- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.940
- 723
Sizin hayatınızı bu anlamda değiştiren tek şey çocuğunuzun olması mı, yoksa daha önce de sıkıntılar var mıydı. Psikolojik etkenler olabilir, bir erkek nasıl hisseder bilemiyorum ama, bana çok tuhaf geliyor, bu çocuk iki kişinin çocuğu, yok ağlamasından rahatsız olup yatağını ayıracağını sanmıyorum, bana ilginç geliyor en azından. Açık açık konuşmadınız mı hiç, nedenleri ne, çocuktan rahatsız oluyorsa, bunu da açık açık söyleyebilirdi size. Size karşı bir soğuma var bu açık, bunun tek sebebide çocuk doğurmaksa, sizde olan fiziksel değişiklikler ise, siz sorun bunu açık açık.
En önemliside sıkıntınız sadece cinsel olarak uzaklaşmak değil sanırım, farklı bir soğuma var.
Çocukla ilgili bütün bunların neden olduğunu düşünmüyorum ben, nedenide nedir, doğru cevabı verecek olan eşinizin kendisi.
En önemliside sıkıntınız sadece cinsel olarak uzaklaşmak değil sanırım, farklı bir soğuma var.
Çocukla ilgili bütün bunların neden olduğunu düşünmüyorum ben, nedenide nedir, doğru cevabı verecek olan eşinizin kendisi.