Kocamın yakın kız arkadaşı 2

O salak kıza neden böyle bir seçenek sundunuz anlamadım. Ya o ya ben diyeceğiniz kişi eşiniz. Kıza resmen ne kadar değerli vazeçilmez biri olduğunu, ikiniz arasından birini seçmesi gerektiğini söyleyerek biyerlerini kaldırmışsınız.

Beni silmez derken, Ne terbiyesizmiş. Ben sorun mu oldum denir. Özür dileyip mutluluklar dileyip def olup gidilir.

Bana msj attı sonra aradı bende şenlik durum.degil eşimle aramda onla konisicaz dedim.sacma saçma işler yapıyorsun konuşalım dedi bende konisicaz bişey yok dedim ya kocama ya o ya ben döven.dedim oda beni silmez yazmış iste

Kim yazmış beni silemez diye

Kızdaki arsızlık... Bu kızın ailesine haber verin. Bu söyledikleri ne demek oluyor diye sorun. Belki size karşı kızlarını savunurlar ama kıza sıkı bir ayar çekerler. Ya ben olsam herkesi toplar, ikisini yüz yüze konuştururum. Anlatsınlar bakalım niye birbirlerini dilemiyorlarmış. Kızın ailesinden biri de olmalı ama. Siz de kendi ailenize söylemeyerek hata yapıyorsunuz. Eşiniz kesin affedecek gözüyle bakıyor...

bir erkekle bir kadın çok yakın arkadaş olamaz! hele de eşten daha yakın.
valla ben en çok eşimle muhabbet etmeyi seviyorum. üstelik muhabbetlerimiz çok alakasız. eşim hayvancılık yapıyor. anlamadığım halde sürekli anlatıyor üstelik sevmemde yaptığı işi.
ya da ben sürekli kadınsal konular anlatıyorum. evdi temizlikti . ya da oğlumuzun oyunları ihtiyaçları okulu falan konuşuyoruz. ben hiç çay sevmem o çaya aşık demlik demlik içer. ben de kahvemi alır otururum yanına.
yani illa ki aynı şeyleri sevip aynı şeylerden konuşmak zorunda değilsiniz.
adam sıkıntılı yani belli. sen onun kankası olamazsın ya da onun istediği kişi. o yüzden saygılı olmak zorunda.

Bu kız bu kadar rahat sizin karşınızda beni silmez diyebiliyorsa bu arkadaşlık falan değil orası kesin. Üzüldüm size . Bu akşam bir araya geleceksiniz doğru anladiysam. Lütfen güçlü olun. Asla sesiniz titremesin. Hatta mümkünse ses kaydı alın sohbeti ileride koz olarak kullanırsınız. Kızın ve eşinizin ailesine gonderirsiniz. Oluyor mu bilmiyorum ama boşanma aşamasında da belki işinize yarar

Eşiniz yememiş içmemiş aranızda çıkan bu problemi dahi gidip o kadına anlatmış.Bu bile başlı başına çok büyük bir ayıp. Sizi neden o kadınla muhatap olmak zorunda bırakıyor ki?

Hadi anlattı ve o da sizinle konuşmak istedi,normal bir kadın ben evliliğinizde problem olsun istemedim,size rahatsızlık vermek ve evliliğinizi huzursuz etmek beni çok üzdü. Sanırım yanlış anlaşıldım,bundan sonra sizin müsade etmediğiniz hiç bir görüşme olmayacak diyerek sizden özür dilerdi.

Bu kadın "Beni asla silmez,ben de onu" diyecek cesareti eşinizden almış olmalı. Eğer bu cesareti ona eşiniz verdiyse eşinizle yapacağınız konuşmada bunu net olarak anlayabilirsiniz. Ama bu kadar emin olarak kurulan cümleler varsa gerçekten şüphe verici! Bu mesajları saklayın. Lazım olabilir.

Ee biz de diyelim ki futbol muhabbetinden bıktık felsefe sanat konuşmak istiyoruz, eşimizin o taraklarda bezi Yok açıp başka adamlarla bu muhabbetleri mi yapacağız? Gece gündüz makara kikiri, sonra da derbi beni sarmıyor canım ya deriz!

Şuna bak alenen senin muhabbetin sarmiyor onun ki sarıyor diyor.
Sanki bebeği elalemden yaptın tövbe estağfurullah...
Sen de o zaman senin muhabbetini seven biriyle kanka ol madem bu çok normal bir durum!

Aynen ya..
Resmen mıçmış batırmış..
İnsan evladıyla ilgili şeylere ilgimi çekmiyor hoşlanmıyorum der mi?

Tek ilgisini çeken içip gecelerin sarması demek ki?
Asla bir aile adamı değil. Ne demeye evlenmiş ki deyyus?

Bu ne yüzsüzlük vay arkadaş..

Eğer kız bunu mesaj olarak yazdıysa,
Gidin anasına babasına gösterin.
Evli erkeklerle nasıl konuştuğunu bilsinler. Bir adamın karısına o beni silmez demenin bedelini ödesin.
Ona bu cesareti veren kocayı da boşayın.
O beni silmez ben onu silmem ne demek?
Eşinizin de yanına bırakmayın.
Bir de görüşmede ses kaydı alın.

genel degil konuya ozel bakın. kadın sürekli bebek cocuk bilmem ne muhabbeti yapıyrmus, adam demis ki bugun ne kadar kazandın diye bile sormuyorsun. siz nasıl surekli futbol muhabbetinden bıkarsanız adamın da surekli bebek esyası muhabbetinden bıkması normal.

bu nasıl bir arkadaslık yaw

Eşinin muhabbeti sarmıyor diye, muhabbeti saran rahat bir karşı cins ile daimi iletişim kurmak normal midir yani bu durumda?

Ortak bir çekim alanları varmış ki bu insanlar evlenmiş.
Neden adam çabalayıp paşa gönlünden feragat etmiyor da, ille de kadın çabalıyor?

adam sürekli futbol muhabbeti yapsa kadın bunalsa adamı suclarsınız, kadın sürekli bebek muhabbeti yapınca adam bunalıyor, yine adamı sucluyorsunuz

Konu sahibi hiç üşenmedim önceki konunuzu da aratıp buldum. Kuşkularınızda haksız olduğunuzu düşünmüyorum. Kardeş kelimesini ne kadar kolay ağızlarına doluyorlar ya ifrit oluyorum. Aynı anadan babadan doğmadılarsa kardeş de değiller, olamazlarda. Kardeş ayağı yalancı ayağı derler. Yani aslında daha farklı derler de banlanmamak için yazamıyorum Ateşle barut yan yana durmaz. Önceki konunuzda da yazdıklarınızı, birbirlerine attıkları msjları göz önüne alırsak bu işte bir iş var. Eşinizle ciddi bir konuşma yapıp sınırlarınızı net olarak çizin. Görüşmelerini istemediğinizi açıkça söyleyin. Hatta o bayanlada konuşmalısınız, evli bir erkekle bu samimiyeti kurmasının uygun olmadığını anlatmalısınız. Aralarında birşey varsa gizli gizli görüşmeye devam edeceklerdir zaten, kopamayacaklardır. Mutlaka yakalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…