• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla 4 aydır ayrı uyuyoruz

KAROKIZI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
58
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 8 aylık bir kızım var.Kızım ilk doğduğunda gece onu sallarken bile bana sarılan benimle birlikte olan kocam son 4 aydır kanepede tv karşısında uyuyor.Ayda 1den fazla seks yapmadığımızı söylememe gerek yok.Tvde klip izleyip kendi ihtiyacını görüyor.Benimle birlikte olduğu zamanlarda da bunu istekle değil görev ve mecburiyet için yaptığını hissediyorum. Önceleri iş stresi diye kondurmasam da KOCAM BENDEN TAMAMEN SOĞUDU.
Dün alakasız bir konuda ona hak vermediğim için arka planda kalan asıl düşüncesini ağzından kaçırdı.''BENDEN UZAK OL DA BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM''
Ben de beni istemediğinin farkındayım.Beni istemeyeni ben hiç istemem.Bence de birbirimizden uzak duralım dedim.Benimle mecburiyetten birlikte olan bir erkekğe ihtiyacım yok.Senin yaptığını ben de yapabilirim.İstediğin yerde uyu dedim.Salona geçip tv izledim.
Hiçbirşey söylemedi, battaniyeyi getirdi ve kanepeyi açıp orda uyudu.Sabah kahvaltı yapmadı.
Mutsuz ve sevgisiz yaşamak istemiyorum.Ama kızımı da düşünüyorum

canım niyeyse evliliğin belirdi dönemlerinde bu tür sorunlar oluyor galiba inan burda böyle konuları okadar çok okuyorum kı bazen acaba benim eşimde böyle değişirse diye düşünüyorum.evlilikteki problemlerin çözülmesinde en etkili şey oturup karşılıklı tartışmadan güzelce konuşmaktır.senin ve onun isteklerinden başlayarak konuya girebilirsiniz.ayrı ayrı olmak ayrı yatmak sizi birbirinizden dahada uzaklaştırır.ne kadar güzel bir kızınızda var.inşallah sorununuzu çözersiniz

Sebep olarak birşey göstermedi mi üzüldüm gerçekten senin adına...sence niye olabilir?:bbo:

Benim kocam her tartışmayı kavga ve kötü sözle bitirdiği için ona gözünün üstünde kaç var bile demiyorum artık.
Onu hala sevsem de sevgisiz ve ilgisiz yaşayarak mutlu olbilcek bir kadın da değilim.

Sebep olarak birşey göstermedi mi üzüldüm gerçekten senin adına...sence niye olabilir?:bbo:

Bazen beni aldattığnı düşünüyorum ama saatinde evine gelen ailesi hariç doğru düzgün arkadaşı bile olmayan birisi.Ne bileyim telefonunu falan karıştırıyorum bişey yok.
Gerçi internetten ya da tvden kadınları izleyip boşalmak da bence aldatmak ya neyse:(
Hayır hiçbirşey söylemedi.Hani inkar bile etmedi, ya da yanlış anlıyorsun, ya da ne alakası var.

ıyi de hiç sormadınız mı eşinize neden böyle olduk diye..
ılla ki bir sebebi vardır sebepsiz yere böyle davranılmaz bence..

Bazen beni aldattığnı düşünüyorum ama saatinde evine gelen ailesi hariç doğru düzgün arkadaşı bile olmayan birisi.Ne bileyim telefonunu falan karıştırıyorum bişey yok.
Gerçi internetten ya da tvden kadınları izleyip boşalmak da bence aldatmak ya neyse:(
Hayır hiçbirşey söylemedi.Hani inkar bile etmedi, ya da yanlış anlıyorsun, ya da ne alakası var.

bu söylediklerin çok can sıkıcı şeyler...:olmaz:sen orada dururken birde hay allahımm akıl versin bu erkeklere eçvresinden birisinin dolduruşuna gelmiş olablirmi ?

İyi de hiç sormadınız mı eşinize neden böyle olduk diye..
İlla ki bir sebebi vardır sebepsiz yere böyle davranılmaz bence..

Daha önce benimle uyumasını istediğimi ve onu özlediğimi söylediğimde birkaç gün dikkat edip yatağımıza geldi ...
Tez yazdığı için stresli olduğunu bana konsantre olamadığını söyledi ama tezi bteli 15 gün oluyor herşey aynı.Yine bana kazara bile dokunmayan ve ayrı uyuyan bir erkek:(

Sevgili görümcem sağolsun sürekli onun yanında bana kaç kilo olduğumu artık rejim yapmam gerektiğini sorup duruyor.
Kendisi haftada bir kusan blumik bir tip de:(
Vlla bilmiyorum kilom mu sebep diyoruöm ama şuan 40 42 beden giyiyorum boyum 168 uzun boyluyum ne bileyim göze gelen sarışın bir kadınım
Hem insan bir ömür boyu 36 38 giyemez ki
Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum
Sebep eğer kiloysa zaten onu asla affetmem

insan ne yazacağını bilemiyor.....ama mutlaka bir sorunu sıkıntısı vardır..yada nebilim ayrı yata yata iyice soğudunuz artık...
eşinle güzelce konuş biran evvel...

Daha önce benimle uyumasını istediğimi ve onu özlediğimi söylediğimde birkaç gün dikkat edip yatağımıza geldi ...
Tez yazdığı için stresli olduğunu bana konsantre olamadığını söyledi ama tezi bteli 15 gün oluyor herşey aynı.Yine bana kazara bile dokunmayan ve ayrı uyuyan bir erkek:(

konuşman az da olsa fayda etmiş canım.
bence ara da bir onu sevdiğini, eski günleri özlediğini, yanlız uyumak istemediğini dile getir. Bu arada bebeğe olan ilgisi nasıl?

kiloyla ne alakası var..sanmam böle bişey olacağını bu fiziksel değil tamamen psikolojik bişeymiş gibi geliyo bana

bu erkekleri anlamak çok zor hoş onlar da bizim için aynı şeyi düşünüyolardır ya.
sorunu olduğu belli eşinin önemli olan senle paylaşması böyle oldukça daha fazla uzaklaşıyor
insan bir an önce konuşun bu durumdan dolayı rahatsızlığını dile getir gerçi biliyor olması lazım
umarım herşey hallolur.

görümcen ve onun gibilere sinir olurum zaten onlara ne...senin kilon o seni ilgilendirir..
ve bunu söylemek görümcene düşmez ki...eşin ve sen bu durumdan memnunsanız veya değilseniz
ikiniz konuşur sorunları belirlersiniz üçüncü kişilerin kışkırtması çok mantıksız.

Sevgili görümcem sağolsun sürekli onun yanında bana kaç kilo olduğumu artık rejim yapmam gerektiğini sorup duruyor.
Kendisi haftada bir kusan blumik bir tip de:(
Vlla bilmiyorum kilom mu sebep diyoruöm ama şuan 40 42 beden giyiyorum boyum 168 uzun boyluyum ne bileyim göze gelen sarışın bir kadınım
Hem insan bir ömür boyu 36 38 giyemez ki
Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum
Sebep eğer kiloysa zaten onu asla affetmem

kilo bir sebep olablir benim çok yakın bir tanıdığm aynı konudan eşi ile problem yaşıyor..kadında inat edip zayıflamıyor...:1closedeyes: ama eğer sorun kilo ise tepkini belli et..bence kilon normal çok da değil ama eğer zayıflamak istersen bi dene bakalım düzelme olacakmı davranışlarında kendine olduğundan fazla özen göster bide öyle dene en azından fikrini öğrenirsin...:teselli:

çok üzüldüm
en iyisi oturup açık açık konuşmak.
neden soğuduğunu çok iyi öğrenip ona göre yol çizmek.
şimdi burada ne yazarsak yazalım boş.
siz ilk önce detaylı bir şekilde oturun ve konuşun.derdi neymiş bir güzel öğrenin.ama sakın sakın sinirlenmeyin.
kötü söz kullanmayın.inatlaşmayın.politik olup ağzından laf alın.

inanın üzüldüm,zor bi durum,kesinlikle karşılıklı konuşarak çözülebilen bi durum bu..gergin görünmeyin geçin karşısına adam akıllı konuşun,ayrı yatmak ta neymiş...Biz de geçenlerde eşimle tartıştık sebep ise senin ailen benim ailem çok gereksizdi açıkçası,yine gittik aynı yatağımızda yattık sabah ta hiç birşey olmamış gibi kalktık,ne olursa olsun yataktan uzak tutmamaya çalışın eşinizi,birlikte yatmak için yönlendirin,gerekirse sömürü bile yapın...Umarım en yakın zamanda çözmüş olarak dönersiniz...

üzüldüm arkadasim .belki bebegi aglamsinda gece kalk masindan rahatsiz oluyordur .kafasini dinlemek icin baska odada uyuyordu.bence takma kafana.türk erkekleri hepsi ayni .coluk cocuk cok severler.bakmaya geldimi ativerirler ana kucagina .

Benim eşimde doğumdan sonra kilomdan etkilenmişti.Ki klo fazlam olmadığı halde fazlaca..
Sonra nasıl olduysa aştık çok sürmedi bizimki yani kızım 5-6 aylıkken geçti gitti herşey.
Kiloyu sevmiyordu eşim bunuda bana yansıtıyordu.Ama dediğiniz gibi hiç yatak ayırma olmadı bizde.Aksine biz çekyatta yatıyorduk eğer gerekliysede üçümüz.
Bence üzerine gitmeyin derim aşabileceğiniz bir şey bu.Belki eşiniz siz gittikçe üzerine daha çok bunalıyordur.Olabilir..

Bir ciftin uzun süre yatagini ayirmasi kadar tehlikeli birsey yoktur bence.

Eslerin yatak odasi sadece uyuduklari veya sirf cinsel ihtiyaclarini giderdikleri yer degildir, sohbet yeridir, tartistiktan sonra sarilip baristiklari yerdir, dertlesme yeridir, yani yataklarini ayiran bir cift tüm iletisimini kesmis bir ciftdir aslinda.

Araniza soguluk girmesi cok dogal arkadasim! 4 ay boyunca ayri yatmak ne demek?

Esinin tam olarak derdi nedir bilemem, ama su varki senden sogudugu seni arzulamadigi bes belli......

Cok zor bir durum.....Allah yardimcin olsun.

Bebegin daha cok kücük, belki biraz oluruna biraksan herseyi.....söyle bir sene daha sabir etsen....?? Esin hala böyle devam ederse evliligini gözden gecirirsin.....

Back
X