Kocamın yaptığı !!!

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.şuan sinirden patlıyorum. zaten eşimle aram yeni yeni düzelmişti.

Benim arada sırada kahvaltıya gelen bir arkadaşım var,diğer arkadaşlarımda gelir. Eşim genelde bizle oturmaz giderdi.Ama bu arkadaşımı gördükten sonra kocam resmen kadına ilgi gösterdi.Tırnaklarımı etimi geçirmekten sinirden,nerdeyse elimi kanatacaktım.

Uzaktan biri görse hallerini bunda bir şey mi var diyecek biliyorum,eminim sizde böyle yazacaksınız,ama eşimi bildiğim için ilgi gösterdiği apaçık belli oluyordu. Normalde evde herhangi bi arkadaşım olsa mutlaka evden giderdi gitmese bile ya tv odasına gider yada bilgisayarın başına geçerdi ama bu sefer yok. Adam mutfağa geldi ,bizimle oturdu. kadınla sohbet etmek için böyle görseniz saçma sapan sorular soruyor,muhabbet açmak için. kahvaltı ettiği halde içeri yollayamadım. bizden çok önce,yani bizi rahatsız etmesin diye önceden sofra kurmuştum ona.

Davranışlarına çok şaşırdım.kadınınçok da aşırı bi güzel kadın değil ama böyle bi tarzı
var. konu böyle sizden yardım istediğim konu,ben şimdi ona surat yapıp ,trip atmak istemiyorum çünkü onu kıskandığım belli olacak,sizce nasıl davranmalıyım,hem belli etmemek istiyorum sinirlendiğimi hemde onunda biraz bu davranıştan dolayı burnu sürtsün istiyorum.Lütfen açık açık söyle demeyin çünkü eşimi biliyorum her zamanki gibi kendini haklı görücek birşey yok bunda sıkılmıştım diyecek. şöyle burnunu sürtücek bir fikir istiyorum. Ama genel olarakda konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
Kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.şuan sinirden patlıyorum. zaten eşimle aram yeni yeni düzelmişti.

Benim arada sırada kahvaltıya gelen bir arkadaşım var,diğer arkadaşlarımda gelir. Eşim genelde bizle oturmaz giderdi.Ama bu arkadaşımı gördükten sonra kocam resmen kadına ilgi gösterdi.Tırnaklarımı etimi geçirmekten sinirden,nerdeyse elimi kanatacaktım.

Uzaktan biri görse hallerini bunda bir şey mi var diyecek biliyorum,eminim sizde böyle yazacaksınız,ama eşimi bildiğim için ilgi gösterdiği apaçık belli oluyordu. Normalde evde herhangi bi arkadaşım olsa mutlaka evden giderdi gitmese bile ya tv odasına gider yada bilgisayarın başına geçerdi ama bu sefer yok. Adam mutfağa geldi ,bizimle oturdu. kadınla sohbet etmek için böyle görseniz saçma sapan sorular soruyor,muhabbet açmak için. kahvaltı ettiği halde içeri yollayamadım. bizden çok önce,yani bizi rahatsız etmesin diye önceden sofra kurmuştum ona.

Davranışlarına çok şaşırdım.kadın çok da aşırı bi güzel kadın değil ama böyle bi tarzı
var ,anlayacağınız baktırıyor kendine. konu böyle sizden yardım istediğim konu,ben şimdi ona surat yapıp ,trip atmak istemiyorum çünkü onu kıskandığım belli olacak,sizce nasıl davranmalıyım,hem belli etmemek istiyorum sinirlendiğimi hemde onunda biraz bu davranıştan dolayı burnu sürtsün istiyorum.Lütfen açık açık söyle demeyin çünkü eşimi biliyorum her zamanki gibi kendini haklı görücek birşey yok bunda sıkılmıştım diyecek. şöyle burnunu sürtücek bir fikir istiyorum. Ama genel olarakda konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

ne diyecegimi bilemedim madem dediginiz gibi olduguna eminsiniz iyi sabretmişsiniz gerçekten agzım açık kaldı

Davranışlarına çok şaşırdım.kadınınçok da aşırı bi güzel kadın değil ama böyle bi tarzı
var. konu böyle sizden yardım istediğim konu,ben şimdi ona surat yapıp ,trip atmak istemiyorum çünkü onu kıskandığım belli olacak,sizce nasıl davranmalıyım,hem belli etmemek istiyorum sinirlendiğimi hemde onunda biraz bu davranıştan dolayı burnu sürtsün istiyorum.Lütfen açık açık söyle demeyin çünkü eşimi biliyorum her zamanki gibi kendini haklı görücek birşey yok bunda sıkılmıştım diyecek. şöyle burnunu sürtücek bir fikir istiyorum. Ama genel olarakda konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

arkadaşınız evli değil anladığım kadarıyla eğer evliyse bi daha ki sefere eşiyle birlikte kahvaltıya davet edin derim ben

Bence sen iyi bile sakin kalmissin

Evet insan esini bilir
bir bakisindan anlar ne niyette oldugunu

Vallahi benim kocam benim yanimda, benim evimde , baska bir kadina kur yapacak ve bu kisi arkadasim olacak ,
o an cekerdim baska bir odaya
agzima geleni sayardim

Arkadasim gittikten sonra da fitil fitil burnundan getirirdim!

sende onun ortamına girip sohbet muhabbet et :) yada bu kadının kocası sewgilisi felan yokmu onunla birlikte geLsin. yani hem sölemiceksiniz hem belli etmiceksiniz ama adamın burnu sürtecek :) yok böyle birşey. eş evdeyken tek basına bir bayanın eve gelmesini pek doğru bulmuyorum ben nedense. bende gtmem şahsen . peki arkadasınız tavrı nasıldı ? yani sohbet ettimi rahatsız oldumu oda

ne diyecegimi bilemedim madem dediginiz gibi olduguna eminsiniz iyi sabretmişsiniz gerçekten agzım açık kaldı

ne yalan söyliyim,bende tepki gösterirsininiz sandım bunda ne var şimdi diye. ama inanın göründüğü gibi değildi eşimi tanıyan bir çocuk bile anlardı eşimin ilgisini:50:

Son düzenleme:
arkadaşınız evli değil anladığım kadarıyla eğer evliyse bi daha ki sefere eşiyle birlikte kahvaltıya davet edin derim ben

daha o kadını davet etmem çünkü ,yaşadıklarım aklıma gelecek. çok şaşırdım ve üzüldüm,anlatamıyorum şuan ya,cidden çok kötü oldum

Evet insan esini bilir

Vallahi benim kocam benim yanimda, benim evimde , baska bir kadina kur yapacak ve bu kisi arkadasim olacak ,
agzima geleni sayardim

teşekkür ederim arkadaşım. aslında bende dediğini yapmak istiyorum fitil fitil burnundan gelsin istiyorum ama açık açık söylersem havalara girer gibi geliyor. inanın beni aldatmasıyla eş değer. boşanmayı bile düşünüyorum.

Evet insan esini bilir

agzima geleni sayardim

ben aynısını onun arkadaşına yaparım

sende onun ortamına girip sohbet muhabbet et :) yada bu kadının kocası sewgilisi felan yokmu onunla birlikte geLsin. yani hem sölemiceksiniz hem belli etmiceksiniz ama adamın burnu sürtecek :) yok böyle birşey. eş evdeyken tek basına bir bayanın eve gelmesini pek doğru bulmuyorum ben nedense. bende gtmem şahsen . peki arkadasınız tavrı nasıldı ? yani sohbet ettimi rahatsız oldumu oda

yok hayatım ya kadın anlamadıki normal normal cevap verdi,dediğim gibi ancak eşimi tanıyan anlardı kur yaptığını.bence kadın anlamadı masumane konuştu ama cidden daha onu çağırmam.burda kadının hatası yok ama yinede çağırmam eşime çok sinirliyim

ne yalan söyliyim,bende tepki gösterirsininz sandım bunda ne var şimdi diye. ama inanın göründüğü gibi değildi eşimi tanıyan bir çocuk bile anlardı eşimin ilgisini:50:

ben kendi tepkimi bilerek yazmadım ama şunu diyim eşimde bilir böyle bir davranışı olsa sonu iyi olmaz oldugu yerde tepkiyi almakla kalmaz daha da başka yerlere gider eşinizin yaptıgı kusura bakmayın çok igrenç bir davranış bunu bazı erkekler alışkanlık etmiş kadın olsun çamurdan olsun der gibi sürekli başkalarına ilgi bu nedir bu erkeklerin dogasında vardır demekten iyice kudurtan bazı sosyal bilimciler var bu tamamen ahlaksızlık ozaman neden evlendin neden bir eşin var bekar ol istedigine kur yap ben bu konularda zehirliyimdir kusura bakmayın siz beni dinlemeyin sonunuz iyi olmaz ben nefret ediyorum bu işi normal gören insanlardan ve sosyal bilimcilerden

eşinin yanında,eşinin arkadaşına kur yapan adam dışarıda eşinin görmediği zamanlarda neler yapabilir düşünmek bile istemiyorum :50:

Sana öyle gelmiş olabilir mi diyeceğim ama eşini en iyi sen tanıdığına göre baya kendinden emin konuştun,
hem trip atmadan geçiştirilecek bir durum değil ki nasıl başaracaksın?
Bir de arkadaşının da bu ilgiyi farketti mi?
Eğer bilinçli bir ilgiyse de farkedilmemesi imkansız aslında.

Şöyle bişey deneyebilirsin belki. Şimdilik hiç renk vermeyip, bir müddet sonra o arkadaşını tekrar kahvaltıya çağır, o arada diğer arakadaşlarında arada sırada gelsin. Gelen arkadaşlarınla bu arkadaşına yine aynı davranışımı sergiliyor bir bak bakalım.
Takip et eminsen o zaman mümkünse artık bir cıngar çıkarırsın. Bi düşün iyice boşa bir vesvese de olabilir.

boşanmayı düşünecek boyutta değil elbet ama mutlaka birşey yapılmalı ,eğer çok çok yakın arkadaşın değilse bir daha evine davet etme ,dışarda görüş ,adını ev ortamında hiç anma ,eşin belli ki ilgi göstermiş beğenmiş kadını ,ben genellikle arkadaşlarımı eşim yokken davet ederim ,zaten o da gider ,sizin eşinizin iyi bir tripe ihtiyacı var ,onu en iyi tanıyan sizsiniz bu yüzden de en iyisini siz bilirsiniz ..

genelde gözü dışardamıdır yani yolda filan güzel kadınlara bakarmı ,eğer öyle ise adamın huyu bu değişmez derim ,ama ilk kez şahit olduysanız iyi bir ders vermek gerek..kadın evli mi bekarmı söylemediniz bu yüzden yorum üretemiyorum..

yok hayatım ya kadın anlamadıki normal normal cevap verdi,dediğim gibi ancak eşimi tanıyan anlardı kur yaptığını.bence kadın anlamadı masumane konuştu ama cidden daha onu çağırmam.burda kadının hatası yok ama yinede çağırmam eşime çok sinirliyim

ah ah bu adamlar yüzünden arkadaslarımızdan oluyoruz işte. :( bi arkadasımda nişanlısı benle sohbet ediyor diye benmle görüşmeyi kesti gerçekten çok itici bir durum...
ßence çağırmamazlıK yapma. herşey normal gibi davran birkaç kez daha böyle birşey olursa çağır bakalım ozamanki tepkisi ne olucak... çünkü normalde giderdi diosun belki o gün sıkıldı gerçekten gitmek istemedi sohbet aradı . bakalım bunda da yine tekrarlarsa ozaman gardını alırsın.

ben kendi tepkimi bilerek yazmadım ama şunu diyim eşimde bilir böyle bir davranışı olsa sonu iyi olmaz oldugu yerde tepkiyi almakla kalmaz daha da başka yerlere gider eşinizin yaptıgı kusura bakmayın çok igrenç bir davranış bunu bazı erkekler alışkanlık etmiş kadın olsun çamurdan olsun der gibi sürekli başkalarına ilgi bu nedir bu erkeklerin dogasında vardır demekten iyice kudurtan bazı sosyal bilimciler var bu tamamen ahlaksızlık ozaman neden evlendin neden bir eşin var bekar ol istedigine kur yap ben bu konularda zehirliyimdir kusura bakmayın siz beni dinlemeyin sonunuz iyi olmaz ben nefret ediyorum bu işi normal gören insanlardan ve sosyal bilimcilerden

hayır canım bende kesinlike normal görmüyorum,normal görende mantık evliliği filan yapmıştır,adamın parasını yemek için,yada evde kalmaktan korktuğu için.

Bence cok sabirli davranmissin ben bole bir duruma asla tahammul edemezdim hemde benim evimde gozumun onunde...sasilacak durum..

Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi. Eşinizin sizin yanınızda ve sizin arkadaşınızla flört edeceğini düşünemiyorum. Lütfen duygularınızı gizlemeyin eşinizle paylaşın. Sorgulayarak, suçlayarak değil şaka yollu açıkca konuşun. Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin yolu entrika, ima, cezalandırma vb. olamaz. Olumlu, iyi beklentilerle, açık bir iletişimle hallolmayacak çok az sorun var bence. Kendinizi, eşinizi ve evliliğinizi boşuna yıpratmayın.

Back
X