Kocamın yaptıkları yetti

Adam gercekten hatasini düzeltir tekrarlamaz ise evliliğinize bir süre daha zaman verin.cocuklarinizin psikolojisini bozmayın surekli kavga ederek.

Dedim bende yaparım sıkıysa yap dedi

Adam çapkın bırak ne hali varsa görsün ingilizcesde bahanesi onun babasıda çapkındır genetik bunlar çözümü yok

Yabancı dil sevdası değil o yabancı sevdası. Gerçekten de artık iyice yüz güz olunmuş.

Ortada yuva diye bir şey kalmamış.
Birbirinize karşı saygınız kalmamış.
Adam gözünün önünde aldatıyor.
Sen hala yuvayı nasıl yıkayım diyorsun.

Adam dil gelistirmiyoki. Zaten karsisindaki turkce biliyomus.

Sanirim kocan 'dil dile degmeden dil ogrenilmez' felsefesinde. Aman dikkat! Kadinlar da turkiye'yedeymis. Canli gorusmeye az kalmis bence.

bana ytakta 2yıldır sarılmayan adam dün hatasını biliyorya satıldı ve diyoki öküz gibi olmuşşsun

çok kırıcı bir şey bu. benim bile burda içim yandı. sizi düşünemiyorum.umarım sorunsuz boşanırsınız. çünkü karşınızdaki adam sizinle aynı dili konusmuyor.... umarım çok mutlu olursunuz...

Az önce masaj atmış tamam silecegim üyeliğimi bunaltma beni biraz güven yazmış

Ne kadar kolay geliyor 2bebek var kolaymı yuva yıkmak sans verdim belki diye ama artık yetti
Bugun siler yarin yine uye olur.

siz ilk basta fazlaca alttan alarak sessiz kalmisiniz zaten taviz gosterip sigineye cekerek duzelecegi olmaz artik iflah olup nasil olsa kalicak yeriniz de var kizkardesimin diyorsunuz bence hic geriye bakmayin basin tekmeyi gorsun gununu.

Hata sizde, kusura bakmayın.
İlk kez böyle bir muhabbet ile size geldiğinde gösterecektiniz net tepkinizi.
Bir ayrılıp bir barışmak, boşanmanın eşiğinden dönmekle olmaz bu işler.
Eşinizde size nasılsa beni bırakamıyor düşüncesi ile yaklaşıyor belli ki.

Allah yardımcınız olsun ama sizin eşinizden adam olmaz.
İngilizce öğrenecekse girsin bir kursa yazılsın, karı kız ile muhabbet edebilmek için bahane uydurmasın.
Siz de nasıl bu bahanelere kanıyorsunuz hayret verici olan da bu aslında.

Asıl öküz kim acaba gercekten boyle konular sinirlerimi bozuyor kolay kolay bosanın demem ama bu adam gerçekten tam tekmeyı basmalık!!

Arsızlığı iyice eline almış artık çekinmesi de kalmamış hiç bu adamın.
Koy tekmeyi gitsin gereksiz insan.Çocuklarına da kötü örnek olur böyleleri.
Allah yardımcınız olsun.Güçlü olun boyun eğmeyin böyle insanlara.

Ayrılmak senin için ve bebeklerin için alacagin en güzel karar olacaktır

bence ingilizce sevdasına kadınlarla konuşmuyor...

kadınlarla konuşma sevdasına ingilizce öğreniyor...
Bana diyoki ben aldatmak istersem niye yurt dışondan bulayım burda kadınmı kalmadı ingilteredeki arizonadaki insanlarla niye konuşayım benim öyle niyetim yok zaten evli oldugumı biliyorlar diyo gördümde yazışmalarda evliyim çocıklarım var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…