- 22 Haziran 2016
- 253
- 261
- 53
- Konu Sahibi Gidiyorumm
-
Siz öncelikle size bu tür lafları söyleyenlerden uzak durun. Lohusa bir kadına bunlar söylenir mi? Ne kadar acımasız insanlar. İçinizi ferah tutun. Eşiniz sizi seviyor ve aldatmaz.
Niye okadar ayri kaliyorsunuzki esinin gorev yaptigi ilde yasaman imkanszmi cocuk bakmak icin ailenin yani da olmasi sartmiMerhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyoSizce benden soğur mu uzaktayız diye Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Boşverin onu bunu siz. İnsanlar anca üzerler moral vermezler. İmkanınız varsa gidin eşinizin yanına benceBen fazla iyi niyetliyim sanırım. Bidaha böyle konusanları susturmam lazım. Kırılmasınlar diyorum ama beni düşünen yok.
Evet aynı evdeydik doğum için geldim sadece
EEeee doğumu yapmışsınız neden geri gitmiyorsunuz Allah aşkına? Bir bebeğe bakamayacak mısınız kendi başınıza.
burasi soru sorulan ve uzmanlarin cevap yazdigi bir mecra degil.
bakin kk nin kendi yazdığı aciklamayi kopyaliyorum.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.
her konuda boyle yazan birileri mutlaka cikiyor. o zaman sorun ne diye. gerekirse sirf yazmak icin yazilir yine yazılır.
bu güzel cevap için teşekür ederim
bazen insanlar gerçekten ne kadar kırıcı olduklarının farkına varamıyorlar ,
kadın lohusa bunalmış yazmış ne var bunda yanii ,
geçen bende dudak dolgu fiyatı sorum google ya buraya nıye konu açıyorsun dedi birisi ,
2 ay kalıp dönme amacıyla geldim ama göreve gitti ilk fırsatta izin kullandı şuan gelmeye çalısıyor zaten
bu güzel cevap için teşekür ederim
bazen insanlar gerçekten ne kadar kırıcı olduklarının farkına varamıyorlar ,
kadın lohusa bunalmış yazmış ne var bunda yanii ,
geçen bende dudak dolgu fiyatı sorum google ya buraya nıye konu açıyorsun dedi birisi ,
Dogum icin gittiniz tamam da. Neden 8 ay?
Siz mecbur kalmışsınız gitmişsiniz, eşiniz görevdeymiş haklısınız , ama gerçekten sadece doğum yaptığı ya da çocuğuna kendi bakamayacağını düşündüğü için böyle yapanlar var.
Ailelerin de bu konuda sorumluluğu çocuklarına vermeleri gerekiyor. Herkesin kendi evi olduğunu anlaması lazım, inşallah öyle ebeveynlerden olmam vakti gelince.
Size kolaylıklar diliyorum, inşallah en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz
Göreve giden adamın sizi aldatmak için zamanı olur mu ki? Bir de büyüklerimiz hep eşlerinizden ne olursa olsun uzak kalmayın araya soğukluk girer der. Doğumunuza yakın mı gittiniz annenizin yanına yoksa daha mı erken gittiniz?
İstemeyen okumaz, cevaplamaz olur biter. Burası belli kurallar içinde her şeyi
Çünkü göreve gitti eve gelemiyor
Aman yakmak makmak evrene negatif enerji vermeyelimLohusa kadına aptal aptal konuşan insanları yakmak istiyorum. Bacım yapacak olan adam yanında yapar ruhun duymaz.
sürekli görevdeyse operasyondaysa hangi ara aldatacak.Özlüyoruz çok hemde. Ama izinini kullanamadı sürekli görevdeler. Biraz sıkıntılı bi yerdeyiz hastane vs her sey uzakta. O yuzden ailemin yanına geldim. Mecburen.
sürekli görevdeyse operasyondaysa hangi ara aldatacak.
3 aylıktı geldiğimde. Göreve gönderdiler eve gelemiyo mecburen kaldım buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?