• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla anlaşamıyoruz; çünkü burçlarımız uymuyor. Böyle düşünen var mı?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar var mı kocasıyla veya sevgilisiyle astrolojik harıtası uymadıgı için anlasmazlıga düştüğünü düşünen,
varsa burclarınızı yazar mısınız ve sizce bu sebeplerden mi anlaşamıyorsunuz gercekten de?

Mesela benim öyle bir inancım var genelde sevgililerim aynı burçlardan ve bunun dışına pek çıkmıyorum.

:hulya:

bence burclar etkili oluyor ama yinede tamamen buna endeksleyemeyiz anlasıp anlasamamayı çünkü insanların aileleri cevreleri kişiyi cok etkiler. ben sadece burca baglı kalmazdım kalmadım da

bence burclar etkili oluyor ama yinede tamamen buna endeksleyemeyiz anlasıp anlasamamayı çünkü insanların aileleri cevreleri kişiyi cok etkiler. ben sadece burca baglı kalmazdım kalmadım da

Burcalara cok inaniyorum ama secimlerim hep ruhumu oksayan, kalbimi isitandan ve birazda mantigimdan yana oldu, bugune kadar yasadigim hicbirseyden ,cok Sukur, pisman olmadim.

ben burçlara inanmıyorum

Hayatini ve Iliskilerini su burclara göre yönlendiren insanlari oldum olasi anlayamiyorum..:hulya:..

Yaw ne alakasi var???
Adam öküz burcundansa istedigi astrolojik haritasi olsun....öküz öküzdür.....:delphin:

Ben inanmiyorum bunlara....Iki insan birbirini delikanli gibi sevip saydiktan sonra burc murc önemli degil.:kahve:

Yengeç...
bu burcu yanıma yaklaştırmam...

Ben ilişkilerde burçların önemli olduğuna inanıyorum ya..:hulya:

Hayatımı buna göre düzenlemiyorum tam anlamıyla ama dikkat ediyorum,bazı burçlarla çok zor iletişim kurabiliyorum ya da zorlayıcı bir ilişkimiz oluyor,yada anlaşılmadığımı hissettiyorlar bana,kimileriyle de su gibi akıp gidiyor,gerçek bunlar,yıldızlar etkiliyo hayatımızı.

Dengesizlik burcu var mı???
O zaman daha ne?
Karakteri burç etkiler ama hepsi bu...
3 sevgilim oldu.
1.si akrepti. Akrep en iyi anlaşmam gereken burç imiş ben yengecim ama o dengesizdi o yüzden hiç anlaşamadık 15 gün sürdü bitti.
2.si oğlaktı. Kesinlikle fazla sırnaşıktı. Halbuki onla da iyi anlaşmam gerekirdi. Çünkü zıt kutup olduğumuz için birbirimizi çekmemiz gerekirmiş...
Şimdiki sevgilim, 3 yılı doldurduğum insan hayatımın neşesi ışığı... Ve terazi.
Burç yorumlarına bakınca hiç anlaşamadığım burç olması gerekiyor.
Eeee neden değil?
Sonuç belli ve açık.
yerimseniben

bence yıldızının alıp almamsı çok önemli karşısındaki,çünkü bazen batabiliyor insanın yıldızı almadığında karşısındakinin hareketleri.

Önce insan olmalı..burç da neymiş..
Hayatımı etkileyecek kadar inanmam burçlara..
:hulya:

burcu ve yükseleni önemli.. insanlar burçlarının özelliklerini genelde taşıyor..

ben akrepim kocam yay.. anlaşmmızın zor olduğunu söylüyor astroloji ama yanıldı:) biz çok mutluyuz:) ki evlendik...

kişinin birbirine verdiği değerle herşey alt üst olur. ne burç ne aile ve sosyal yaşam. yeter ki aşk sevgi saygı olsun tüm hayatını sevdiğin kişiye adayabilirsin.

ben bunu ayrıldığım nişanlımla yaşamıştım.ama çok ilginçtir ki ben bir kaç burçla hiç ama hiç anlaşamıyorum.ortak nokta bulamıyorum.ben inanıyorum yıldızların gezegenlerin konumlarının üzerimizde etkisi olduğuna.

ben boğayım en nefret ettiğim ikizlerdir kızıda olsa erkeğide olsa hemen anlarım ikizleri anlaşamam nedendir bilinmez kaçkere aynı oldu hep kavga ettiğim insanın burcu ikizler olurmu anlaşamam mikrop görmüş gibi oluyorum sevgilim aslan ben boğa anlaşamıycamızı yazmışlar ama yanyanayken anlaşıyoruz ama uzaktayken kedi köpek gibi birbiriimi yiyoruz yine garibim o biişi demez alttan alır ama ben hep zorlarım sınırları kavgayı hep çıkaran taraf benimdir

Sevgilimle anlaşıyoruz ama bazen beni sinir krizlerine sokucak derecede sinir ediyor.
Çünkü o bir yengeç erkeği!
Çünkü acayip uyuşuk!
Çünkü çok geniş!
Çünkü çok çabuk küsüyor!
Çünkü çok nazlı!

Back
X