Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Enişte valla biz zaten seni haklı bulduk. Senin hanım tarafı bi değişik. Allah sabır versin.
Ahahahah
Enişte haklı ama Türkçe zayıf. Derdini anlatamıyor adamcağız belli ki.

Ama KK nın oy birliği ile haklı bulduğu erkeklerden biri olmaya hak kazandı.
Alkışlarla gönderiyoruz kendisini :))

Karı - koca olayları buradan mi takip ediyorsunuz ? Bu neydi simdi ...

Kimin anlattığına yorum yapalım?

Hee birde Allah aşkına şu türkçenin anasını aglatmayin nolur ya !

BI nokta kullansaydınız en azından.

Ahahahah
Enişte haklı ama Türkçe zayıf. Derdini anlatamıyor adamcağız belli ki.

Ama KK nın oy birliği ile haklı bulduğu erkeklerden biri olmaya hak kazandı.
Alkışlarla gönderiyoruz kendisini :))

Öyle tuhaflıklara maruz kalmış ki Türkçesi şaşmış adamcağızın. Ben ki bu sitede senelerin TDK'cısıyım, hiç kızmadım bile düşün yani :D

K kobo26 birazdan size ayrılan sürenin sona gelicez sevgili Mune Mune gelip sizi çıkışa yönlendiricek o gelmeden buyurun dökün içinizi ama bi diyin allah aşkına siz bu çocuğun nesi ve bu konuyu acanin nesi oluyorsunuz...

Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
Enişte anlatamamışsın ama biz seni haklı bulmustuk zaten.
Bence gorumcengille birdaha görüşme, pardon baldızla:D

öyle ölmem beni taramalıyla vurun diyon yani oysa zaten biz seni haklı bulmuştuk o fragmanıydı bu aslı mı gözlerim kanadı okuyana kadar olaylar pek çetrefilli tez ayağından sallandırıla 7 yaşında ki çocuk :KK45::KK45:

aaa bi dakka, eniste degilmis, bu baldiz nr 3 oluyor galiba. 'diger kardesim' demis. bi dakka kahvemi alicam gercekten.

İlk konuya diğer kardeşim diye yazmış. Ablası galiba konu sahibinin.
Çocuk savunmaya mı geldin bacım sen?

aaa bi dakka, eniste degilmis, bu baldiz nr 3 oluyor galiba. 'diger kardesim' demis. bi dakka kahvemi alicam gercekten.

İlk konuya diğer kardeşim diye yazmış. Ablası galiba konu sahibinin.
Çocuk savunmaya mı geldin bacım sen?

Yahu kardeş diğer konuyu okusa hangi yüzle konuşmaya gelir :)değildir bence.

Back
X