Kocamın yaptığı !!!

Konumun kapatılmasını istiyorum ne yapmalıyım bilen varsa lütfen yazsın.

inşallah canım , pek bir şey değişmiycek ama bekliyim bakalım. burda bana çok destek oldunuz gerçekten, iyiki varsınız kızlar.carrie ve sen sonra Kankam style gece bile burda benimleydiniz.teşekkür ediyorum sizlere

Carrie geldi bir ara ama gitti sonra. Gri gri bakiyordu oyle.

Algı da seçicilik vardır sen kadını tarzı hoş bir bayan olarak gördün eşin de tevafuk sizin yanınızda oturacağı tuttu belli ki.
Sen kadını kendince hoş bulduğun için eşinin de asıldığını düşündün ?
Yer mi senin yanın da öyle yapması , bilmem tuhaf geldi.

Son düzenleme:
susmak kabullenmektir işin kötü tarafı .. konuyla ilgisi yok belki ama "beş sevgi dili" diye bir kitap var, al onu oku ve eşine okut mümkünse tabi .. ilişkilerde en büyük tehtid iletişimsizliktir ... Birde bence bu konuyu açacaksan suçlayıcı dil kullanmadan, sadece sana hissettirdiği acıyı ve üzüntüyü ifade ederek durumu acıklamaya calış ..
cünkü insan olarak kimyamız gereği suçlayıcı dile karsı haksız olsakta direnç gösteririz, bu böyle insan egosu ..
Birde kocanın ilişkinizdeki genel duruşunu tavrını bilmediğimiz için tek bir olaya endeksli yorum yapmak zor. Ona genel anlamda sadakat anlamında güveniyorsan bence çok mesele yapılmayabilir, dediğim gibi sadece üzüldüğünü ifade eden cümleler kullan çok üzerine gitmeden. nacizane önerim.

Sağlıcakla kal

Eşinin ağlaması hatasını kabul ettiği ve senin üzülmene neden olduğu için.
İnşallah bir daha evli olduğunu unutmaz ve seni asla incitmez.:kkk:

O kadar iyi anlıyorumki aylar önce bunun benzerini yaşadım ama benim kocamın sucu yoktu eminim, (yapmaz demiyorum ama o zaman yoktu en azından) kadında bir işve bir işve resmen yanımda yapıyor. zaten evli bir adamla birlikteymiş o dakika öğrendim,iş için gelmişti karışık biraz neyse... birde üstüne yüzssüz sinirden çıldırmıştıım onlar gittikten sonra actım ağzımı yumdum gözümü... kadın kadının her zaman kurdurur. sizde evinize aldığınız insanlara dikkat edin, evi insanın mahremidir.

bende sizin gibi kadınları hiç anlayamıyorum.evde eşiniz varken arkadaşınızı niye davet ediyorsunuz...

arkadaşımın eşi evine sürekli gelen komşusuyla aldattı.üstelik onunla evlenecem sen git evden bile dedi. dünyanın bin bir türlü hali var.

bende sizin gibi kadınları hiç anlayamıyorum.evde eşiniz varken arkadaşınızı niye davet ediyorsunuz...

arkadaşımın eşi evine sürekli gelen komşusuyla aldattı.üstelik onunla evlenecem sen git evden bile dedi. dünyanın bin bir türlü hali var.

Yapacak insan içinde varsa hertürlü yapar.
Kusara bakmayın bende sizi anlayamıyorum.
Arkadaşımı eşimden eşimi arkadaşımdan kıskanamam.
Eşlere aklı fikri olmayan çocuk muamelesi yapmayalım lütfen.
Hata yapan sonucuna katlanır.

benim eşim ewdeyken arkadaşım eşiyle birlikte gelebilir kahvaltıya.. kesinlikle çağırmam eşsiz, eşim evdeyse eğer..hem eşim evinde rahatsız olmasın hemde gelen misafirimde rahat etsin diye düşünürüm..

bende eşi ewde olan hiç bir arkadaşıma komşuma dahi gitmem yanlız..rahatsızlık olabileceğini düşünürüm.. ev ortamıdır eşi uzanmak ister ne bilim rahat bişeyler giymek ister .. davet edildiysen eşli olarak misafir gibi gidilir gelinir..

Back
X