- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi mutlumuyum67
Adamla muhabbetiniz yok demek ki o da bu sekilde arayisa girmis. Hak verilemez bir durum,aldatmanin gerekcesi de olamaz ama igneyi biraz kendinize batirmaniz lazim. İnsanlar gulluk gulistanlik evliliklerinde de eslerini aldatiyorlar o ayri. Lakiiiin bir de su var; Aksam eve gelen adama bebek esyasi anlatiyorsunuz demek ki surekli, “gunun nasil gecti,is guc nasil gidiyor”minvalinde sohbet acmiyorsaniz adam da sizin onu hic merak etmediginizi dusunuyordur. Ekonomi dipte,bu adam gun boyu naapti,musterisi var mi,öldü mü kaldi mi,ay sonunu nasil getirecegiz,paramiz var mi,tahsilat yapabiliyor mu vs vs hic sormuyor musunuz? Guncel konular bunlar herkes evde konusuyordur eminim.
Rivavira kardesim yukarida soylemis,siz onun ilgi alanindan tek bir sohbet etmeyip de kendinize gore sohbet acip sizi dinlemesini beklemek cidden cok ayip bence de.ilgisiz gorunuyorsunuz bu sekilde. Hep ben anlatayim adam beni dinlesin olmaz.
Konunuza gelince adam arayislara girdiyse,sizin muhabbetinizin sarmadigini soylediyse zaten bu evlilik bitmistir. Bosayin gitsin diyecegim ama sanmiyorum bosanmazsiniz bence
Rivavira kardesim yukarida soylemis,siz onun ilgi alanindan tek bir sohbet etmeyip de kendinize gore sohbet acip sizi dinlemesini beklemek cidden cok ayip bence de.ilgisiz gorunuyorsunuz bu sekilde. Hep ben anlatayim adam beni dinlesin olmaz.
Konunuza gelince adam arayislara girdiyse,sizin muhabbetinizin sarmadigini soylediyse zaten bu evlilik bitmistir. Bosayin gitsin diyecegim ama sanmiyorum bosanmazsiniz bence