• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Abartmayalm istersnz solans ... bn care aryrm öldürme yöntemleri değil

Esimle 2 yil olcak ewleneli ama bi türlü anlasamiyorz bn 21 yasndaym esim 31 cok sinirli bi yapisi war psikolojim bozldu artk bide 1 oqlmz war nolur yardm edin ne yaprsam düzelir :KK43:[/QUOT

herkes ailesini sever de 31 yaşındaki adamlada yani hala ailesine düşkünlüğünden dolayı sorun yaşanıyorsa ne denir ki bilemedm.Allah yardımcın olsun

Allh razı olsun kader deyip çekiyorum yapacak bisey yok

Aynn bnde 2.bi kaza olmasa Bi süre düşünmüyorum esim cok istiyor ama ben karşıyım şimdilik çünkü bi duzenimiz yok

Veterinerden at sakinlestiricisi temin edin, Eşinizin kilosuna uygun bir miktar belirleyip cayina, çorbasına, pogacasina falan koyun. Baktınız ise yaramiyor dozu arttirin, gebersin gitsin. Bana da bir sinir geldi aniden.

Çok iyiydi :)

Tek çare olduğu gibi kabul etmek, sinirini çayla ilaçla azaltabilirsiniz. Ama olduğu gibi kabul ederseniz, rahat edersiniz.

Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
Selam ipek evin tek kiziyim demissin.. bence o yuzden kaldiramiyosun yada abartiyosun kocanin sinirini bilemem yasayan sensin Allah yuvaniza muhabbet huzur versin.. ben su yorumu yapabilirim, bende 2 kardesim kardesimle aramda 10 yas var ilk torun ilk yegen ilk cocuk simarik buyudum biraz ilgi bendeydi babam ben sizsiz yapamam yavrum canim modundaydi hep halada oyledir Allah razi olsun kisaca tum ailenin sevgisini uzerimde hissettim.. ama esimde 2 kardes en kucuk ve babasi biraz ite kaka buyutmus nasl desem gergin ortamda cocugu surekli yererek sevgisini gizleyerek buyutmus halada oyledir. Birde isinde dolayi esim gergin isi gergin cunku neyse surekli sevgi goren ben hic sevgi yada az sevgi gormus bi adamla evlendim catismalar cok oldu bosanma derecesine geldim vs... ama alingan olmamaya calisiyorum 23 yasima kadar ben sevgi gordum simdi 24 yasina kadar sevgi gorememis kocama anlayisli olmaya calisiyorum.. ana baba evladin nazini cekiyoda el oglu cekmiyo canim kocanda olsa askindan olsende o bi el oglu verdigi deger kadar deger vermeye bak zor bende pek basarmis sayilmam ama deniyorum sinirliyse geciyorum baska odaya falan

Birde esin polismis dogudami yasiyosunuz sark hizmetinden dolayi

Hayat02 Hayat02 Her ne kadar yarım yamalak yazım şeklinizle okumak zor olsa da naçizane fikrimi yazayım.

Konunuzdan anlayabildiklerim ; siz 21 , eşiniz 31 yaşında. Polis memuru ve sinirli bir yapısı var. Sorduğunuzda neden sinirli olduğunu anlatmıyor ve sizin de davranışlarınızda beğenmediği , eleştirdiği noktalar var.

Görevi nedeniyle mesleki sır niteliği bulunan bilgileri sizinle paylaşamayacağı için anlatamıyor olabilir. Gün içerisinde karşılaştığı olayları kabullenmekte zorlanıyor olabilir. Bu durumları kendi içerisinde çözmesi ve günün stresinden arınması için biraz zaman tanıyabilirsiniz.

Beğenmediği , siz de onaylamadığı davranış şeklini bilmeden yorum yapılamaz. İmkansızı mı istiyor eşiniz sizden ? Değiştirmenizi istediği davranışınızı değiştirmeniz olumlu bir eylem mi olumsuz mu ?

Karşılıklı anlayış ve düzgün iletişim kurarak çözülemeyecek sorunlarınız mı mevcut ?

Allh razı olsun kader deyip çekiyorum yapacak bisey yok

Ortada sizin için aşılamayacak sorunlar var ise kader deyip çekmeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası.

Ya hiç benim istediğim gibi biri değil yani nasıl desem baya baya zittiz hiç Kibarlık yapmaz özel günleri takmaz benim istediklerimi yaşadığını söylüyor ama ben yaşadım eşim sonuçta ondan başka kimden bekleyebilirm bi gül alıp gelmemiş 2 yilda arpa boyu kadar yol alamadık ben soyledikce o tersini yapti herhangi bi konuyu bana danışmaz bende insanım sonuçta hergün evlendiğim icin bir kere daha pişman oluyorum siddet uyguladığı da oldu ama cok pişman olyr sora beu defa ben affedemyorum soguyorum cok güzel bi bayan olduğumu söylüyorlar esimde dahil yani çirkinim diye yapmiyo konuşma tarzım hoşuna gitmiyomus

Bu yaşta çöktüm birde çok takıntılı bi insanım istahim kesilir bişeyi çok düşününce kac defa git dedi babanin evine ama ben cesaret edemiyorum gitmeyi çok tuhaf bi karakteri var gelip almaz diye korkuyorum

Belki isinden dolayi gergindir streslidir catliyodur sinirden amaa konusma tarzin hosuna nasil gitmiyo adama kufurmu ediyosun? Simarikmi konusuyosun ? Pardon ama az yesinde kendine spiker tutsun pehh

Esimle 2 yil olcak ewleneli ama bi türlü anlasamiyorz bn 21 yasndaym esim 31 cok sinirli bi yapisi war psikolojim bozldu artk bide 1 oqlmz war nolur yardm edin ne yaprsam düzelir :KK43:
kim anlaşıyorki şekerim..alttan al ..oğlun için..boşansan bir daha evleneceksin sanki alacağın bu koca çokmu iyi olacak..belkide bunu aratır..psikiyatriste git..doktora sanki sen sinirliymişsin gibi aslında kocanın yaptıklarını davranışlarını sen yapıyormuşsun gibi anlat..sana sakinleştirici ilaç verir..onu kocanın yemeğine çayına suyuna kat içir ..doktora direk kocam sorunlu desen o gelsin der..kocanda bunu kabul etmeyecektir..

Sevdiğini sürekli dile getirir çok düzgün biridir evden işe işten eve namazını 4.4lk kılar çocuğuna aşık ama biz Anlasamıyorumz :(

Back
X