• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yakın kız arkadaşı 2

Adamla muhabbetiniz yok demek ki o da bu sekilde arayisa girmis. Hak verilemez bir durum,aldatmanin gerekcesi de olamaz ama igneyi biraz kendinize batirmaniz lazim. İnsanlar gulluk gulistanlik evliliklerinde de eslerini aldatiyorlar o ayri. Lakiiiin bir de su var; Aksam eve gelen adama bebek esyasi anlatiyorsunuz demek ki surekli, “gunun nasil gecti,is guc nasil gidiyor”minvalinde sohbet acmiyorsaniz adam da sizin onu hic merak etmediginizi dusunuyordur. Ekonomi dipte,bu adam gun boyu naapti,musterisi var mi,öldü mü kaldi mi,ay sonunu nasil getirecegiz,paramiz var mi,tahsilat yapabiliyor mu vs vs hic sormuyor musunuz? Guncel konular bunlar herkes evde konusuyordur eminim.

Rivavira kardesim yukarida soylemis,siz onun ilgi alanindan tek bir sohbet etmeyip de kendinize gore sohbet acip sizi dinlemesini beklemek cidden cok ayip bence de.ilgisiz gorunuyorsunuz bu sekilde. Hep ben anlatayim adam beni dinlesin olmaz.

Konunuza gelince adam arayislara girdiyse,sizin muhabbetinizin sarmadigini soylediyse zaten bu evlilik bitmistir. Bosayin gitsin diyecegim ama sanmiyorum bosanmazsiniz bence

Siz esim gibi düşünüyorsunuz ,benim esim de hiç hoşlanmaz bu muhabbetten. Hatta terslemisti beni bir defa,bir keresinde de,hangi kadin esinin kaç para kazandığını biliyor allah aşkına bu nasil soru mantık demisti. Haklı bence hak vermistim. Konu sahibinin esi garip geldi bana.

Ben biliyorum esimin ne kazandigini. Bence bilmeyen kadar bir cok kisi de biliyordur. :D Garip bir durum yok. Insan esinden ne kadar kazandigini sakliyorsa, gostermek istemedigi harcamalar yapiyordur.

neyin kafasını yaşıyor eşiniz aldatmıyor ama ona sizden daha çok değer veriyor kızın telefonunu açsaydın keşke senin yüzünden yuvam yıkılıyor deseydin zaten aldatma yoksa kız çekilirdi hayatınızdan bana arkadaşlıktan öte birşey gibi geliyor fırsatını bulsunlar herşey yapacak gibi kaç kurtul donuna kadar da al bu fikirle bir ömür yaşanmaz

Ben biliyorum esimin ne kazandigini. Bence bilmeyen kadar bir cok kisi de biliyordur. :KK70: Garip bir durum yok. Insan esinden ne kadar kazandigini sakliyorsa, gostermek istemedigi harcamalar yapiyordur.

bende biliyorum ne kazandığını niye bilmesin ki nereye ne harcanıyor bunu bilmek en doğal hakkımız benim ne kazandığımı biliyorsa eşim aynen bende bilirim

Ben biliyorum esimin ne kazandigini. Bence bilmeyen kadar bir cok kisi de biliyordur. :KK70: Garip bir durum yok. Insan esinden ne kadar kazandigini sakliyorsa, gostermek istemedigi harcamalar yapiyordur.
Hadi kazandigi lirayi tami tamina bilmesek de insan merak edip sormaz mi hayatim isler nasil piyasa sorunlu malum,odeme alabiliyor musun,tahsilatlar ne durumda,öldün mü kadin mi diye. Yoksa kac kadin vardir ki kapi arkasinda bekleyip de avcunu acan kac para kazandin diyen ;)

Siz esim gibi düşünüyorsunuz ,benim esim de hiç hoşlanmaz bu muhabbetten. Hatta terslemisti beni bir defa,bir keresinde de,hangi kadin esinin kaç para kazandığını biliyor allah aşkına bu nasil soru mantık demisti. Haklı bence hak vermistim. Konu sahibinin esi garip geldi bana.

Gelir gider ortak konuşulur , istişare yapılır ancak her gün "bu gün kaç para kazandın " demek inanılmaz sinir bozucu bir cümle.

Tahminimce konu sahibinin eşi " o kazandigimla ilgileniyor , sen harcamakla demek istemiş.

Çocuk eşyası bakıyorsun demekle ben bunu anladım.

Adamin en en en basit ne kadar kazandigiyla bile ilgilenmiyor, eve gelip anlatmak istediginde bile sormuyorsan. Senden sıkılmasi gayet normal.
Is muhabbetini erkeklerle yapamaz mi yapar ama kadin, yani karsi cinsle de iletisimde olmak istiyor belliki eksiligi dolduruyor. Ha simdi aldatmanin bahanesi olmaz vs demeyin.

Aldatma hak edilir demiyorum. Aldatmanin bir sebebi olmak zorunda degil 4 4 luk karisini, kocasini da aldatiyor, aldatan ama her sıkılan, 2 muhabbet icin coluklu cocuklu evini birakamiyor simdi gercegi konusacak olursak.

Oyle ben adamla 2 muhabbet etmeyeyim ama O beni dinlesin, benimle ilgilensin filan olmaz. Evlenmek sadece sevisip, cocuk yap, bir tek onu konus diye degil. Muhabbet gerek insana, yoksa bir anlami yok. Haftanin 7 gunu sevisip muhabbet edemiyorsan da o iliski yurumemeye baslar.

Keske esiniz sikintisini konussaydi, belki de konustu bilmem. Ben aldatma konusunda affetmem. Esimin kadin arkadasi da yoktur. Affedin bunlari hakettiniz demiyorum ama siz de evliliginiz de kusurlusunuz.

Adam ticaret ile ilgili konuşmak istiyorsa bunu belli etsin.

Siz sanıyor musunuz ki , konu sahibi her gün " ne kadar kazandın bugün " dese cevabını alacağını.

O soran kişi evli olmadığı bir kadın. Cazip geliyor.

Hadi kazandigi lirayi tami tamina bilmesek de insan merak edip sormaz mi hayatim isler nasil piyasa sorunlu malum,odeme alabiliyor musun,tahsilatlar ne durumda,öldün mü kadin mi diye. Yoksa kac kadin vardir ki kapi arkasinda bekleyip de avcunu acan kac para kazandin diyen :KK66:

Her Allahin gunu sorulmaz kazanc sabit degilse ama ortalama aylik azbucuk ne kazanildigi o ay konusulabilir bence. Adam da zaten kazandigini gizleyen bir tip degilmis ve sorulmasini kendi istiyormus arada sorup oradan muhabbet acip devam ettirmek istiyor belli ki. Ben bir gariplik ve sikinti goremedim.

Adam ticaret ile ilgili konuşmak istiyorsa bunu belli etsin.

Siz sanıyor musunuz ki , konu sahibi her gün " ne kadar kazandın bugün " dese cevabını alacağını.

O soran kişi evli olmadığı bir kadın. Cazip geliyor.

Belli edecek bisey yok. Esimin yaptigi is bence cok sıkıcı, hic merak etmiyorum ama eve gelince sorarim ne yaptin, nasil gecti. Bir program yaziyorsa detaylarini bana da anlatir dinlerim. Cok anladigimdan degil, seviyor diye dinliyorum, soru soruyorum.

Tek olay hergun ne kazandin degil. Ornek olarak soylemis onu. Ne kazandin? Ne yaptin, nasil gecti artik ne is yapiyorsa onunla ilgili seyler. Denemeden bilemez sonucta.

doğumdan iki ay sonra arkasiyla mesajlarını okudum msjlarda babanı uyutta gel taksi yolliyim gel gelsarsin geceler gibi şeyler yaziyodu

bunlar sizin mesajlarınız bir önceki konunuzdan. bu basit bir iyi anlaşılan arkadaş olayı değil. bal gibi aldatılıyorsunuz bence

Klasik baskın çıkıp haklı duruma geçme laflari,bakın bir adam tutun takip ettirin suçüstü yapacaksiniz.
Daha iki ay önce arkadaşımın kocasıda buna benzer seyler diyordu kız kendini suçlu hissetmeye basladi resmen. Sonra mantık hakim geldi 1 hafta takip ettirdi ve suç üstü yatakta bastı ikisini yanında avukat ve polisle birlikte.
Demem o ki bu derece savunuyorsa masum değil.
Ama inşallah yanılıyorumdur

Bakın asla yanlış anlamayın diğer konuyu da okudum tabi ki siz haklisiniz
Bende boyle birşeye asla tahammül edemem eşimin kız arkadaşı olması konusuna vs
Ama esiniz söylemiş size iste yanı bugun iyi para kazandım dediğinde sizin ilgi gösterip sormanız gerek bence
Empati yapın siz nasıl Bebek eşyalarıyla ilgili konuşup onun da size katılmasını istiyorsanız o da sizin onun işleriyle ne kadar kazandığıyla ilgili muhabbet istiyor demek ki

Bir aile danışmanı var Selin karacehennem diyor kı boyle konularda once kendinize bakın ne yapmıyorsunuz ne eksik ne fazla adamı o kisiye iten sebep ne kendinizi bir sorgulayın salim kafayla

Asla ama asla sizi suçlamıyorum esiniz haklı demiyorum bende katlanamam boyle seye ama dedigim gibi bir düşünün

O söylediğim psikoloğun YouTube de videoları var açıp dinlemenizi tavsiye ederim :)) umarım atlatırsınız sevgiler ...
Ben eşimle konuşmuyoruz değilim malesef o benle.konusmuyo konuşmak muhabbet etmek için herşey yapıyorum yorgunum oran ağrıyı buram agriyo diyo

Arkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!

Arkadaşlar dün kız tekrar aradığınızda ve konuştuk ya sen ya ben bu iş bitecek dedim kız bana " o asla beni silmez bende onu dedi"bende benimi silsin ozaman dedim neden söylemiyo seni çocuğunun annesinden eşinden vazgeçiyo senden niye vazgecemiyo nasıl bukadar eminsin dedim akşam eşim gelicek yüzleşip konuşup bı neticeye varicaz eğer oda derse silmem ikisine de yasicak bı hayat birakmicam!!!
Ay rahatlığa bak. Sen kimsin de asla seni silmezmiş. Konu sahibi eşin eğer benzer şeyler söylerse ikisine de dünyayı dar ederek boşan.

Neyi tartışıyorsunuz ki hala merak ettim...
Konu dün gayet açıktı oysaki...
Ya kankin ya ben deyip huzurla kurul koltuğuna bekle ...
Gerisini o düşünsün...
angry_hair2-gif.1318309
angry_6_2-gif.1318308

Ya evet ben de okuyunca kotu hissettim :) neden bilmesin ki kadin? Yani biz her maas gunu oturur geleni gideni birlikte planlariz kurusuna kadar bilirim ne aldigini ne verdigini. Ben de cok sasirdim :)

Back
X