- 9 Ağustos 2014
- 50
- 6
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bazi erkekler simarik sevmez ki nazlanmak ayri simarmak ayri herkes cesit cesit 2 sene uzun bi zaman huyunu az cok ogrenmissin mesela bak bnm esimde asker ilk zamanlar bnde evde isten konusmuyo diye sacma gelirdi ama adam bu yani istem bahsetmiyo is arkadaslariyla.bile isten bahsetmiyolar cogu bu sekilde mesela genelde ben carlarim susar susar ama tabi bazen patlar bende kapatrm.kapiyi beklerim yani guzelim bende gercekten cok sorun yasadim annemin evine gittim arkama bakmadan evime dondum ve cocugum yok anlayis ve susmak herseyin ilaci ama kendini cok uzmedenAsla küfürlü konuşmayız o da bende 2 yıldır erkek olmasına ragmen duymadım nasıl desem tersliyormus gibi konsyormusum hem şımarık olsam bile kocama şımarık oluyorum bunda ne var ki cinsel ilişkide iyi ol diyo herkes ama alakası yol
kim anlaşıyorki şekerim..alttan al ..oğlun için..boşansan bir daha evleneceksin sanki alacağın bu koca çokmu iyi olacak..belkide bunu aratır..psikiyatriste git..doktora sanki sen sinirliymişsin gibi aslında kocanın yaptıklarını davranışlarını sen yapıyormuşsun gibi anlat..sana sakinleştirici ilaç verir..onu kocanın yemeğine çayına suyuna kat içir ..doktora direk kocam sorunlu desen o gelsin der..kocanda bunu kabul etmeyecektir..
Görümcelrim de var onlarda çok fenalar ama günahlarını alamam dolduruyolar mi bilmiyorum kaynanam beni hiç beğenmiyor kocamda hep onların tarafında asla beni savunmaz
Yatagini neden ayiriyosun?? E adami sogutuyosun ki sende soguyosun tabi bu arada aldatma sorunu yok dimiKeşke bende takmasam ama olmuyor elimde değil birlikte yattigimz günler cok az iki düşman gibi o bi yana ben bi yana yatarım hep gururumu ayaklar altına aliyorum hep giden ben oluyorum ama benimde bi sınırım var
Esimle 2 yil olcak ewleneli ama bi türlü anlasamiyorz bn 21 yasndaym esim 31 cok sinirli bi yapisi war psikolojim bozldu artk bide 1 oqlmz war nolur yardm edin ne yaprsam düzelir![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact ıns. dogru ekledım, yanlıssam baska arkadaslar benı duzeltebılır mı? bılemıyorum google' dan ısmını aratınca dırekt burası cıkmasın dıye dedım. eger acılmazsa bıze ulasın butonu var en ustte, oradan durumunuzu ızah edın yardımcı olurlar sanıyorum.