Kocamın yaptıkları yetti

amaç ingilizce olsa ingilizce geliştirmek adına siteler var ve orada erkekler de var. kadından ğrenmek zorundamı bir erkek yazışma arkadaşı bulup yazışsın o zaman! belki de sohpet etmeyi seviyordur da ingilizceyi bahane ediyordur!

o zaman neden sadece kadınlarla konuşuyo :)

evli çocuklu olması yabancılar için durdurucu bir etken değil ki açık ilişki yaşayan aileler de var

o zaman neden sadece kadınlarla konuşuyo :)

evli çocuklu olması yabancılar için durdurucu bir etken değil ki açık ilişki yaşayan aileler de var
Erkeklerde yazışıyorum diyo 5kadın2erkek biara demiştiki mesaj atınca kadınlar cevap yazıyo erkekler iplemiyor ya aslında bunlar bahane sohbet etmeyi

Erkeklerde yazışıyorum diyo 5kadın2erkek biara demiştiki mesaj atınca kadınlar cevap yazıyo erkekler iplemiyor ya aslında bunlar bahane sohbet etmeyi

ya bunlar bahane gerçekten. zaten yazışarak ingilizce öğrenilmez.

doğru düzgün bir kursa gitsin amerikan kültür ya da british culture gibi.

siz de gidin hatta dil öğrenin birlikte.

eğer bu teklife hayır diyorsa niyeti bozuktur.

Canım gidiyor şirketş haftanın 3günü hoca getirtiyor geçenlerde 1ay yurtdışına çıktı ingilizce sevdasına ama hala yetersizmiş konuşacak birileri gerekiyormuş boş laf kalabalıgı

Rahatlığa bak!! İngilizce öğrenecekmiş miş...oh ne ala...
Çok müsamaha göstermişsiniz eşiniz de fırsatı bulmuş değmeyin keyfime diyor..
Olmaması gereken bir durum ayrılın demek haddime değil ancak sindirilebilir bir durum da değil....

Online İngilizce öğreniyor demek. Erkekler gerçekten çok aptal böyle bir yalana hiç bir kadın inanmaz sadece inanmış gibi yapar. Önceki konunuzu okudum bu adamdan bir şey olmaz. Kendinizi sinir ettiğinizle kalırsınız. İmkanınız varsa ayakkabı numaranızı poposunu iliştirin.Hem bir sürü dalavere çeviriyor hemde size öküz diyor aklım almıyor.

Öküz gibi olmuşsun diyen (adam diyorum,ama kusura bakmayin) ne beklersin ki... saygısız sana iki pırıl pırıl evlat vermiş hatundan.. allahm sabir versin arkadaşım arkana bile bakma kendi ayaklarının ustunde dur. Allahm guzel kapilar açsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…