Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojiktir diyeceğim geçeceğim belki ama...
Aklıma takılmadan da edemedim...
Her şey iyi hoş da, adamın cinsel istekleri bitmemiş sadece senin için sıfırlanmış...
akannehir
Klipteki kadından bile etkilenirken sen onun için bir şey ifade etmiyorsun...
Bu durum üstüne konuşulmalı...
Ve afra-tafra yaparak da hallolmaz bu iş.
Ciddi ciddi konuşmalısınız.
karokızı çok üzüldüm canım benim ya
40 42 beden öyle çok kilolu oldugunu göstermez ki hatta erkeklerin çoğu balık etli ister
üzme kendini
bişey sorucam inşallah fazla özeline girmiyorumdur evin içinde nasıl dolaşırsın
sürekli bebeğinle mi ilgilenirsin
bir arkadaşın agızndan duymuştum karısını sürekli şikayet ederdi benle ilgilenmiyor hep varsa yoksa bebeği diye
ondan diye sordum
üzüldüm arkadasim .belki bebegi aglamsinda gece kalk masindan rahatsiz oluyordur .kafasini dinlemek icin baska odada uyuyordu.bence takma kafana.türk erkekleri hepsi ayni .coluk cocuk cok severler.bakmaya geldimi ativerirler ana kucagina .
Evet öyle...Benim en çok canımı sıkn başka odada yatması.Cinsellikten de geçtim ben![]()
mutlaka altta yatan bir sebep vardır.siz eğitimli aklı başında birisiniz.oturup açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.bunun kendiniz için çok önemli olduğunu söyleyin.duyarsız kalacağını sanmıyorum.bazı erkekler doğum sonrası bu bunalımları yaşarmış ama sizinki ilk başlarda öyle değilmiş.onun için başka birşey olmalı.allah kolaylık versin canım.umarım en kısa zamanda çözülür bu durum.
neden böyle olduki kendini geri çekmesi gereken bi durummu var ?
ne bilim bi arkadaşım anlatmıştı kocası onu hiç istemiyomuş ağzın kokuyo çok terlisin diye aşağılıyomuş..
yanlış anlamayın sadece soruyorum ay uzun bi süre bence..
böyle mutlu olmadığınızı evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını karalı ve ciddi bi şekilde anlatın eşinize
Eğer bebeğin olmasa derdimki hırs yap pilates falan yap 1 ayda zayıflarsın.Sonra eşin hala aynıysa ayrıl.Zaten yanında olup olmadığı fark etmiyorki
.
neden böyle olduki kendini geri çekmesi gereken bi durummu var ?
ne bilim bi arkadaşım anlatmıştı kocası onu hiç istemiyomuş ağzın kokuyo çok terlisin diye aşağılıyomuş..
yanlış anlamayın sadece soruyorum ay uzun bi süre bence..
böyle mutlu olmadığınızı evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını karalı ve ciddi bi şekilde anlatın eşinize