Nolursunuz lütfen bana birşeyler söyleyin evde saçımı başımı yoluyorum çok kötüyümEklemeler yapmisin 1 aydir eşim yok ben ne yapican falan yoktu düzelterek daha bir bdv uygun olsun dedin her halde
Bosanican zaten adam 1 aydir yokmuşNolursunuz lütfen bana birşeyler söyleyin evde saçımı başımı yoluyorum çok kötüyüm
Eşiniz 1 aydır nerede ? Çocuğunuz var mıNolursunuz lütfen bana birşeyler söyleyin evde saçımı başımı yoluyorum çok kötüyüm
Neden yalan söyleyeyim ki elime ne geçecek lütfen yardımcı olun bana etrafınızda böyle şeyler yaşayanınız var mıBir aydir mi şoktasin?
Adam gidince 30 gün evvel acmis olman gerekmiyor muydu konuyu? O şokla?
Adam nerde su an, tlf da konustuklarini yaz 1 aydır? Yardimci olalim, hodri meydan
I Phone klavyede a nın altında büyütme işareti var siz de yanlışlıkla basmışsınızdır neden bu kadar kötüye odaksınız resmen şu halde kendim inanamamışken sizleri inandırmaya çalışıyorumBaşlık açarken ilk kelimedeki harf aldatmacası senin çok zeki olduğunu değil, canının sıkıldigini gösteriyor.
Çünkü bugün bana ben sana uygun değilim istediğin gibi bir erkek değilim diye mesaj attı.Tam da bugünü mu buldunuz bunu anlatacak? 1 aydır evde değilmiş neden dün değil geçen hafta değil de şimdi
Çocuğum yok eşim 1 aydır görevde hiç arayıp sormadıEşiniz 1 aydır nerede ? Çocuğunuz var mı
Yaptığım eklenti fake değil yazısıydı1 aydır yok ben ne yapicam
Mevzusunu sonradan ekledi
önce gay eşim fantezisi var ben.ne yapicam ...dı konu tepki alınca eklenti yaptı
Çocuğum yok eşim 1 aydır görevde hiç arayıp sormadı
Hayır değil ama erkek yoğun bir işte çalışıyor karayollarındaDur tahmin edeyim esin asker mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?