- 2 Ağustos 2020
- 957
- 434
- 53
Merhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık