Kocamın yakın kız arkadaşı 2

Bu Nasıl ahlaksız herif hadım ederim bunu ben arkadaşım bu kadar rahat olma rezil et onu herkese boşa g.tndeki dona kadar al sana yazdığı msjları silme delil olsun ne demekmiş onla daha iyi anlaşıyorum direk boşa bu şerefsizi ayyy içim daraldı

Bir bayan vardı, onunda eşi aynı davranıyordu hatta ninem diye hitap ediyordu iş arkadaşına sonları kötü olmuştu, hatırlayan varsa konuyu nicki veya başlık yazarlarsa oradan oku, konunuz neredeyse aynı. Umarım sonunuz olmaz.

Aralarına mesafe koysalar bile yakın çalışıyormuşlar en fazla Evde oldukları zaman telefonlaşmazlar, senin ruhun bile duymaz

O kıza geri dönün neden aramis sorun..konusun bakalim ne diyecek acikca rahatsiz oluyorum deyin
.Ben olsam ailesine is yerindeki elemanlarina kadar rezil.ederim ortada arkadas falan yok bunlar boynuzlama isine girmis kusura bakmayin

Kendine iş konuşacak arkadaş arıyorsa, erkek esnafların suyu mu çıkmış?
Tabi onlar babalarını uyutup gelmiyor
Yada onlar karşılıklı seni seviyorum lar falan demez, sarılıp öpüşmez.
Adamın özrü kabahatinden büyük.
Hala sana duygu sömürüsü yapma Peşinde.

Kız aradığında keşke açsaydın.
Ne diyebilirdi ki?
Sorsaydın ona da sevgilisi/eşi bir kadına bu yakınlıkta olsa ne hissederdi diye?
Yada al sana bırakayım kocamı, ben bebeğimle kendime hayat kurarım, kendine neyi yakıştırdın yazıktır sanada falan deseydin.

Neden açmadin kızın telefonunu.Yuzlesmekten korkma artık.hersey ortada.elbette inkar edecekler.kiza açık acikkkkk soracaksinnnnnnnnnnnn!!!!!!!!İnkar edecek tabi.ona çok rahatsız olduğunu ,bir daha eşinle ve seninle görüşmesini istemediğini,soyleyeceksin.esinle devam ederse,görüşmeye ailenle konuşacağım diyeceksin.Yani madem başladın,belli ettin.sonuclandir!!!!

Canım yerinde olsam o kızı hayatından çıkarmadan asla esime dönmem hadi anası kardeşi kıymetli olanları ve onlara tercihin edilenleri anlıyoruz ama bir kızı eşine tercih eden erkek def olsun

Cokmu muge anli seyrettim bilmiyorum ama, sizin mal varlığınız nasıl eşinizden cok daha iyimi ? Bu iki aşşağılık insanin muhabbeti hic oyle abi kardes muhabbeti değil olamazzzz....bunlar sizi kaybetmemek için bi entrikalar pesinde olmasınlar...insan oğlu çiğ sut emmis hersey beklenir...inanmayın esinizle o yuva yıkan aşşağılık s...tüğe yol verin....

Senin de para muhabbetin beni sarmıyodu o zaman deyin siz de. Bu nasıl bir kendini savunma ya? Senle muhabbet sarmıyodu onla konuşuyodum demeye getirmiş. O zaman siz de benek kıyafetlerini başkasıyla konuşayım deyin bakalım ne diyor

Esinizin yaptigi cok yanlış ama ben karşı taraftaki utanmaz kiza da cok sinirlendim.Sonucta konuştuğu adam evli ve karısı hamile.Ayrıca hamile karısının da kendisinden rahatsız oldugunu biliyor.Insan bir düşünür hem benim hemcinsim hem de hamile yanlis anlamasın canını boş yere sikmayayim hamile haliyle diye.ona gore de hareketlerini düzeltir.Halen daha arsiz gibi devam ediyorsa bana iyi niyetli gelmiyor.

NE YAPACAKSIN ISTE HERKESIN BIR DERDI VAR. BENIM HAYATIM HERSEYIM BEBEGIM DERDIM.ONA GUZEL BIRNHAYAT SUNMAK DERDIM. SENIN DERDIN KAFA DENGI KIZ ARKAASLARIN USTUNDEN FIKIR ALISVERISI YAPMAK PARA KAZANMAK KIZ ARKADASININ DERDIDE SANA PARA KAZANDIRMAK. HAYAT ISTE NE YAPACAKSIN YAZ AT. Direk bu msji at O anlar demek istedigimi.

Bakın asla yanlış anlamayın diğer konuyu da okudum tabi ki siz haklisiniz
Bende boyle birşeye asla tahammül edemem eşimin kız arkadaşı olması konusuna vs
Ama esiniz söylemiş size iste yanı bugun iyi para kazandım dediğinde sizin ilgi gösterip sormanız gerek bence
Empati yapın siz nasıl Bebek eşyalarıyla ilgili konuşup onun da size katılmasını istiyorsanız o da sizin onun işleriyle ne kadar kazandığıyla ilgili muhabbet istiyor demek ki

Bir aile danışmanı var Selin karacehennem diyor kı boyle konularda once kendinize bakın ne yapmıyorsunuz ne eksik ne fazla adamı o kisiye iten sebep ne kendinizi bir sorgulayın salim kafayla

Asla ama asla sizi suçlamıyorum esiniz haklı demiyorum bende katlanamam boyle seye ama dedigim gibi bir düşünün

O söylediğim psikoloğun YouTube de videoları var açıp dinlemenizi tavsiye ederim :)) umarım atlatırsınız sevgiler ...

Valla bunu bilir bunu söylerim evlenmeden öncesini bilememde evlendikten sonra ne kadın tarafının ne erkek tarafının yakın karşı cinsiyette arkadaşı olamaz, olmamalı. Çok sakıncalı. Eşinizle kankasının ilişkisi pek masum gelmedi bana üzgünüm. Allah yardımcınız olsun.

Selin karacehenneme aşığım

Niye diğer konudan devam etmiyorsun?
Yeni konu açmana gerek yoktu.

Adamin en en en basit ne kadar kazandigiyla bile ilgilenmiyor, eve gelip anlatmak istediginde bile sormuyorsan. Senden sıkılmasi gayet normal.
Is muhabbetini erkeklerle yapamaz mi yapar ama kadin, yani karsi cinsle de iletisimde olmak istiyor belliki eksiligi dolduruyor. Ha simdi aldatmanin bahanesi olmaz vs demeyin.

Aldatma hak edilir demiyorum. Aldatmanin bir sebebi olmak zorunda degil 4 4 luk karisini, kocasini da aldatiyor, aldatan ama her sıkılan, 2 muhabbet icin coluklu cocuklu evini birakamiyor simdi gercegi konusacak olursak.

Oyle ben adamla 2 muhabbet etmeyeyim ama O beni dinlesin, benimle ilgilensin filan olmaz. Evlenmek sadece sevisip, cocuk yap, bir tek onu konus diye degil. Muhabbet gerek insana, yoksa bir anlami yok. Haftanin 7 gunu sevisip muhabbet edemiyorsan da o iliski yurumemeye baslar.

Keske esiniz sikintisini konussaydi, belki de konustu bilmem. Ben aldatma konusunda affetmem. Esimin kadin arkadasi da yoktur. Affedin bunlari hakettiniz demiyorum ama siz de evliliginiz de kusurlusunuz.

Ya muhabbet sarmıyorsa kendisi açsaymış konuyu. Senin sormanı beklemeden anlatsaymış kaç para kazandığını

Bahaneye bak ya

Siz esim gibi düşünüyorsunuz ,benim esim de hiç hoşlanmaz bu muhabbetten. Hatta terslemisti beni bir defa,bir keresinde de,hangi kadin esinin kaç para kazandığını biliyor allah aşkına bu nasil soru mantık demisti. Haklı bence hak vermistim. Konu sahibinin esi garip geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…