• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla anlaşamıyoruz; çünkü burçlarımız uymuyor. Böyle düşünen var mı?

Sevgilimle anlaşıyoruz ama bazen beni sinir krizlerine sokucak derecede sinir ediyor.
Çünkü o bir yengeç erkeği!
Çünkü acayip uyuşuk!
Çünkü çok geniş!
Çünkü çok çabuk küsüyor!
Çünkü çok nazlı!

benimde sevgilim yengec saydığın ozelliklerin aynısı ondada var kız gibi kusmesinden nefret ediyorum:mymeka:

canım ben ateş grubuyum ve asla su gruplarıyla anlaşamam ama eşim su grubu ben ne kadar dik başlı sinirliysem o bir o kadar sakin ben ne kadar rahat ve katı isem o bir o kadar duygusal ama Allaha şükür çok iyi anlaşıyoruz ben burç uyumuna inanmam.

bende burç uyumuna ınanmam ben boğayım yüksenelim balık.eskı erkek arkadaşım yengeç burcuydu acayıp derece sorunlarımız ılıskımız boyunca oldu.göya ıyı geçinen ıkı burçtur.

gaybı Allah tan başka kimse bilemez.yaşayıp görücez..herşeyn hayırlısı

canım burçlara takılmamak lazım eşim akrep ben ikizler burcuyum bakarsan hiç uymayan iki burç ama gayet güzel gidiyo işte.. çevremde de var sözde burçları uymayan ama süper evlilikleri olanlar..anlaşamadığımız noktalar yokmu elbette var ama kişilik yapısıyla yetişme tarzıyla alakalı bunlar sen fazla takılma derim ben..

ben de pek inanmam ama bazı arkadaşlarımızın aktardığı tecrübeler dikkatimi çekti. yengeç erkeğinin çok nazlı ve çabuk küsen bir erkek olduğuna dair. benim eşim de yengeç ve aynı şekilde çok nazlı... tesadüf mü acabafisfisfis
koç - yengeç:asigim:

burçların ilişkiyi etkilediğine inanıyorum ama aman aman bi etkisi oldugunuda düşünmüyorum :)

valla biz koçla yengeç, normalde anlaşamamız lazım ama anlaşıyoruz, yükselenlerimiz ikizlerle aslan, yani anlaşan bi ikili, ondan mı dersiniz
bence burçlara bakılırsa anlaşmak yada anlaşmamaya bahane olarak tonla açı bulursunuz

biz, ben aslan, eşim oğlak .....

bunlar uyuşuyor mu ondan bile haberim yok !

bize sorarsanız yuvarlanıp,gidiyoz iştekaydirigubbakcemile3

neptün aşkına, benimkide yengeç ama hiç söylediğiniz gibi değilkaydirigubbakcemile3

biz, ben aslan, eşim oğlak .....

bunlar uyuşuyor mu ondan bile haberim yok !

bize sorarsanız yuvarlanıp,gidiyoz iştekaydirigubbakcemile3

yok canım uyuşmaz, demekki ya yükselenleriniz ya ay burçlarınız tutuyo, tutturmak istersek seçenek çok yanikaydirigubbakcemile3

Back
X