kocamla ailem arasnda kalmaktan cok yoruldum bana yardim edin. lutfen artik dayanamiyorum.

cbcbcb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
5
0
33
bayanlar konuyu kisaca ve ozlu birsekilde anlatmaya calisacagim. kocamla birbirimizi sevdik onun yasi 27oldugunda geldi bni istedi ailesyle bnm ailem. Ailesi bize uygun degil diye istemeDi. daha snra esim bir sekilde kendini sevdrdi. Nisanlandik ancak iki anne arasnda anlasmazliklar cikti. Ve benim annemin tersi de kotudur. Ne yapti etti. Ayirdi. 6 ay ayri kaldik. Bn cok kotuyum o cok kotu. Toparlandik diyoruz hic olmaz yerde karsilasma birsey duyma hic bir zman unutamadik birbrmzi. Ve biz tekrar birlestik zar zor. ailemle ters dustum ama ikna ettim. Ama kocam bu olaylardan oturu evlendikten snra gorusmedi. hep bn ailmn yanina tek gidip geldim yakin zamanda babaannm vefat etti. Cenazeye bn her gun geldim kndsi uc gun geldi ve yemek yaptrdi sagolsun. Ve gecen hafta kayinvaldemler babamn yanna bassagolsun diye gittiklernde geldi. Hic konusmuyor benim kocam. gderken tokalasmadi annemlE. Ailem dgumgunune hediye almis kabul etmedi. 6aylik evliyim. Sevgmden cok sey goturuyor bu durum. Ve hala ailem evime gelmedi. Bu durum ne kadar aci ve kocansz baba evine gitmek. Beni anlamiyor. Ne yapmam gerek nasil duzelticem ben arayi bu bole bir omur surmez. Ben ailemi cok seviyorum kocamda cok seviyorum. Ne yapmam lazm. Gerekli duaDa soyleyin bna bn neler yapmm lazm kocamin icindeki kin ve nefreti nas sevgi degilse bile bnden dolayi bnm icin saygiya nasil donstreblrm

Canım öncelikle ben anneler arasında kavgadan sonra senin adına karar verip sizi ayırmasına çok kızdım , mantıklı düşününce de eşinin aldığı tavır bana yanlış gelmedi .. senin annen çabuk affedebilirsin ama eşine biraz daha zaman vermellisin bence zaman nefreti ve kini yutar merak etme ..

eşinin nefreti sizi ayırdıkları için ailene bu yüzden iyi davranmıyor..demekki kinci biri affetmiyor..

Insallah. Cok sikinti yasadik. Hep bir sikinti. Nisanlilik doneminin son zamanlarda kendiside cok cektrdi. Nikah bir ay once kiyildi. nikah kiyildiktan sonra bir iki hafta sonra ben sendem ailen yuzune sogudum ailem rezil olmasin diye evleniyorum. 1sene sonra bosanicaz demsti. Keske deseydim. hayr simdi bitcek deseydim. cunki simdiki soyledigi Laflar aileme laf soylemesi beni cok uzuyor. Birde beni sinirli gonderiyor bir ara beni ailmin yanina 2 ay gndermedi

Çok kötü bi durum bayan olsa kv ve kp affeder ama erkeklerin kini daha kötü ama zamanla oda unutur herseyi umarım

Zor bir durum ama ben uzerine gitmemenizi tavsiye ederim...ailenizin de ona iyi davranmasi icin caba harcamamasi gerektigini..mesela benm kpderimde oglum boyu boyun bulsaydin demis esime ben evlendikten sonra soyledi kpderimin boyle dusunmesi bile beni itti...ama zamanla gordum ki kpderim beni kendi oglundan kendi kizindan daha cok sevdi cunku beni tanidi, ona olan saygimi hic yitirmedim...
Ben yine diyorum ustune gitmeyin..ama alien sana gelsin hic cekinmeden, mesafeli olsun onemli degil..onemli olan o kapiyi kapatip basbasa kaldiginizdaki iletisiminiz, sayginiz, sevginiz...siz de onun ailesine mesafeli olun..ya da ters tepmeyecekse kisasa kisas yapip siz de gitmeyin

eşinize ailenizden bahsetmeyin. olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde konusunu açmayın.
ve kocana benim yanımda ailemle ilgili konuşma diye kesin bi şekildi konuşun. tamam sevmeyebilir ama hakaret edemez. bi süre konuşmayınca sakinleşecektir.
ailenizin yanına tek gitmeye devam edin. ısrar üzülme ayılma bayılma hallerinede girmeyin. zor evet ama biraz böyle deneyin bence

Esin hakli bence. Yapilanlar pat diye unutulmaz. Unutsa karaktersiz derdim. Ne mutlu kararlarinin arkasinda duran karakter sahibi bi esin varmis...

bayanlar konuyu kisaca ve ozlu birsekilde anlatmaya calisacagim. kocamla birbirimizi sevdik onun yasi 27oldugunda geldi bni istedi ailesyle bnm ailem. Ailesi bize uygun degil diye istemeDi. daha snra esim bir sekilde kendini sevdrdi. Nisanlandik ancak iki anne arasnda anlasmazliklar cikti. Ve benim annemin tersi de kotudur. Ne yapti etti. Ayirdi. 6 ay ayri kaldik. Bn cok kotuyum o cok kotu. Toparlandik diyoruz hic olmaz yerde karsilasma birsey duyma hic bir zman unutamadik birbrmzi. Ve biz tekrar birlestik zar zor. ailemle ters dustum ama ikna ettim. Ama kocam bu olaylardan oturu evlendikten snra gorusmedi. hep bn ailmn yanina tek gidip geldim yakin zamanda babaannm vefat etti. Cenazeye bn her gun geldim kndsi uc gun geldi ve yemek yaptrdi sagolsun. Ve gecen hafta kayinvaldemler babamn yanna bassagolsun diye gittiklernde geldi. Hic konusmuyor benim kocam. gderken tokalasmadi annemlE. Ailem dgumgunune hediye almis kabul etmedi. 6aylik evliyim. Sevgmden cok sey goturuyor bu durum. Ve hala ailem evime gelmedi. Bu durum ne kadar aci ve kocansz baba evine gitmek. Beni anlamiyor. Ne yapmam gerek nasil duzelticem ben arayi bu bole bir omur surmez. Ben ailemi cok seviyorum kocamda cok seviyorum. Ne yapmam lazm. Gerekli duaDa soyleyin bna bn neler yapmm lazm kocamin icindeki kin ve nefreti nas sevgi degilse bile bnden dolayi bnm icin saygiya nasil donstreblrm
sevginizin, evliliginizin zarar gorecegini, seni dusunmesi gerektgni anlat yumusak bi dille.. denedin mi?

Canim öncelikle Allah sana sabir güç kuvvet versın cok zor bı durum hem aile hemde es sevdıgın adam arasında kalmak bunu bnde yasadım ve hala yasıyorum ve senı cok ıyı anlıyorum...
esinle ne kadar zorlukla evlendıgını ve onun ıcın nelerın ustesınden geldiğinı kapalı bı dılle anlatmaya calıs..
sonra bnce bıraz esıne zaman ver cunku onuda anlamak lazım Allah bı cozum yolu gosterır ınsallahh

Allah sabır versin.
Çok zor. Tatlilikla cozmekten başka çaren yok.
Ne yaparlarsa yapsınlar yapıcı ol.
Iki tarafa da çok üzülmekte olduğunu anlat.

Esinle tatli tatli konus , boyle mutsuz oldugunu bir ömür boyle olamayacagini anlat.
Herkes hata yapabilir affetmekte buyukluktur ..
Kin tutmasi ona hic birsey vermez ..

Neden eşini suçlamak yerine biraz da annene pay biçmiyorsun? Adam sevgisine sahip çıksın tebrik ederim onu.

Bence iki insanın barışa bilmesi için iki tarafında kendi içlerinde barışmayı istemeleri, iyi niyet ile adım atmaları gerekiyor.

Kv den de eşin de gelmişler adam yemek te yaptırmış yani onlar büyüklük yapmışlar. Ben senin aileni daha dik kafalı gördüm. Anneniz demişiniz ya tersi pistir üç günlük dünya yahu nedir kızının evine gitmemek damat ile bukadar çekişmek. Burada ben büyüklerde enaniyet ve anlayışsızlık görüyorum . Siz akıllı olun eşinizle daha iyi olun büyüklerden aklını başına alan alsın almayan kendi bilir. İleride gelirler evine bu kadar derdine düşme, kimseye bişi öğretemezsin.

Se
Neden eşini suçlamak yerine biraz da annene pay biçmiyorsun? Adam sevgisine sahip çıksın tebrik ederim onu.

Bence iki insanın barışa bilmesi için iki tarafında kendi içlerinde barışmayı istemeleri, iyi niyet ile adım atmaları gerekiyor.

Kv den de eşin de gelmişler adam yemek te yaptırmış yani onlar büyüklük yapmışlar. Ben senin aileni daha dik kafalı gördüm. Anneniz demişiniz ya tersi pistir üç günlük dünya yahu nedir kızının evine gitmemek damat ile bukadar çekişmek. Burada ben büyüklerde enaniyet ve anlayışsızlık görüyorum . Siz akıllı olun eşinizle daha iyi olun büyüklerden aklını başına alan alsın almayan kendi bilir. İleride gelirler evine bu kadar derdine düşme, kimseye bişi öğretemezsin.
sen yanlis anlamssin cnm esim ailemi eve almiyor esim istemiyor. Bbm ariyor annm ariyor kavga ediyor. Acmiyor. Gecmisi gecmste birakti ailem ve esimin aileside birakti suan iki kaynvalde konusuyor. Ama kocam istemiyor kocam karsi geliyor. Kocam herseyi yasakliyor

bence zamana bırak bır müddet sonra kendılıgnden gıdersınız beraber..

Ne kadar küslük gütmeyi düşünüyor acaba? Bir ömür süremez. Karşısındaki onun büyüğü, sizin hatriniza gidip ellerini öpmeli. Sonuçta kanlı bıçaklı evlenmediniz. Hediye kabul etmemesi, annenizle tokalasmamasi da bence artık saygisizliga giriyor, haklıyken haksız duruma düşer. Evlenmişsiniz olmuş bitmiş. Eşinizi ikaz etmelisiniz

Annen hangi sebepten ayirmak istedi sizi ogrenebilirmiyim?

Se

sen yanlis anlamssin cnm esim ailemi eve almiyor esim istemiyor. Bbm ariyor annm ariyor kavga ediyor. Acmiyor. Gecmisi gecmste birakti ailem ve esimin aileside birakti suan iki kaynvalde konusuyor. Ama kocam istemiyor kocam karsi geliyor. Kocam herseyi yasakliyor

O zaman eşiniz ayıp ediyor.

X