- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi mutlumuyum67
-
Arkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!
Bu akşam aynen öyle yapicamNeyi tartışıyorsunuz ki hala merak ettim...
Konu dün gayet açıktı oysaki...
Ya kankin ya ben deyip huzurla kurul koltuğuna bekle ...
Gerisini o düşünsün...
Bana msj attı sonra aradı bende şenlik durum.degil eşimle aramda onla konisicaz dedim.sacma saçma işler yapıyorsun konuşalım dedi bende konisicaz bişey yok dedim ya kocama ya o ya ben döven.dedim oda beni silmez yazmış isteO salak kıza neden böyle bir seçenek sundunuz anlamadım. Ya o ya ben diyeceğiniz kişi eşiniz. Kıza resmen ne kadar değerli vazeçilmez biri olduğunu, ikiniz arasından birini seçmesi gerektiğini söyleyerek biyerlerini kaldırmışsınız.
Bana msj attı sonra aradı bende şenlik durum.degil eşimle aramda onla konisicaz dedim.sacma saçma işler yapıyorsun konuşalım dedi bende konisicaz bişey yok dedim ya kocama ya o ya ben döven.dedim oda beni silmez yazmış iste
Bu kız bu kadar rahat sizin karşınızda beni silmez diyebiliyorsa bu arkadaşlık falan değil orası kesin. Üzüldüm size . Bu akşam bir araya geleceksiniz doğru anladiysam. Lütfen güçlü olun. Asla sesiniz titremesin. Hatta mümkünse ses kaydı alın sohbeti ileride koz olarak kullanırsınız. Kızın ve eşinizin ailesine gonderirsiniz. Oluyor mu bilmiyorum ama boşanma aşamasında da belki işinize yararArkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!
Arkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!
Ee biz de diyelim ki futbol muhabbetinden bıktık felsefe sanat konuşmak istiyoruz, eşimizin o taraklarda bezi Yok açıp başka adamlarla bu muhabbetleri mi yapacağız? Gece gündüz makara kikiri, sonra da derbi beni sarmıyor canım ya deriz!belki de adamı cidden kociş bebiş muhabbeti baydı o da normal muhabbet edebilecegi insanlarla görüsmek istiyor, normal muhabbet edebilecegi ve onunla ilgilenen onun hayatını önemseyen, mesela eşiniz demiş ki sen bana sormuyorsun bile bugun ne kadar kazandın diye, onun yerine bebek esyası muhabbeti yapıyorsun demis. hayatınızı bilmedigim icin bir sey diyemem ama tek taraflı bakmayın onun da haklı sebepleri var demek ki
Şuna bak alenen senin muhabbetin sarmiyor onun ki sarıyor diyor.
Sanki bebeği elalemden yaptın tövbe estağfurullah...
Sen de o zaman senin muhabbetini seven biriyle kanka ol madem bu çok normal bir durum!
genel degil konuya ozel bakın. kadın sürekli bebek cocuk bilmem ne muhabbeti yapıyrmus, adam demis ki bugun ne kadar kazandın diye bile sormuyorsun. siz nasıl surekli futbol muhabbetinden bıkarsanız adamın da surekli bebek esyası muhabbetinden bıkması normal.Ee biz de diyelim ki futbol muhabbetinden bıktık felsefe sanat konuşmak istiyoruz, eşimizin o taraklarda bezi Yok açıp başka adamlarla bu muhabbetleri mi yapacağız? Gece gündüz makara kikiri, sonra da derbi beni sarmıyor canım ya deriz!
bu nasıl bir arkadaslık yawArkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!
genel degil konuya ozel bakın. kadın sürekli bebek cocuk bilmem ne muhabbeti yapıyrmus, adam demis ki bugun ne kadar kazandın diye bile sormuyorsun. siz nasıl surekli futbol muhabbetinden bıkarsanız adamın da surekli bebek esyası muhabbetinden bıkması normal.
adam sürekli futbol muhabbeti yapsa kadın bunalsa adamı suclarsınız, kadın sürekli bebek muhabbeti yapınca adam bunalıyor, yine adamı sucluyorsunuzEşinin muhabbeti sarmıyor diye, muhabbeti saran rahat bir karşı cins ile daimi iletişim kurmak normal midir yani bu durumda?
Ortak bir çekim alanları varmış ki bu insanlar evlenmiş.
Neden adam çabalayıp paşa gönlünden feragat etmiyor da, ille de kadın çabalıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?