- 12 Eylül 2018
- 761
- 1.045
- 113
- 37
- Konu Sahibi Designer08
Kızlar eski üye sayılırım ama ilk defa yazıyorum. Kisa kesmeye çalışacağım. Kocamla anlaşamıyoruz. O bardağın boş, ben dolu tarafına bakıyorum. O yüzden o, ona iğne batsa kıyamet koparan, ben kan revan içinde kalsa sessizce yarasını kendi saranlardanız. Bencil, gergin ve manasız şeyleri büyütüp dır dır yapan bir tip kisaca. Eskiden de boyleydi ama iş hayatinda sorunları vardı. Çok uzun süre ıssız kaldı ve gercekten elinden ne geliyorsa yapmasina rağmen iş bulamadi. Sonra bir şekilde sektör değiştirdi ve artık her yoluna girmeliydi! iyi bir baba. Kötü bir insan değil ama artık benim ne tadim kaldı ne tuzum. 5'i evli 8 yildir birlikteyiz. Bir bebeğimiz var. 19 aylık. Benim normalde iyi bir mesleğim var ve çalışırsam ortalamanin üzerinde maaş alabilirim. 10 yıllık iş tecrubem var. Daha önce çok iş degistrdim. Hic iş aramam gerekmedi. Çok kolay iş buldum. Eşimin iş hayatında battığı çıktığı 3 senede evi ben tek basima gecindirebiliyordum. Ama pandemiden beri iş bulamıyorum. Kimse aramiyor bile... Annem vefat etti. Gidecek bir yerim yok. Eşimin iki evi gecindirecek bir geliri yok. Zaten kocam olmayan bir adam beni niye gecindirsin? Kızımın masraflarını talep edebilirim ancak nafaka olarak. Bu sürede bosanamıyorum bari yeniden "biz" olmayı deneyeyim diye elimden geleni yapıyorum sanırım o da zaman zaman biraz dikkat etmeye çalışıyor ama yok olmuyor da olmuyor. Cinsel hayatımız da yok gibi bir sey. Kendisi çok isteksiz. O da kızıma hamile kalmadan önce başladı ilaç kullandığını o yüzden böyle olduğunu söylüyordu. Sonra gebelik doğum lohusalık derken bu güne geldik. İlacı da bırakalı çok oldu. Artık hiç bahanesi yok. Konuşulmuyor da. Var mı bir aklı tavsiyesi olan?