• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Bence psikolojik destek alinmali evlilikte asiri sinir dişinda bir sorun yok gibi eşine bunuonermelisin tabi öyle bir insana soyleyebilirsen

Ailesine duskun demissin kv mi doldurusami getiriyor acaba ? Gece gece kadinin gunahina girmim ama

Asla küfürlü konuşmayız o da bende 2 yıldır erkek olmasına ragmen duymadım nasıl desem tersliyormus gibi konsyormusum hem şımarık olsam bile kocama şımarık oluyorum bunda ne var ki cinsel ilişkide iyi ol diyo herkes ama alakası yol

Evet tek sorunumuz anlasamamak gerçekten bunalıma girmisim artik ne dese gülüyorum bilerek yapmıyorum mutlu olmayı bi türlü beceremiyoruz:110:

Asla küfürlü konuşmayız o da bende 2 yıldır erkek olmasına ragmen duymadım nasıl desem tersliyormus gibi konsyormusum hem şımarık olsam bile kocama şımarık oluyorum bunda ne var ki cinsel ilişkide iyi ol diyo herkes ama alakası yol
Ama bazi erkekler simarik sevmez ki nazlanmak ayri simarmak ayri herkes cesit cesit 2 sene uzun bi zaman huyunu az cok ogrenmissin mesela bak bnm esimde asker ilk zamanlar bnde evde isten konusmuyo diye sacma gelirdi ama adam bu yani istem bahsetmiyo is arkadaslariyla.bile isten bahsetmiyolar cogu bu sekilde mesela genelde ben carlarim susar susar ama tabi bazen patlar bende kapatrm.kapiyi beklerim yani guzelim bende gercekten cok sorun yasadim annemin evine gittim arkama bakmadan evime dondum ve cocugum yok anlayis ve susmak herseyin ilaci ama kendini cok uzmeden

Görümcelrim de var onlarda çok fenalar ama günahlarını alamam dolduruyolar mi bilmiyorum kaynanam beni hiç beğenmiyor kocamda hep onların tarafında asla beni savunmaz

kim anlaşıyorki şekerim..alttan al ..oğlun için..boşansan bir daha evleneceksin sanki alacağın bu koca çokmu iyi olacak..belkide bunu aratır..psikiyatriste git..doktora sanki sen sinirliymişsin gibi aslında kocanın yaptıklarını davranışlarını sen yapıyormuşsun gibi anlat..sana sakinleştirici ilaç verir..onu kocanın yemeğine çayına suyuna kat içir ..doktora direk kocam sorunlu desen o gelsin der..kocanda bunu kabul etmeyecektir..

Bir insanın haberi olmaksızın yemeğine , çayına, suyuna ilaç katmayı nasıl tavsiye olarak yazabilirsiniz ? Bir insana rızası dışında ilaç vermek suçtur.

Sizin tavsiyenizi dikkate alıp konu sahibesi uygular ise doğacak sonuçların bedelini kim ödeyecek ? Bir psikiyatr ın yazacağı sakinleştirici ilacın yan etkileri ve doz aşımı halinde doğabilecek sonuçları düşünebiliyor musunuz ?

Araç , ağır makine kullanamaz, risk içeren olayların içine giremez gibi detaylar sizin için önemsiz mi ?

Belki okumadınız ancak eşi polis memuru , ki olmasa da fark etmez. Kendi hayatı veya bir başka insanın hayatı bu tavsiye nedeniyle zarar görebilir ; farkında mısınız ?

Eşiniz ile anlaşamıyor iseniz , hayata bakış açınız uymuyor ise ; " çocuğumuz var , yeniden evlensem ya gelen gideni aratırsa"gibi düşüncelerle yediğine , içtiğine ilaç katmak yerine yolları ayırmaktır doğru olan.

Ve simdide esimle mutlu olmayi Rabbim.nasip etti ama cocugum olmuyor yani olmazmis..hep bi imtihan

Keşke bende takmasam ama olmuyor elimde değil birlikte yattigimz günler cok az iki düşman gibi o bi yana ben bi yana yatarım hep gururumu ayaklar altına aliyorum hep giden ben oluyorum ama benimde bi sınırım var

Karsina alip bak biz bir aileyiz cocugumuzda var 3 kisilik aileyiz birbirimize destek olup mutlu olmaliyiz sen bana ben sana aitim seni seviyorum bize kimseden fayda yok gel ofkeni kontrol.etmeye calis bende sana yardimci olurum ustune gelmem ama sende caba sarfet bak cocugumuz ilerde sorun yasar surekli.kavga gorurse vs.. devaminida tamamlarsim bu sekilde konusmayi denedinmii???
Görümcelrim de var onlarda çok fenalar ama günahlarını alamam dolduruyolar mi bilmiyorum kaynanam beni hiç beğenmiyor kocamda hep onların tarafında asla beni savunmaz

Keşke bende takmasam ama olmuyor elimde değil birlikte yattigimz günler cok az iki düşman gibi o bi yana ben bi yana yatarım hep gururumu ayaklar altına aliyorum hep giden ben oluyorum ama benimde bi sınırım var
Yatagini neden ayiriyosun?? E adami sogutuyosun ki sende soguyosun tabi bu arada aldatma sorunu yok dimi

sinirli insan diyorsunuz takıntılı, hatta arastırmacı oldugu varsayımı da ben ıcımden gecırdım. eger profıl resmı oglunuz ve ısmınızde rumuzunuz ıse oncelık onları degıstırmenızı onerecegım.
evlılıgınız hakkında yorum yapmak ıcın degıl, sadece belkı atladıgınız detayı hatırlatmak ıcın yorum yapıyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok konuştuk o konuları. . Yok Allahima şükür asla oyle bişey söz konusu değil o da aldatmiyo bende ben asla yatagimi ayırmam küsünce o ayırır yatağını tabiiki soğukluk giriyo oğlum etkileniyo 11 aylik simdiden öfke Nöbetleri geçiriyor

Evet onlar dogru bilgiler adimi nasil degistirecegimi bilmiyorum yardım edr misiniz

Esimle 2 yil olcak ewleneli ama bi türlü anlasamiyorz bn 21 yasndaym esim 31 cok sinirli bi yapisi war psikolojim bozldu artk bide 1 oqlmz war nolur yardm edin ne yaprsam düzelir :KK43:

merhabalar canim arkadasim bende suan tam esimle ayni senin durumdayim biz 2,5 yillik evliyiz cok severek evlendik ama bir türlü anlasamiyoruz aynen benimde psikolojim bozuldu o Kadar ki bu hafta psikologa gittim ve önümüzdeki persembe yine gidicem dr bunun tek cözümü konusmak diyor konusarak sorunlarinizi halletmeniz lazim dedi ama bizde asiri derecede illetisim bozuklugu var sizde sorun bu mu?

Eşin bence sana saygı duymuyor çok yüz göz olunmus şiddet asagilama vs gibi hatta babanın evine git bile demiş valla ablacigim burdan toplamak biraz zor bu evlilik catirdamaya başlamış

Evet bizde anlayamıyoruz konuşuyoruz ama sonuç hep aynı değişen hicbirsey yok ne yazik ki

Back
X