gece. Uyumadim ama esimin telefon dokumanina baktim o arayan numarayi gorremeyince uyumusum sabah gercek ortaya cikti. Kayinvaldemi acile devlet hastanesine kaldirmislar kardesi yanina tlf almamis arabada yok esime haber vermek icin ordaki bir hasta yakinindan istemis aramis kayinvaldem seker tansiyon baya yukari cikmis suanda bizde hastaneye geldik kadin tansiyonu bir turlu normalle inmemis baska hastaneye ozele goturelim diye bizi aramis kardesi iyi gozukmuyor kadincagiz
Kusura bakmayin ama
Hata bende biraz beklemeliydim
Esimde kotu oldu oda dedi biri rahatsizlandigini anladim arabayla göturmem icin beni aradiklarini dusundum
Ama tabi annem olacagi aklima gelmezdi dedi annesine cok duskundur. Banada sabah guzelikle soledi sadece uykum bolunsun istemedim. Biri rahatsizlansa aile icinde beni ariyorlar. Bende yorgundum. Onemsiz dusundum. Sarildi falan ama oda iyi degil. Annesi icin uykudan degil mezardan kalkar gider
Tekrardan kusura bakmayin bosuna konu isgali oldu

Back
X