Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İBugün o kadar güzeldi ki uzun zamandır hissetmediğin huzuru hissetim.
Taaa ki kv gidene kadar.
Kvme gittik.ben bir haftadır hastayım eşim de hep dalga geçme hali bir onemsemeler oldu.benden de maalesef ogluma geçti
Evde herkes hasta bi tek (eşime)sen saglamsin dedim.
Kv:niye öyle diyorsun deme zelifme öyle dedi.
Bende biraz şaka birazda gerçek darisi basina dedim eşime.
Eşim de bos ver anne,bişeyin duasi kabul olsa gokten gül yagardi dedi.
Ben şaşirdim ve kızdım tabiki ne diyorsun sen doğru düzgün konuş dedim.
Yok sen yanliş anladin beni.dedi.
Moralim bozuldu ve gidiyorum ben dedim.
Eşim yok otur ben sana bişey demedim.dedi
Kendisi de babayla dışarı gidiyor.
Ne yapacak ben bursa dedim.enişten uzanıyo ben tek basıma napacam dedim.
Ee sende başka odada otur diyo.
(Ortam soyle anlatıyım size gorumcem kocası içerde uzaniyorlar diğer gorumcem ve kv yanlarında tv bakıyorlar e haliyle cocuklarda o odadalar.ben başka odada onun gelmesini brkleyecekmişim.)
Bende zaten kızmiştim çıktım eve geldim ama soyle dedi yemin ediyorum bende aynısını senin ailenin yanında yapacagim.
Aynısını sende yasayacaksin.
Şimdi gitti babasinin yanında.
Ama sizce çokmu tepki vermişim
Şunu anlamıyorum Kv gidiliyor ve eşim beni orda bırakıp sen kal ben gidiyorum diyor hayatım da gördüğüm en saçma davranış şekli.
Evet bence eşin haklı aynısını sen yapki eşinde senin yaptığının aynısını yapabilsin Yani eşini alıp ailene oturmaya gidin ama ev kalabalık olsun baldız kayınço gelinler damatlar vs. kim varsa yani.Sen anneni alıp dışarı çık eşine de "sen çocukla ilgilen burda beni bekle ben annemle çarşıya gidip gelcem" de
Bakalım ne olacak?