kocamin yemini ve okuzlugu

-Kristal-

""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.713
3.297
53
36
İBugün o kadar güzeldi ki uzun zamandır hissetmediğin huzuru hissetim.
Taaa ki kv gidene kadar.
Kvme gittik.ben bir haftadır hastayım eşim de hep dalga geçme hali bir onemsemeler oldu.benden de maalesef ogluma geçti:(
Evde herkes hasta bi tek (eşime)sen saglamsin dedim.
Kv:niye öyle diyorsun deme zelifme öyle dedi.
Bende biraz şaka birazda gerçek darisi basina dedim eşime.
Eşim de bos ver anne,bişeyin duasi kabul olsa gokten gül yagardi dedi.
Ben şaşirdim ve kızdım tabiki ne diyorsun sen doğru düzgün konuş dedim.
Yok sen yanliş anladin beni.dedi.
Moralim bozuldu ve gidiyorum ben dedim.
Eşim yok otur ben sana bişey demedim.dedi
Kendisi de babayla dışarı gidiyor.
Ne yapacak ben bursa dedim.enişten uzanıyo ben tek basıma napacam dedim.
Ee sende başka odada otur diyo.

(Ortam soyle anlatıyım size gorumcem kocası içerde uzaniyorlar diğer gorumcem ve kv yanlarında tv bakıyorlar e haliyle cocuklarda o odadalar.ben başka odada onun gelmesini brkleyecekmişim.)

Bende zaten kızmiştim çıktım eve geldim ama soyle dedi yemin ediyorum bende aynısını senin ailenin yanında yapacagim.
Aynısını sende yasayacaksin.
Şimdi gitti babasinin yanında.
Ama sizce çokmu tepki vermişim

Bu erkekleri anlamiyirum. Neden eslerine hos seyler soylemezler ki.. Sakalari bile sacma sapan. Cocuk gibi bir de ben de senin ailenin yaninda aynisini yapacamdemesi. Allah akil fikir versin. İyi yapmisin tepkinde. Gelince guzel guzel konus anlarsa tabi.

E normal ev hali işte sende onlarla otur işte muhabbet et illa muhabbet edecek değilsin tv izle telle uğraş..yani mecbur misafirsin sonuçta.başka odada tek oturacak kadar nefretmisin onlara ..

Bu erkekleri anlamiyirum. Neden eslerine hos seyler soylemezler ki.. Sakalari bile sacma sapan. Cocuk gibi bir de ben de senin ailenin yaninda aynisini yapacamdemesi. Allah akil fikir versin. İyi yapmisin tepkinde. Gelince guzel guzel konus anlarsa tabi.

Trıp yapan erkek modeli anlayacagını sanmıyorum valla.

Aynisini yapardm hatta o bana ole deyince bagirip cagirirdm. Ne demek o ya abartms esiniz

E normal ev hali işte sende onlarla otur işte muhabbet et illa muhabbet edecek değilsin tv izle telle uğraş..yani mecbur misafirsin sonuçta.başka odada tek oturacak kadar nefretmisin onlara ..

Nefretle ne ilgisi var bir erkeğin yattıgı odada benim ne işim var.bir eş olarak hassasiyetlerimi bildiği halde hala umursamamasina kızıyorum.
Ayrıca ben misafirsem oda misafir onun evi değil ki kvnin evi. . .

Şakalaşılmiş sanki orda benmi yanliş anladim

Şakayla bana kopek yakıstırmasi yaptı hemde annesinçn yanında.
Dengesizlik başka bi'şey degil
Tam aile ortami sakalasmalar filan gibi anlatinca öyle algiladim,bende zoruma giden bi durum olsa tabiki tavir yaparim ama sağlam bi lafta koyarım hiç esirgemem

Eşler arasında tartışma yaşanacaksa bile , hiç kimseye yansıtmama tabiri caizse laf vermeme taraftarıyım.
Keşke eşinizi bi kenara çekip ;
"Neden böyle konuşuyorsun ? Ben şu anda burdan gitmek istiyorum" Deseydiniz.
Ya da konuşmak için eve dönmeyi bekleseydiniz.
Ha kendisinin yaptığı yanlış tabii.
Şaka olmuş kaka .

Eşler arasında tartışma yaşanacaksa bile , hiç kimseye yansıtmama tabiri caizse laf vermeme taraftarıyım.
Keşke eşinizi bi kenara çekip ;
"Neden böyle konuşuyorsun ? Ben şu anda burdan gitmek istiyorum" Deseydiniz.
Ya da konuşmak için eve dönmeyi bekleseydiniz.
Ha kendisinin yaptığı yanlış tabii.
Şaka olmuş kaka .

Bende hiç hoşlanmıyorum başkalarinin yanında tartışmaktan ama oldu bikere
Kenarda söyledim zaten böyle şeyler deme diye yanliş anladin dedi.gitmek istedgimi soyleyincede bende senin ailene aynısını yaparım diye tehdit etti.
Herşeye topluca kızdım aslında

Back
X