- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
Dedim bende yaparım sıkıysa yap dedişimdi eğri oturup doğru konuşalım sen de kocan da böyle yaşamaya alışmış asla boşanmayacak insanlarsınız.çocuklara üzülüyorum şu an.bari onların yanında kavgaya gürültüye devam etmeyin.
o zaman sen de aynı şekilde adamlarla yazış bakalım ne yapacak? eğitim için tabi,amaç dil öğrenmek.
Dedim bende yaparım sıkıysa yap dedi
Adam çapkın bırak ne hali varsa görsün ingilizcesde bahanesi onun babasıda çapkındır genetik bunlar çözümü yok
Yere batsın çakınlıkları alemin o..rpu larıula harcadıgı vakti ailesine harcadaydı şimdi bu olmaxdı 3saatir dil döküyo mikropAdam çapkın bırak ne hali varsa görsün ingilizcesde bahanesi onun babasıda çapkındır genetik bunlar çözümü yok
bana ytakta 2yıldır sarılmayan adam dün hatasını biliyorya satıldı ve diyoki öküz gibi olmuşşsun
Bugun siler yarin yine uye olur.Az önce masaj atmış tamam silecegim üyeliğimi bunaltma beni biraz güven yazmış
Ne kadar kolay geliyor 2bebek var kolaymı yuva yıkmak sans verdim belki diye ama artık yetti
Bana diyoki ben aldatmak istersem niye yurt dışondan bulayım burda kadınmı kalmadı ingilteredeki arizonadaki insanlarla niye konuşayım benim öyle niyetim yok zaten evli oldugumı biliyorlar diyo gördümde yazışmalarda evliyim çocıklarım var diyobence ingilizce sevdasına kadınlarla konuşmuyor...
kadınlarla konuşma sevdasına ingilizce öğreniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?