KocAmın Travesti Özentiliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eklemeler yapmisin 1 aydir eşim yok ben ne yapican falan yoktu düzelterek daha bir bdv uygun olsun dedin her halde
Nolursunuz lütfen bana birşeyler söyleyin evde saçımı başımı yoluyorum çok kötüyüm

Bir aydir mi şoktasin?
Adam gidince 30 gün evvel acmis olman gerekmiyor muydu konuyu? O şokla?
Adam nerde su an, tlf da konustuklarini yaz 1 aydır? Yardimci olalim, hodri meydan
Neden yalan söyleyeyim ki elime ne geçecek lütfen yardımcı olun bana etrafınızda böyle şeyler yaşayanınız var mı

Tam da bugünü mu buldunuz bunu anlatacak? 1 aydır evde değilmiş neden dün değil geçen hafta değil de şimdi

Başlık açarken ilk kelimedeki harf aldatmacası senin çok zeki olduğunu değil, canının sıkıldigini gösteriyor.
I Phone klavyede a nın altında büyütme işareti var siz de yanlışlıkla basmışsınızdır neden bu kadar kötüye odaksınız resmen şu halde kendim inanamamışken sizleri inandırmaya çalışıyorum

Tam da bugünü mu buldunuz bunu anlatacak? 1 aydır evde değilmiş neden dün değil geçen hafta değil de şimdi
Çünkü bugün bana ben sana uygun değilim istediğin gibi bir erkek değilim diye mesaj attı.

1 aydır yok ben ne yapicam

Mevzusunu sonradan ekledi

önce gay eşim fantezisi var ben.ne yapicam ...dı konu tepki alınca eklenti yaptı

Böyle düşünceleri olabilir ama bunu acik açık sizle konuşması yapmak istediği seyi anlatmasi, üstüne sizin ben yapayım demeniz bunlar konunun inandırıcılığıni kaybettiriyor.
Adamin ben bakmadim arkadaşım bakti demesi ya da virüs heralde demesi lazımdı normal şartlarda

Tmm kocan asker olsun 1 aydir görevdede olsun yeni evli de ol...
Ben yaparim demissin :)
Karimla olmaz demiş
Olmayacak birseyi karima niye anlatayim
Niye itiraf edeyim? Niye ilgim var diyeyim
Kac yillik evlisin? Evli misin acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…