• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla 4 aydır ayrı uyuyoruz

Sizin hayatınızı bu anlamda değiştiren tek şey çocuğunuzun olması mı, yoksa daha önce de sıkıntılar var mıydı. Psikolojik etkenler olabilir, bir erkek nasıl hisseder bilemiyorum ama, bana çok tuhaf geliyor, bu çocuk iki kişinin çocuğu, yok ağlamasından rahatsız olup yatağını ayıracağını sanmıyorum, bana ilginç geliyor en azından. Açık açık konuşmadınız mı hiç, nedenleri ne, çocuktan rahatsız oluyorsa, bunu da açık açık söyleyebilirdi size. Size karşı bir soğuma var bu açık, bunun tek sebebide çocuk doğurmaksa, sizde olan fiziksel değişiklikler ise, siz sorun bunu açık açık.

En önemliside sıkıntınız sadece cinsel olarak uzaklaşmak değil sanırım, farklı bir soğuma var.

Çocukla ilgili bütün bunların neden olduğunu düşünmüyorum ben, nedenide nedir, doğru cevabı verecek olan eşinizin kendisi.

Ne demekmiş bebeğin uyanmalarından rahatsız olması?
Birincisi o bebek onun da evladı.
ıkincisi bu kadının canı yok mu tek başına gidip rahat rahat uyuyacak salonda, sonra da babayım ben diye geçinecek?
Yok yaa!
Sebep buysa çok çirkin.
Kilo ya da bakımsızlıksa daha da çirkin!
Çünkü bu kadın onun karısı.
ıyi günde kötü günde yanında olmayacaksa, kocayım diye de geçinmesin.
Yaa çok sinirlendim arkadaşım, otur konuş neymiş derdi anlatsın açık açık!
Gündüz arkadaş, gece yabancı!
Bu ne yaa, başlarım böyle aşkın ızdırabına!!!

Belki bebekten sonra süslenmeye vaktim olmuyor ama dişlerimi düzenli fırçalar ve duş alırım.Zaten terletecek bişey de yapmıyoruz:)

nedeni süslenmemeniz olabilirmi ?
Yani $öyle bir gercek varki erkekler paspal kadinlardan hoslanmaz.
Dush almak dislerini fircalamak herzaman yeterli olmaz.
Bebekle nasil oluyor, insanin hicmi vakti kalmiyor bilmiyorum ama,
10 saniye hemen bir rimel sürmek, biraz sürmek cekmek ruj allik sürmek, okadarda vakit alan bisey degil.
Üstüne güzel bi elbise giyivermek cok vakit alan bisey degil.

Erkekler cok bencil bunu cok iyi biliyorum, Kendileri göbekli bakimsiz dolasabiliyor ama eslerinden bu özeni bekliyorlar.. :kızgın:

Insan bence kendi icin süslenmeli, bunun birazda olsa faydasini göreceginizden eminim. Kendiniz icin süslenin :asigim:

nedeni süslenmemeniz olabilirmi ?
Yani $öyle bir gercek varki erkekler paspal kadinlardan hoslanmaz.
Dush almak dislerini fircalamak herzaman yeterli olmaz.
Bebekle nasil oluyor, insanin hicmi vakti kalmiyor bilmiyorum ama,
10 saniye hemen bir rimel sürmek, biraz sürmek cekmek ruj allik sürmek, okadarda vakit alan bisey degil.
Üstüne güzel bi elbise giyivermek cok vakit alan bisey degil.

Erkekler cok bencil bunu cok iyi biliyorum, Kendileri göbekli bakimsiz dolasabiliyor ama eslerinden bu özeni bekliyorlar.. :kızgın:

Insan bence kendi icin süslenmeli, bunun birazda olsa faydasini göreceginizden eminim. Kendiniz icin süslenin :asigim:

kesinlikle katılıyorum bu arada sultan cım sanırım dush demekle duş demek istedin:)
kendileri bakımlı pasbal olurlar ama kadının her daim bakımlı olmasını isterlerkötükedihüso

Rejim yapmak dünyanın en kolay işi ama kızım hala anne sütü alıyor ve biberon tutmadı.Sütüm azalıyor kızıma kıyamıyorum.Ayrıca o da göbeklendi evlendiğimizden beri 8 kilo ldı.

Ayy o zaman bebeğini uyuttultan sonra sen git yanına iyi davra güzelcene bir konuşmaya çalış.Ne olduğunu konuşursan sende ona göre davranırsın.Belki problemlerinizi halledersiniz.Bende hamileliğimden beri hiç anlaşamıyorum eşimle.Sakin sakin konuşamıyorum bile ben bağırdıkça o bağırıyo.Sakin olmaya çalışıp konuşursan belki sorunun köküne inip çözersiniz.Dualarım seninle ya

ewet zor bi durum allah yardımcın olsun erkeklerde bazen böyle depresyona qiriyo arkadaşlar ewet salakça sebepler ama oluyo işte..sen bence eşini karşına al we konuş ama önce qiyin kuşan biraz makyaj yap we konuş çünkü biz burda sana ne desek yalan olur ne seni nede eşini tanıyoruz belki bize doqru qelen sana yanlış qelicek bu problemi daha fazla uzamadan konuş bence anlattıkların kadarıyla başka kadın yok qibi ama bence fazla uzatma we karşına al eşini konuş......belki oda yanlışıının farkına warır.....
haaa
saçma qelebilir ama birde eşler yeni doqan çocuklarını bazen kıskanılarmışş sanki artık karısı onunla ilqilenmiyo sanırlarmış

benim daha şimdiden başıma qeldi qeçen eşimle dışarı çıktık we bebek için bir iki parça bişeyler aldım dışarı çıktık eşimin suratı asıldı ne oldu dedimmm
we şok oldum eşim bana sen artık hep bebeqe bişeyler alıyosun bana bişey aldıqın yok dedii şaşırdımm...we eşime daha fazla özen qösterdim we şimdi normale döndüüü

yani belki senin eşininde problemi bu olabilir allah yardımcın olsunn cnm benimm

iyi de duş almak bakm değil ki :hulya:
ne demek tv karşısında boşalmak,hem de gözünnü önünde öyle mi?:bbo:
daha neler duyacam :1shok:
ya başka biri,başka hattı varsa eşinin
2.telefon,çift sim kartlı telefon
ya da kartlarını kırdırdıysa fisfisfis
bi düşün fisfisfisderim

bu bir anda mı oldu böyle? ayrı yata yata mı alıştı yoksa anlamadım.. bencil erkeklerden nefret ediyorum ya.. kendileri don atlet..kadın gece gündüz koştursun ev işi yemek çocuk kendine azcık bakamasın hemen başka uğraşlar.. :oklava: canım yani tv de klip falan izlemesi ya da diğer bahsettiğin nette izleyip bi takım şeyler.bilmiyorum vaktin oluyor mu ama kendine bi değişiklik yapsan..daha çok özen göstersen belki dikkatini çekersin.anladığım kadarıyla da bakımlı olmaya çalışıyorsun ama hani daha bi özenli olsan.. dikkatini çekecek tarzda..seni üzmesine izin verme.kesinlikle konuşun.. tartışmaya döksede sakin olmaya çalış ve devamını getir..inş.herşey düzelir.. bebeğin de var nasıl merhametsiz oluyor bu erkekler böyle anlamıyorum..

Sevgili görümcem sağolsun sürekli onun yanında bana kaç kilo olduğumu artık rejim yapmam gerektiğini sorup duruyor.
Kendisi haftada bir kusan blumik bir tip de:(
Vlla bilmiyorum kilom mu sebep diyoruöm ama şuan 40 42 beden giyiyorum boyum 168 uzun boyluyum ne bileyim göze gelen sarışın bir kadınım
Hem insan bir ömür boyu 36 38 giyemez ki
Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum
Sebep eğer kiloysa zaten onu asla affetmem

"Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum "

Canım benim bu cümlen beni gülümsetti, yerim seni ben
Bu nankör kadir kıymet bilmez erkekleri biz her halleriyle seviyoruzda, onlar bizi kilolu olunca sevmeyeceklerse -ki onun çocuğunu doğururken alınıyo o kilolarda- hiiiiç sevmesinler diyesim geliyo...
Umarım eşin geçici bi bunalım evresindedir, dediğin gibi iş yoğunluğundandır, arada bir olur onlara öyle malesef :( inşallah geçici birşeydir ve düzelir ortada bir çocuk var çünkü. Sen biraz daha sabırlı olmaya çalış

valla ben bu erkekleri anlamış değilim ,,biz niye onların yakışıklılıklarında takılıp kalmıyoruz onlar bize habire kulp bulup duruyor..allah bilir bin kat daha güzelsindir eşinden sen..
yapacağın şey madem seni beğenmiyor çok göbeklendin ,ter kokuyosun gibi terslemeler belki terslenmek istiyor bu adam red edilmek dimi amaa:)

eşinizle açık açık bu sorununuzu konuşmayı deneseniz? bana göre eşlerin iletişimden uzak olması sorunları körüklüyor.

ben her şeyi konuşarak halledilmesinden yanayım. iletişim=mutlu evlilik.
kilo konusuna gelince,erkekler kusura bakmasınlar her daim sıfır bedenli hatun olamayız.ekranlarda gördükleri sadece salatayla beslenen basının her daim erkeklerin beynine kazıdığı "kadın dediğin iskeleti çıkacak kadar zayıf olacak" kadın tipi hiç olamayız.

demekki evlilikler mezara kadar değil,kilo alana kadarmışşsüprizzzzz

canım sorunun ne olduğunu anlamadım ama çok üzüldüm

bence eşine ilgi göster erkekler bazı dönemlerde ilgi isterler belkide bunun için yapıyor olabilir

onun dışında demişsin ya seni özledim falan diye işe yaramış adam gelmiş yanına

belkide biraz şımartılmak istiyor olabilir sevildiğini hissetmek istiyor olabilir

ne demek klip izlerken kendi ihtiyacını kendi karşılıyor:kızgın::kızgın:
çocuğun ağlaması sizin kilo almanız bahaneeeeee bunlar ilgilenmemesi için sebep değil
ütüsü yemeği uykusu için geliyorsa otelde yatsın
bence karşına al ciddi ciddi konuş aşılacak şeyler bunlar hepimiz kilo aldık doğumdan sonra bebeğimiz de ağladı bunlar aşılacak şeyler bayanssulusmilekilo vermene eşinde yardımcı olabilir beraber yürüyüşe gidin.evde süprizler hazırlayın evliliğinize renk getirin bir şeyler değiştirmeye çalışın
eşinizede söyleyin izlediği kliplerdeki gibi değil şarkıcılar da boşa iç geçirmesin yani can tanrıyar bu sebeble boşandı :oklava:

Evliliğimizin son 6 ayında aramızda bir soğukluk vardı. Birbirimize dokunmakta bile zorlanıyorduk. Petek'ten ve evden sürekli kaçmak istiyordum. Çünkü Petek kendisini bırakmıştı. Klipte ve sahnedeki gibi seksi, alımlı değildi. Yanımda makyajsız, eşofmanlı, ayağında pufidik terliklerle dolaşıyordu. Bunu hangi erkek kabul eder ki? O zaman da kendimi hep dışarıya attım"

valla petek dinçözle can tanrıyar ın durumu benim gözümde de canlanmıştı
bazen benim eşim de hayıflanır eşofmanla gezmesen daha kadınsı şeyler giysen diye ben evliliğimde hep bunları hayal etim diye hep söyler
o yüzden dikkat etmeye çalışyırom ve erkeklerin çoğu bunu istiyor

çok üzüldüm.. ben tahammul edemezdim ihtiyacını farklı sekilde karşılamasına allah korusun..ama suan daha ciddi problem sizden soğumuş olması..peki bebeğinize karşı nasıl? seviyor mu onu.. bana sorarsanız bu soğukluğun sebebi bebek..yani ilginiz bölünmüş oluyor..önceleri sadece eşinize ayırırken vaktinizi şimdi bebekte var.. anne olma olayı da kadını dişilikten biraz uzaklaştırıpkutsallaştıran birşey erkeklere göre.. bence ciddi ciddi konuşun tartışma havasında sitemli bir halde değil tabiki..umarım düzelir.. dua edicem..

valla petek dinçözle can tanrıyar ın durumu benim gözümde de canlanmıştı
bazen benim eşim de hayıflanır eşofmanla gezmesen daha kadınsı şeyler giysen diye ben evliliğimde hep bunları hayal etim diye hep söyler
o yüzden dikkat etmeye çalışyırom ve erkeklerin çoğu bunu istiyor
benim eşimde evde süslü olmamı ister ama kendisi don paça gezer :1:sen smokinini giy ben de abiyemi giyineyim diorum beraber tv izleriz dediğimde gözü korkuyor
erkeklerin hepsi süsü püsü seviyorda kendilerinie yapmıyor 7 gün 24 saat makyajlı gezemiyorsun süslü gezemiyorsun ki delikafadulden evde de rahat edemiyosa insan akannehir özel günlerde gezmelerde hepimiz bakımlıyız evde temiz pak olduktan sonra gerisi önemli değil aynada kendilerine baksın bu erkeler :1closedeyes:

Back
X