Kocamın yakın kız arkadaşı 2

adam sürekli futbol muhabbeti yapsa kadın bunalsa adamı suclarsınız, kadın sürekli bebek muhabbeti yapınca adam bunalıyor, yine adamı sucluyorsunuz

İyi de adam zaten suçlu.
Konu sahibi belki ihmal ettiği için hatalı olur ancak. Ki net bir bilgi değil..

Adamın suçu sabit. Bu şekilde bir ilişki yürütmenin bahanesi bana göre olamaz. Adam sadece kılıf uyduruyor. İhmal edilmenin karşılığı evlilikte ancak sitem olur, aldatma olamaz..

Bu şekilde düşünerek hiç bir suçu olmayan kadına psikolojik baskı uyguluyorsunuz. Tam bir aldatan erkek düşüncesi bunlar..

Son düzenleme:
adam sürekli futbol muhabbeti yapsa kadın bunalsa adamı suclarsınız, kadın sürekli bebek muhabbeti yapınca adam bunalıyor, yine adamı sucluyorsunuz

boşuna kafa yoruyorsunuz:))
adam zaten yolu çoktan almış.
babanı uyutta gel, taksi yollayayım gel. bunlar konu sahibesi evde yokken diğer kadına attığı mesajlar. önceki konusunda vardı. gece yarısı kadını eve çağırıp işler güçler muhabbeti yapmayacaktı herhalde..

Adam arsızlıkta nirvanaya ulaşmış zaten orası kesin. Geçen konusunda da aynısını düşünmüştüm.

Beni endişelendiren çirkefliğine kılıf uydurup kadını suçlayan adama hakverilmesi..

Aslında kafa yorulan şu an bunların aralarında ne vardı, noluyor olmamalı.
O adamın yaptıklarını nasıl ona ödetmek olmalı.
Ama konu sahibinin elinde elle tutulur mahkemede delil niteliğinde bir şey yoktu.
He şimdi olur.
Eğer kadın kocan benden vazgeçemez diye mesaj attıysa olur.
Her konuşmayı kaydetsin. Buluştuklarında ses kaydı alsın, bulabildiği her fotoğraf her ekran görüntüsü, kardeş kardeş neler yapmışlar her şeyi toplasın.
O kadına dava açamaz belki ama gider anasına babasına gösterir, mahalle esnafına gösterir. Bakın bundan evli adamlara iş çıkıyor diye, barınsın bakalım oralarda.
Adamdan da tazminatını, nafakasını alsın, çoçuğun velayetini alsın, ahlaksızlığını da bahane edip çocuğu yalnız göstermemek için sosyal hizmetler görevlisi falan talep etsin, elimden geleni ardına koymasın.
Sanırım Benim bu konuda içimi rahatlatan son bu olurdu.

heraldeki bebek muhabbeti yapacaksın. ne demek ya onun muhabbeti kafama uyuyor seninki uymuyor. sen bana uy diyor yoksa ben arkadaşımla kafam uyuşuyor demek istiyor. çok itici gerçekten. iyi madem sende kafana uygun bir erkekle muhabbet et ozaman olay çıkartır. bu konuda taviz verme canım

ama konu sahibesi ikna edilmek istiyor..
ve edilecek..

Sürekli öyle olduğunu düşünmüyorum da diğer taraf ile flört güzel gelmiş. Karısını yeni tanımıyor değil mi?

kadının güvendiği bir şey var belli ki..
adamla zaten kritik yapmışlar adamın tavrı net olmasa kadın bu kadar kesin konuşamazdı..
burada vardı 2 haftada adama karısının yaşatamadığını yaşatmış 2 ayım daha olsa aklını alırdım diyen bir üye.. o kadın da kendine güveniyor demek ki..

Bunalmak başka bir şeydir yanlış yola sapmak başka bir şey. Bu kadar yapısına göre her suçun bir nedeni var asıl suçlular da konu sahibi oluyor. Ama şunu söylemek isterim bu düşüncenin bir sonu yok yani karşınızdaki eşiniz her şeyi bahane edip yaptıklarına kılıf uydurmaya çalışabilir bu kafa yapısına göre, bunu savunan insanlar kendileri de zarar görür gün gelir.

Son düzenleme:
Aynen adamdaki zevke bak sen hem sevgili hem eş kuma gibi olmuş o kadın şuan yanımda olsa saçını başını yolar koşa koşa adliyeye giderdim of bu ne böyle ilk defa duydum

Aldatılıyorsun ben olsam eşime secim şansı bırakmam mahkemeye başvururum kızada dava açarım acacağımıda söylerim sana atığı kendini vazgecilmez sanan mesajı baz alarak geriye dönük eşimle o kadın mesaj ve konuşma dokümanlarını talep ederek davamı acar ikisininde rezil Rusva ederim

Böyle arkadaşlık mı olur . Şunu unutma hiç bir zaman bi erkekle bir kadı asla yakın arkadaş olamaz. Kesin aralarında bişey geçmiştir ki böyle yakın davranıyorlardır yoksa bekar bi kadın evli bi erkeğe öyle yakın davranacağını sanmıyorum. Aptal yerine konmana izin verme . Ki senin yaptığın şey o kadar yanlış ki mektup yazıp gitmek . Resmen tüm haklarını kocana vermişsin . Evi terk etmeden önce biraz düşünseydin . Eğer aldattıysa beni boşanırsam nasıl haklı çıkıcam diye . Elinde kanıtların olmalıydı ki davada ileri sürüp donuna kadar almalıydın. Kocanı takip ettirebiliyorsan ettir o kadınla ne haltlar yediğini öğren yada saf yerine konarak geri dön evine.

Nasıl bir kız ya yuva yıkmayı göze alabiliyor yani?
Bu iş kardeşlik filan değil bunların düpedüz ilişkisi var !

Olay o kadar basit ki aslinda ya o kiz arkadasya da sen? Eşin olucak sahis artik bir tercih yapmak zorunda.

Sonucu çok merak ettim. Yaşadıklarımız gerçekten kötü ama merak etmeyin sonunda pişman olacak olan siz değilsiniz. Ben de aldatildiginizi düşünüyorum, bu kadar yakın olmaları bile yeter yani. Ahlaksız bir baba, ahlaksız bir koca olacağına olmasın daha iyi. Hayatınızın geriye kalanını yalnız ya da hak eden biriyle geçirmek daha mantıklı. Şartlarınızı bilmiyorum. Boşanma olursa olabildiğince çok koparmaya çalışın. Belki başta zor olacak ama olsun.. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…