Arkadaşlar 8 aylık bir kızım var.Kızım ilk doğduğunda gece onu sallarken bile bana sarılan benimle birlikte olan kocam son 4 aydır kanepede tv karşısında uyuyor.Ayda 1den fazla seks yapmadığımızı söylememe gerek yok.Tvde klip izleyip kendi ihtiyacını görüyor.Benimle birlikte olduğu zamanlarda da bunu istekle değil görev ve mecburiyet için yaptığını hissediyorum. Önceleri iş stresi diye kondurmasam da KOCAM BENDEN TAMAMEN SOĞUDU.
Dün alakasız bir konuda ona hak vermediğim için arka planda kalan asıl düşüncesini ağzından kaçırdı.''BENDEN UZAK OL DA BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM''
Ben de beni istemediğinin farkındayım.Beni istemeyeni ben hiç istemem.Bence de birbirimizden uzak duralım dedim.Benimle mecburiyetten birlikte olan bir erkekğe ihtiyacım yok.Senin yaptığını ben de yapabilirim.İstediğin yerde uyu dedim.Salona geçip tv izledim.
Hiçbirşey söylemedi, battaniyeyi getirdi ve kanepeyi açıp orda uyudu.Sabah kahvaltı yapmadı.
Mutsuz ve sevgisiz yaşamak istemiyorum.Ama kızımı da düşünüyorum
Dün alakasız bir konuda ona hak vermediğim için arka planda kalan asıl düşüncesini ağzından kaçırdı.''BENDEN UZAK OL DA BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM''
Ben de beni istemediğinin farkındayım.Beni istemeyeni ben hiç istemem.Bence de birbirimizden uzak duralım dedim.Benimle mecburiyetten birlikte olan bir erkekğe ihtiyacım yok.Senin yaptığını ben de yapabilirim.İstediğin yerde uyu dedim.Salona geçip tv izledim.
Hiçbirşey söylemedi, battaniyeyi getirdi ve kanepeyi açıp orda uyudu.Sabah kahvaltı yapmadı.
Mutsuz ve sevgisiz yaşamak istemiyorum.Ama kızımı da düşünüyorum