• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla 4 aydır ayrı uyuyoruz

Eğer bebeğin olmasa derdimki hırs yap pilates falan yap 1 ayda zayıflarsın.Sonra eşin hala aynıysa ayrıl.Zaten yanında olup olmadığı fark etmiyorki
.

allah korusun ama saglık sorunları olabirmi belki bu yüzden mesafeli duyor size
çünkü bir erkek yataga yanaşmıyorsa kesin aldatma yada saglık derim
bende eşimle 3 gündür küsüz ama yatak ihtiyacımızı etkilemiyor

zor bir durum gerçekten vee kötüü bizde tartışırız kavga ederiz ama yatak asla ayırmayız kaldıki eşin ihtiyacını başka türlü görüyo sen varken bu bana göre çok yanlış bencede konuş ne yapmak istediğini sor açık açık benim aklıma aldatmak gelir bu durumda sağlık sorunları olsa tv karşısında yada internet başında nasıl yapıyo işini konuş açık açık tek yapman gereken bu öncelikle:1closedeyes::1closedeyes:

Psikolojiktir diyeceğim geçeceğim belki ama...
Aklıma takılmadan da edemedim...
Her şey iyi hoş da, adamın cinsel istekleri bitmemiş sadece senin için sıfırlanmış...
akannehir
Klipteki kadından bile etkilenirken sen onun için bir şey ifade etmiyorsun...
Bu durum üstüne konuşulmalı...
Ve afra-tafra yaparak da hallolmaz bu iş.
Ciddi ciddi konuşmalısınız.

karokızı çok üzüldüm canım benim ya
40 42 beden öyle çok kilolu oldugunu göstermez ki hatta erkeklerin çoğu balık etli ister
üzme kendini
bişey sorucam inşallah fazla özeline girmiyorumdur evin içinde nasıl dolaşırsın
sürekli bebeğinle mi ilgilenirsin
bir arkadaşın agızndan duymuştum karısını sürekli şikayet ederdi benle ilgilenmiyor hep varsa yoksa bebeği diye
ondan diye sordum

Psikolojiktir diyeceğim geçeceğim belki ama...
Aklıma takılmadan da edemedim...
Her şey iyi hoş da, adamın cinsel istekleri bitmemiş sadece senin için sıfırlanmış...
akannehir
Klipteki kadından bile etkilenirken sen onun için bir şey ifade etmiyorsun...
Bu durum üstüne konuşulmalı...
Ve afra-tafra yaparak da hallolmaz bu iş.
Ciddi ciddi konuşmalısınız.

Evet öyle...Benim en çok canımı sıkn başka odada yatması.Cinsellikten de geçtim ben:(

evli ciftlerin tartisma/kavga sonucunda yataklarini ayirmalarina oldum olasi anlam verememisimdir zaten :delphin:

bence bu ayri yatmanin sebebini arastirin...bu durumun arkasinda bilmediginiz ..ve hoslanmadiginiz üzücü olaylar cikabilir karsiniza...

karokızı çok üzüldüm canım benim ya
40 42 beden öyle çok kilolu oldugunu göstermez ki hatta erkeklerin çoğu balık etli ister
üzme kendini
bişey sorucam inşallah fazla özeline girmiyorumdur evin içinde nasıl dolaşırsın
sürekli bebeğinle mi ilgilenirsin
bir arkadaşın agızndan duymuştum karısını sürekli şikayet ederdi benle ilgilenmiyor hep varsa yoksa bebeği diye
ondan diye sordum

Zor bir bebeğim var...İlk 3 y gece gündüz uyumadı..Ama o dönem benimle yatan bir yandan beşik sallayıp bir yandan benimle beaber olan adam şimdi gecede sadece 2 kez kalkıp memede uyuklarken kızım ayrı odada ikamet ediyor.
Gün içinde benimle iyi.Beraber çarşıya çıkıyoruz yemeğe gidiyoruz tatil planları yapıyoruz ama benimle uyumuyor:(

üzüldüm arkadasim .belki bebegi aglamsinda gece kalk masindan rahatsiz oluyordur .kafasini dinlemek icin baska odada uyuyordu.bence takma kafana.türk erkekleri hepsi ayni .coluk cocuk cok severler.bakmaya geldimi ativerirler ana kucagina .

İlk ben de öyle düşündüm çünkü benim kocam çok bencil ve kendisini hiç yormayan biridir.Evde de her işi ben yapıyorum hani zaten evdeyim diye bunu hiç sorun etmiyorum.Ama şimdi kızım akıllandı rahat bir bebek oldu hala derdi ne bilemiyorum:(

belki de bebeğin sürekli uyanması rahatsız ediyodur onu
ondan sizle yatmıyodur ama farklı şeyler de söz konusu sizde..
karışık bi durum ama ciddi anlamda konuşup netleştirmeniz lazım

Mutlaka altta yatan bir sebep vardır.Siz eğitimli aklı başında birisiniz.Oturup açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.Bunun kendiniz için çok önemli olduğunu söyleyin.Duyarsız kalacağını sanmıyorum.Bazı erkekler doğum sonrası bu bunalımları yaşarmış ama sizinki ilk başlarda öyle değilmiş.Onun için başka birşey olmalı.Allah kolaylık versin canım.Umarım en kısa zamanda çözülür bu durum.

Evet öyle...Benim en çok canımı sıkn başka odada yatması.Cinsellikten de geçtim ben:(

Cinsellik bir evliliğin gövdesini oluştururmuş...
Henüz evli değilim ama bunun bilincindeyim.
boshayallersmile
Sabret...
En azından bebeğinin düzeni oturana kadar.
Daha sonrasında karar ver yapacaklarına.
Şimdi bebeğin için güçlü durmalısın...
yerimseniben

neden böyle olduki kendini geri çekmesi gereken bi durummu var ?
ne bilim bi arkadaşım anlatmıştı kocası onu hiç istemiyomuş ağzın kokuyo çok terlisin diye aşağılıyomuş..
yanlış anlamayın sadece soruyorum ay uzun bi süre bence..
böyle mutlu olmadığınızı evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını karalı ve ciddi bi şekilde anlatın eşinize

mutlaka altta yatan bir sebep vardır.siz eğitimli aklı başında birisiniz.oturup açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.bunun kendiniz için çok önemli olduğunu söyleyin.duyarsız kalacağını sanmıyorum.bazı erkekler doğum sonrası bu bunalımları yaşarmış ama sizinki ilk başlarda öyle değilmiş.onun için başka birşey olmalı.allah kolaylık versin canım.umarım en kısa zamanda çözülür bu durum.

umarım:)

ne bilim bi arkadaşım anlatmıştı kocası onu hiç istemiyomuş ağzın kokuyo çok terlisin diye aşağılıyomuş..
böyle mutlu olmadığınızı evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını karalı ve ciddi bi şekilde anlatın eşinize

Belki bebekten sonra süslenmeye vaktim olmuyor ama dişlerimi düzenli fırçalar ve duş alırım.Zaten terletecek bişey de yapmıyoruz:)

Eğer bebeğin olmasa derdimki hırs yap pilates falan yap 1 ayda zayıflarsın.Sonra eşin hala aynıysa ayrıl.Zaten yanında olup olmadığı fark etmiyorki
.

Rejim yapmak dünyanın en kolay işi ama kızım hala anne sütü alıyor ve biberon tutmadı.Sütüm azalıyor kızıma kıyamıyorum.Ayrıca o da göbeklendi evlendiğimizden beri 8 kilo ldı.

ben de ona benzer sebepler düşünmüştüm acaba bakımlı mı bulmuyor diye

Back
X