KocAmın Travesti Özentiliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir kocam olsa
''Aradığını bende bulamazsın''
Derim.
Takma kirpik takma saçtan öteye gidemez.
Her şeyin de takması var.
Sen de takma bu kadar

Bizimkilerin böyle fantezileri varsa normal karşılayacak mısınız eşinizi?

Ben çok kötüyüm arkadaşlar ya nerden karşıma çıktı bu pislik.

Kendinizi daha fazla harap etmeyin. Cinsel yönelimi farklı olduğu için boşanmaktan başka bir çözüm yok. Büyük ihtimalle paravan evlilik yaptı
Aslında çok uzun hikaye de hangi birini anlatacağımı şaşırdığım ve evliliğim boyunca düzelir diye halı altına düşürdüğüm binlerce şeyi yazmadım ve en son yaşadığım bu olduğu İçin direk bunu yazdım. Evlendiğimden beri sıkıntılar içindeyim eşim hiçbir zaman böyle erkek gibi değildi feminen tarzdaydı. Nasıl desem korkak, cesur olmayan, pasif, aşırı duygusal, alıngan, girişken olmayan vs özellikleri vardı. Ama bunun yanında bana çok iyi ve düşünceli davranırdı ben de bunlara kandım sanırım. Çünkü etrafta genelde öküz aklı uçkurunda yalan dolan tipler vardı. Evlendikten sonra cinselliğe olan uzaklığını farkettim. Onu da demekki isteksiz her erkek istekli olacak değil diye düşündüm. Sonra işte afedersiniz oral seks e aşırı tepkiliydi bana asla yapmak istemezdi. Affınıza sığınıyorum cinsel ilişkimiz 50 yıllık evliler gibiydi. Cinsel organıma dokunduğunu bile çok nadir hatırlarım. Bir kere görev gibi birlikte olurduk o da en fazla 3 dk sonra uyurdu. İkinciye hali bile olmazdı. Ben güzel güzel bunu düzeltmemiz gerektiğini filan söyleyince de hep psikolojim bozuk ondan deyip dururdu. Seni çok seviyorum aşığım derdi ama aşırı bencil karı gibi kavga ederdi oof of hangi birini anlatayım ki

Sizin yerinizde olsam çoktan boşanmıştım. Hayatınızı bu adamla mahvetmeyin

Ya dalga geçmek için kesinlikle yazmıyorum.
Bugün cardi b vibratör tanıttı bu konuyu okuyunca da istemsiz tebessüm ettim.

Kocanız bal gibi kendine vurduruyor tabiri varya işte ondan.
Böylelerinin evliliği paravan başlarından bı evlilik geçsin işte.
Üzme kendini boşa bu adamı.

Sizin yerinizde olsam çoktan boşanmıştım. Hayatınızı bu adamla mahvetmeyin
Mahvettim bile genç kızlık hayallerimi ruhumu mahvettim boşandıktan sonra bir enkaz olarak hayatıma nasıl devam edeceğim onu düşünüyorum neden ben ya neden

Bu saatten benim hayatımdan ne olacak ki pazartesi gidip dava açacağım sonrası karanlık

Meraktan bı kere baksın hadı, adam enı konu ısyerınde bile izliyor?
Bosanma teklifini den yapacagına bir de o yapmis ınna sabirin.

Meraktan bı kere baksın hadı, adam enı konu ısyerınde bile izliyor?
Bosanma teklifini den yapacagına bir de o yapmis ınna sabirin.
Ben ya boşanalım ya adam gibi açıklama yap beni rahatlat diyorum o da ben sana açıklamamı yaptım anlattım sen kabul etmiyorsun belli ki benden genel olarak memnun değilsin boşanalım diyor

Neden sonrası karanlık?
Etrafımda boşanmış kadınlar var genel olarak mutsuzlar ve şerefsiz toplumun ikinci sınıf vatandaş gibi davranmalarına katlanmak zorunda kalıyorlar ayrıca karşılarına çıkan eş adayları hep ya boşanmış ve hatalı ya da bekar ama yargılayıcı yaklaşıyorlar lanet olsun hayatım bitti

Es secimin gıbı cevrende yanlıs ınsanlarla dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…