bayanlar konuyu kisaca ve ozlu birsekilde anlatmaya calisacagim. kocamla birbirimizi sevdik onun yasi 27oldugunda geldi bni istedi ailesyle bnm ailem. Ailesi bize uygun degil diye istemeDi. daha snra esim bir sekilde kendini sevdrdi. Nisanlandik ancak iki anne arasnda anlasmazliklar cikti. Ve benim annemin tersi de kotudur. Ne yapti etti. Ayirdi. 6 ay ayri kaldik. Bn cok kotuyum o cok kotu. Toparlandik diyoruz hic olmaz yerde karsilasma birsey duyma hic bir zman unutamadik birbrmzi. Ve biz tekrar birlestik zar zor. ailemle ters dustum ama ikna ettim. Ama kocam bu olaylardan oturu evlendikten snra gorusmedi. hep bn ailmn yanina tek gidip geldim yakin zamanda babaannm vefat etti. Cenazeye bn her gun geldim kndsi uc gun geldi ve yemek yaptrdi sagolsun. Ve gecen hafta kayinvaldemler babamn yanna bassagolsun diye gittiklernde geldi. Hic konusmuyor benim kocam. gderken tokalasmadi annemlE. Ailem dgumgunune hediye almis kabul etmedi. 6aylik evliyim. Sevgmden cok sey goturuyor bu durum. Ve hala ailem evime gelmedi. Bu durum ne kadar aci ve kocansz baba evine gitmek. Beni anlamiyor. Ne yapmam gerek nasil duzelticem ben arayi bu bole bir omur surmez. Ben ailemi cok seviyorum kocamda cok seviyorum. Ne yapmam lazm. Gerekli duaDa soyleyin bna bn neler yapmm lazm kocamin icindeki kin ve nefreti nas sevgi degilse bile bnden dolayi bnm icin saygiya nasil donstreblrm